Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2013

Mesaj de viorel dulamita »

Alexandru Mihai scrie: ...sa demonstrat deja...
...s-a demonstrat deja :wink: :D , d=le "Q.E.D." :wink: :D ...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

RazvanG scrie: Esti destept rau de tot Maxx,nu trebuia sa mai spui.....btw vezi ca si Mitrix a recunoscut ce ti-am spus eu direct pe balta :wink: deci.....zic si eu,deh
Razvane nu-mi mai poci numele .
Pe urma "a recunoaste" vine de la ceva care suna a gresala , a hotie sau a cine stie ce lucru rau . Nu este cazul sa fie folosit termenul la ce s-a intamplat intre standul meu si al lui Maxx.
Eu nu i-am cerut sa nu mai pescuiasca , nu i-am cumparat 10 kg de bile sa nadeasca de nebun ( sa goneasca pestele la mine :wink: ) , nu i-am cerut sa mearga pe alte sectoare si sa aranjeze jocurile pe acolo , nu i-am cerut sa studieze rezultatele tuturor concurentilor si sa actioneze pe relatii de prietenie cu eventualele echipe care ma puteau ajuta si nu am impartit banii din premiu cu el . Nimic din toate astea .
Am spus numai ca prin faptul ca nu a mai pescuit la nivel maxim mi-a facut un avantaj . Ca era obosit , ca nu mai avea sanse , ca suntem colegi de club sau prieteni , nu stiu care este cauza , dar eu nu i-am cerut sub nicio forma sa ma ajute. Inclusiv Vasile ,in dreapta, a pescuit la un sfert din posibilitatile pe care le are . Asta inseamna ca m-a ajutat sau ca i-am cerut eu sa faca asta ?
Sunt lucruri total diferite Razvane si daca esti in cautarea unei justificari morale la ce a fost pe balta nu asta este solutia.

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

viorel dulamita scrie:
Alexandru Mihai scrie: ...sa demonstrat deja...
...s-a demonstrat deja :wink: :D , d=le "Q.E.D." :wink: :D ...
Interesant subiect de luat la misto. Academicianule !
SREVNI ETSETIC !

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Alexandru Mihai scrie:...Nu mai este nevoie de Q.E.D ...sa demonstrat deja...
...dar pentru asta poti sa-ti urez: La multi ani, muuuulta sanatate si numai bucurii !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
RazvanG scrie: Esti destept rau de tot Maxx,nu trebuia sa mai spui.....btw vezi ca si Mitrix a recunoscut ce ti-am spus eu direct pe balta :wink: deci.....zic si eu,deh
Razvane nu-mi mai poci numele .
Pe urma "a recunoaste" vine de la ceva care suna a gresala , a hotie sau a cine stie ce lucru rau . Nu este cazul sa fie folosit termenul la ce s-a intamplat intre standul meu si al lui Maxx.
Eu nu i-am cerut sa nu mai pescuiasca , nu i-am cumparat 10 kg de bile sa nadeasca de nebun ( sa goneasca pestele la mine :wink: ) , nu i-am cerut sa mearga pe alte sectoare si sa aranjeze jocurile pe acolo , nu i-am cerut sa studieze rezultatele tuturor concurentilor si sa actioneze pe relatii de prietenie cu eventualele echipe care ma puteau ajuta si nu am impartit banii din premiu cu el . Nimic din toate astea .
Am spus numai ca prin faptul ca nu a mai pescuit la nivel maxim mi-a facut un avantaj . Ca era obosit , ca nu mai avea sanse , ca suntem colegi de club sau prieteni , nu stiu care este cauza , dar eu nu i-am cerut sub nicio forma sa ma ajute. Inclusiv Vasile ,in dreapta, a pescuit la un sfert din posibilitatile pe care le are . Asta inseamna ca m-a ajutat sau ca i-am cerut eu sa faca asta ?
Sunt lucruri total diferite Razvane si daca esti in cautarea unei justificari morale la ce a fost pe balta nu asta este solutia.

Nu este poceala de nume Dane,este un alint :wink:
Iar prin ce am postat nu am vrut sa aduc argumente le ce s-a intamplat pe balta.A fost intepatura la Maxx,intepaturi cum ne facem noi intre noi.Daca a atins in vreun fel sau altul acest subiect delicat,eu iti cer scuze sti ca nu sunt ranchiunos. Asta a fost ca un fel de bascalie la ce urla descreieratul de Maxx :lol: :lol: :lol: ca l-au ars aia la Teiu.
INSA.....vad ca faci o aluzie la nu stiu ce cumparat de bile si de gonit peste.Probabil ca Barbu a facut niste afirmatii precum ca eu am nadit ca nebunul,cu toate ca nu aveam sanse.Daca la asta te-ai referit,hai sa-ti spun ca in fiecare mansa am nadit la fel de mult .Vasilica poate sa-ti spuna cand a cazut langa noi pe A-uri,ca si in ultimele ore cand se sfarsea mansa noi nadeam la fel de mult.Nu aveam sanse la podium ,insa aveam sanse la tombola cu un rezultat bun pe C-uri.Am un defect major in pescuit,nu am prieteni pe balta decat dupa ce se termina concursul.In rest....ura si la gara :wink:
Sper ca m-am facut inteles...

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

razvan u. scrie:Garceaaaaaaa,
Cum e montura aia "la tramvai" ?
:D
Invidiosule :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

doru_croc scrie:
razvan u. scrie:Garceaaaaaaa,
Cum e montura aia "la tramvai" ?
:D
Invidiosule :lol: :lol: :lol:
Sunt.
Pe fizicul lui! :D
C. S. PELICANUL

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

RazvanG scrie: Iar prin ce am postat nu am vrut sa aduc argumente le ce s-a intamplat pe balta.A fost intepatura la Maxx,intepaturi cum ne facem noi intre noi.Daca a atins in vreun fel sau altul acest subiect delicat,eu iti cer scuze sti ca nu sunt ranchiunos. Asta a fost ca un fel de bascalie la ce urla descreieratul de Maxx :lol: :lol: :lol: ca l-au ars aia la Teiu.
INSA.....vad ca faci o aluzie la nu stiu ce cumparat de bile si de gonit peste.Probabil ca Barbu a facut niste afirmatii precum ca eu am nadit ca nebunul,cu toate ca nu aveam sanse.Daca la asta te-ai referit,hai sa-ti spun ca in fiecare mansa am nadit la fel de mult .Vasilica poate sa-ti spuna cand a cazut langa noi pe A-uri,ca si in ultimele ore cand se sfarsea mansa noi nadeam la fel de mult.Nu aveam sanse la podium ,insa aveam sanse la tombola cu un rezultat bun pe C-uri.Am un defect major in pescuit,nu am prieteni pe balta decat dupa ce se termina concursul.In rest....ura si la gara :wink:
Si eu cred ca m-ai inteles ca este diferenta mare intre noncombatul spontan si cel comandat sau platit . Daca primul este condamnat moral celelalte intra in domeniul penalului , in toate sporturile.Nu este cazul la noi , ideea conteaza .
Poate sunt ultimul ranchiunos din pescuit .Ce spun nu sunt aluzii sau frustrari. Sunt incercari de a atrage atentia si de a remedia ceva pe viitor.

In sport , ca ai numai "dusmani" in timpul competitiei si poti sa ii transformi in prieteni dupa , nu este un defect . Este o virtute.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
RazvanG scrie: Iar prin ce am postat nu am vrut sa aduc argumente le ce s-a intamplat pe balta.A fost intepatura la Maxx,intepaturi cum ne facem noi intre noi.Daca a atins in vreun fel sau altul acest subiect delicat,eu iti cer scuze sti ca nu sunt ranchiunos. Asta a fost ca un fel de bascalie la ce urla descreieratul de Maxx :lol: :lol: :lol: ca l-au ars aia la Teiu.
Si eu cred ca m-ai inteles ca este diferenta mare intre noncombatul spontan si cel comandat sau platit . Daca primul este condamnat moral celelalte intra in domeniul penalului , in toate sporturile.Nu este cazul la noi , ideea conteaza .
Poate sunt ultimul ranchiunos din pescuit .Ce spun nu sunt aluzii sau frustrari. Sunt incercari de a atrage atentia si de a remedia ceva pe viitor.

In sport , ca ai numai "dusmani" in timpul competitiei si poti sa ii transformi in prieteni dupa , nu este un defect . Este o virtute.
Asa este Dane,ai dreptate.Insa....eu personal,nu-mi aduc aminte sa fi facut jocurile la cineva fie ele noncombat sau invers.Eu am incercat sa pescuiesc asa cum am stiut eu si colegii mei de echipa,mai bine.Ca strategiile au fost de nadire intense sau interceptive,tot pescuit a fost si nu a fost facut ptr nimeni decat noi.

eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de eugen dragnea »

petcuvicto scrie: Dl "eugen dragnea" cu toate ca nu eu sint cel care incepe polemicile (eu raspund cu aceeas moneda celor care ma provoaca), propun sa terminam cu rautatile si cu jignirile !
Ma bucur ca v-ati lamurit ca nu eu am scris postarea de la care s-a plecat...considerati ca am "ingropat securea razboiului" :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”