Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Florine, iarta-ma ca ma bag, dar cand spui tineri pescari - cred ca te referi la cei pana in 24-25 de ani, ori la tine nu cred ca mai este cazul.florin pocris scrie:si ne mai miram de ce noi tinerii,cei fara posibilitati de a participa ...nu suntem bagati in seama!
Nu ies castiguri dupa urma noastra!
Florin,florin pocris scrie:si ne mai miram de ce noi tinerii,cei fara posibilitati de a participa ...nu suntem bagati in seama!
----------------Sionut scrie:Florin,florin pocris scrie:si ne mai miram de ce noi tinerii,cei fara posibilitati de a participa ...nu suntem bagati in seama!
cupa APS e de cateva editii fara premii in bani,
cu taxa cat sa acopere cheltuielile. Cu toate acestea,
nu se inghesuie multe nume noi, in mare sunt aceeasi pescari
pe care ii stiu.
...Alexandru Mihai scrie:"Romanii sunt prea saraci sa isi permita lucruri ieftine"
Big like!!Alexandru Mihai scrie:"Romanii sunt prea saraci sa isi permita lucruri ieftine"
Nu mai este nevoie de Q.E.D ...sa demonstrat deja...viorel dulamita scrie:...Alexandru Mihai scrie:"Romanii sunt prea saraci sa isi permita lucruri ieftine"![]()
...q.e.d....
Esti destept rau de tot Maxx,nu trebuia sa mai spui.....btw vezi ca si Mitrix a recunoscut ce ti-am spus eu direct pe baltaAlexandru Mihai scrie:Nu mai este nevoie de Q.E.D ...sa demonstrat deja...viorel dulamita scrie:...Alexandru Mihai scrie:"Romanii sunt prea saraci sa isi permita lucruri ieftine"![]()
...q.e.d....