Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vladut Mateianu scrie:Am citit cu mare atentie postarile voastre. Si am hotarat ca urmatoarea editie Cupa Primaverii ed. a VIII-a , sa fie total speciala....
O voi posta in curand, cei care vor premii mari vor mai trebui sa astepte...
LIKE!!cristi 1978 scrie:Vladut,cred ca multi au salutat initiativa ta de a organiza Debutmania,cu premii in cupe si diplome,cu taxe mici ,in care se pot inscrie si cei care nu au de aruncat zeci de mii sau un club in spate(cu 2-3-4 echipe sa traga impeuna pentru un podium) .
Cred ca astfel de concursuri ar trebui organizate si pe moara,corbu... ,cu siguranta cei pasionati de pescuit ,( nu de populari la ceas de seara sau abandonuri comandate),vor fi acolo.
Ar fi destui pescari multumiti sa ia un podium in fata "greilor" de acum.
Sincer: de unde ar putea 3 tineri talentati, pasionati de pescuit ,sa adune 4000-5000 ron pt un concurs pe Tancabesti,Moara....?
Si daca ar gasi sumele necesare ,dupa o experienta neplacuta ar mai face efortul de a strange bani pentru a reveni ?
...noi talenete, care sa faca ce (pe viitor) ?...sa scrie carti, sa faca nada, ce sa faca ?florin pocris scrie: Eu cred ca in modul asta se pot descoperi noi talente!!!!!
......
In curand in loc de Boilesmania, cupa X sau Y vom avea Cupa bate-l pe Baboieru sau Mitranescu la mamaliga, bate-l pe Iohan sau X sau Ymarlboro scrie:...si ca sa mai citez pe cineva de mai sus sunt multi care ar fi mandri sa bata un pescar cu renume