Scuze dar nu m-am putut abtine

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Welcome to carpfishing! Everything is possible!iulixa scrie:Stau si ma crucesc citind postarile referitoare la non-combat, livrari etc.
E atat de multa mizerie in sportul asta? Pana la urma avem o federatie pe masura fenomenului.
Mi-e greata...
Ideea era ca orice echipa sa traga sa scoata un rezultat cat mai bun pe sectorul respectiv, urmand ca de-abia la final sa vada pe ce loc iese. Am scris asta cred ca acum doi ani, cand se punea problema doar la cantitate...singura variabila fiind modul in care se comporta balta de la o zi la alta. Totusi, cand scoti doua rezultate slabe de pe sectoarele A si B, e greu de crezut ca mai poti recupera ceva de pe un loc de C. Mai mult ca sigur doar premierea rezultatelor pe fiecare mansa in parte(chiar pe fieacre sector in parte) mai poate anihila non-combat-ul de la final. Cand stie omul ca indiferent de ce a facut in mansa 1 si 2 tot are un premiu in fata pe care-l poate castiga in mansa a 3-a, eu zic ca va pescui corect.crysstyan2002 scrie: Ne place sa recunoastem sau nu sistemul actual e raul cel mai bun, aduce un oarecare echilibru singurul neajuns fiind noncombatul unor echipe dupa primele doua manse. Poate aici ar trebui sa gasim o solutie. George zicea ceva la un moment dat de clasament pe sectoare la finalul concursului si cred ca nu e o idee rea,
Cum nu e frauda ?!?!?Dan Mitranescu scrie:Nu se intelege .
Nu se fura nimic ! Nu se face nimic impotriva regulamentului !
Regulamentul favorizeaza blaturile datorita sistemului pe puncte si a clasamentului de "calitate" care are diferente foarte mici si cu un singur peste poti sa te joci cu clasamentul , daca il "scapi'' sau nu . Sa prinzi cantitate ca sa il incurci pe unul de la varf este ceva mai greu si nu ai cum , dar sa te afli pe un loc cu pesti mari si sa prinzi cativa ( sau nu ) este destul de usor .
Asta se discuta .
Exemplele de non-combat nu sunt acuzatii de frauda ( si nici nu se pot proba ) ! Sunt lucruri care nu fac bine competitiei in sine . Incercam numai sa le remediem prin regulament.