Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2013

Mesaj de zfcristian »

Comenzile se fac telefonic, prin sms sau online ?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol:

Scuze dar nu m-am putut abtine :mrgreen:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Stau si ma crucesc citind postarile referitoare la non-combat, livrari etc.
E atat de multa mizerie in sportul asta? Pana la urma avem o federatie pe masura fenomenului.
Mi-e greata...)

Punct ochit punct lovit .Graitai mare adevar maria ta .

Cind va spune Nae ca BANII nu aduc fericirea CI NUMARUL LOR , asta se intimpla caind sunt premii mari in bani , acum sa fim sinceri 100-200 mil nu mai sunt banii ?? Aoleu unii fac crime pentru mai putin dar pentru 100 mil lei. Asa ca mai reflectati vine iarna si gasiti solutii sa nu ne mai jupuim unii pe altii. Eu cred ca daca se continua asa cit de curind unii vor fi citati pe la garda . Nu as dorii asta dar e inevitabil.

loco

Mesaj de loco »

iulixa scrie:Stau si ma crucesc citind postarile referitoare la non-combat, livrari etc.
E atat de multa mizerie in sportul asta? Pana la urma avem o federatie pe masura fenomenului.
Mi-e greata...
Welcome to carpfishing! Everything is possible! :lol: :lol: :lol:

Propun instalarea unei camere de luat vederi in dreptul fiecarui stand :wink: Organizatorii sa fie prezenti cu 30 de camere :lol: :lol: :lol:

loco

Mesaj de loco »

sau instalarea unui gard electric in jurul standului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...la lanseuri trebuie sa ai grija sa nu receptionezi niste volti ( a la F. Petre) :lol: :lol: :lol:

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Si te mai intrebi de ce nu evolueaza " sportul " asta ... de ce nu vin copii din spate cu fortze proaspete ... la ce sa vina ? La furat ? La trisat ? Ei asta vad -asta aplica : lada frigorifica
Tot stau sa ma intreb daca asa e tot " carp- pishingu " romanesc , si pe masura ce trece timpul , raspunsul vine singur
Trist , dar adevarat

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nu se intelege .
Nu se fura nimic ! Nu se face nimic impotriva regulamentului !

Regulamentul favorizeaza blaturile datorita sistemului pe puncte si a clasamentului de "calitate" care are diferente foarte mici si cu un singur peste poti sa te joci cu clasamentul , daca il "scapi'' sau nu . Sa prinzi cantitate ca sa il incurci pe unul de la varf este ceva mai greu si nu ai cum , dar sa te afli pe un loc cu pesti mari si sa prinzi cativa ( sau nu ) este destul de usor .
Asta se discuta .
Exemplele de non-combat nu sunt acuzatii de frauda ( si nici nu se pot proba ) ! Sunt lucruri care nu fac bine competitiei in sine . Incercam numai sa le remediem prin regulament.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu se va combate absolut nimic indiferent de regulament . Atita timp cit exista tentatia profitului se vor inventa noi metode de a iesii in fata indiferent de ce si cum .
Dane din cite vad eu tu uiti ca noi suntem roamani .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

crysstyan2002 scrie: Ne place sa recunoastem sau nu sistemul actual e raul cel mai bun, aduce un oarecare echilibru singurul neajuns fiind noncombatul unor echipe dupa primele doua manse. Poate aici ar trebui sa gasim o solutie. George zicea ceva la un moment dat de clasament pe sectoare la finalul concursului si cred ca nu e o idee rea,
Ideea era ca orice echipa sa traga sa scoata un rezultat cat mai bun pe sectorul respectiv, urmand ca de-abia la final sa vada pe ce loc iese. Am scris asta cred ca acum doi ani, cand se punea problema doar la cantitate...singura variabila fiind modul in care se comporta balta de la o zi la alta. Totusi, cand scoti doua rezultate slabe de pe sectoarele A si B, e greu de crezut ca mai poti recupera ceva de pe un loc de C. Mai mult ca sigur doar premierea rezultatelor pe fiecare mansa in parte(chiar pe fieacre sector in parte) mai poate anihila non-combat-ul de la final. Cand stie omul ca indiferent de ce a facut in mansa 1 si 2 tot are un premiu in fata pe care-l poate castiga in mansa a 3-a, eu zic ca va pescui corect.

p.s.
Din punctul meu de vedere, actualul sistem de punctare e cel mai corect fata de cat de echilibrata e balta...din pacate nu poate fi eficient daca nu toata lumea isi apara corect sansele !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie:Nu se intelege .
Nu se fura nimic ! Nu se face nimic impotriva regulamentului !

Regulamentul favorizeaza blaturile datorita sistemului pe puncte si a clasamentului de "calitate" care are diferente foarte mici si cu un singur peste poti sa te joci cu clasamentul , daca il "scapi'' sau nu . Sa prinzi cantitate ca sa il incurci pe unul de la varf este ceva mai greu si nu ai cum , dar sa te afli pe un loc cu pesti mari si sa prinzi cativa ( sau nu ) este destul de usor .
Asta se discuta .
Exemplele de non-combat nu sunt acuzatii de frauda ( si nici nu se pot proba ) ! Sunt lucruri care nu fac bine competitiei in sine . Incercam numai sa le remediem prin regulament.
Cum nu e frauda ?!?!?
Vezi ca sunt N prevederi ale Codului Penal care au formulari gen " ACTIUNEA DE A FACE SAU DE A NU FACE CEVA...."

De ce te mai duci la concurs daca te duci sa pescuiesti la sto ?!?!? Pentru cateva kg de bile care o sa le primesti pe viitor ?!?!

Dar cand unul nadeste in nestire eventual cu bulgari sau spombul langa cineva care se bate la podium cum se numeste ?!?!? Non combat sau cum ?!?!?

loco

Mesaj de loco »

Premierea pe fiecare mansa (si pe fiecare sector) este cea mai buna solutie pentru evitarea intr-o proportie mai mare a unor situatii de genul celor prezentate. Sa facem niste calcule:

Fondul de premiere a fost de 32.000 RON.

Captura ramane 3.000 RON si se da doar la sfarsitul concursului. Raman 29.000 RON

Premiul I/sector: 1.600 RON
Premiul II/sector: 1.100 RON
Premiul III/sector: 600 RON

Rezulta:
Total premii/sector dupa 1 mansa: 3.300
Total premii dupa 1 mansa: 3 sectoare x 3.300 = 9.900
Total premii dupa 3 manse: 3 manse x 9.900 = 29.700 (chiar daca iese un plus de 700 RON fata de fondul initial, se gasesc solutii cum poate fi acoperit)

Cupele raman doar pentru clasamentul general de la final

Asta e o parere! Nu stiu daca e buna sau rea, dar organizatorul o poate lua in calcul

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”