Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Cornele , aia nu au inventat Forumurile de pescuit la crap si si respecta valorile :lol: :lol: Ce dracu doar , sunt nemti !
Plus ca ei nu cunosc decit pe Carlos Sachalul de la TV , care in nici un caz nu era proprietar de Las Vegas ( m-ai spart cu amanuntul asta , pe care ai simtit nevoia sa-l evoci ! ) Apropo sachalule , porti ghiul sau ai vreo masea din gold ? :lol: :lol:

cata bh

THANK YOU

Mesaj de cata bh »

Val

Merci pentru ca ne-ai luat apararea pe alt site, ai inteles efortul nostru de a organiza ceva aparte

Cristi

Multumim pentru aprecierile referitoare la locatia unde se va desfasura concursul Procarp

Cata PC

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Dan Mitranescu

Daca citesti ce a scis Vladeanu pe prima pagina o sa intelegi ce ma
deranjeaza!

@Vladut draga

1.Noi am dat cu bile de maxim 18+popup de 16!Martori :Pacu,Iliuta,Ladanyi.
2.Daca ai prins tone de crap prin metoda plantat si nu ai, nici 15 ani ar trebui sa stii ca: NU MARIMEA CONTEAZA!!!!!!
3.Daca nu dadeau gres astia cu vremea si stiam ca va fi vant din vest,fi sigur ca alegeam 32 sau un loc pe partea voastra(sti si tu ce inseamna sa ai vant din fata pe Sarulesti)!
4.Acum ai si tu ceva informatii confidentiale de la mine(nu uita sa-ti notezi in carnetel)!!!! :lol:
5.Eu intru in concediu fara plata,vorbim cand ma intorc la lucru! :D

@Y

Si eu as vrea sa fie cum zici tu cu pescuitul!
Cand am scris ca Nae daca are bani, nu inseamna ca are prioritate la Cupa,toti prietenii lui in frunte cu Mateianu au sarit pe mine(jigniri,mangle,stouri,amenintari)au crezut ca ma sperie!Mai tare am luat foc cand am vazut ce fac astia!Daca treci vreodata prin Arad sa intri pe la Cristi la o cafea,la o vorba despre moto,etc.O sa te convingi ca nu au cum sa ma sperie astia,

@Cornel Iacob

Am vorbit azi cu baietii de pe afara si mi-au spus ca nimic nu e concret inca cu Cupa Natiunilor,s-ar putea sa se amane.Ceea ce inseamna c a si tu esti un mincinos !

@Val

Nu ai inteles!Eu sunt paznic la Las Vegas, nu proprietar! :idea:
Daca nu ai auzit de Las Vegas Reacing Team si de Muresan atunci:
NU TE MAI BAGA IN SEAMA CA CHILOTI IN ........! CURand o sa dai de mine !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ sacalu

Am citit si postarea lui Andrei si postarea ta la momentul respectiv. Ai incercat sa insinuezi ca Nae Badulescu este un "investitor" care nu are fler in a alege o echipa ,dar datorita faptului ca are bani detine acest monopol.

De la afacerile personale pana la ...Maty nu cred ca a dat dovada ca nu este un investitor bun. Cred ca eu sunt cea mai proasta investitie a dansului :D .De mine poti sa te legi :D .

P.S. Daca echipa pentru Sarulesti o sa fie formata cu componenti din primelor 11 echipe clasate in toamna mai ai ceva de spus ? (din aia care au fost mai buni ca tine :D ,inclusiv eu :D ) .

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

nebun esti Dane :D nu ai somn cu gandul la marea intalnire de maine :wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Y
P S Mi-a spus Palinko ca s-au rezervat toate locurile!

@Dan M

1.Deocamdata nici eu, nici tu, nici Vladeanu,nici Nae,nici altii nu putem spune ca am MERITA SA REPREZENTAM ROMANIA LA CUPA NATIUNILOR! :(

2.Norocul nostru,al romanilor a fost ca marea majoritate a strainilor au ales cele mai proaste locuri de pe balta(6,8,9,15,16,17,18,19,21,29,30,34,35.45,55 etc etc)Daca strainii cunosteau mai bine Sarulestiul altfel statea treaba.
3.Sti ca toti plantangii buni ai Europei au fost pe Orient cand noi am fost la Sarulesti?Oare ce se intampla daca veneau numai 10 echipe la Sarulesti?Vreau parerea ta!!!!! :idea:
Fii sigur ca la Cupa Natiunilor nu vor ramane acasa!

4. Vreau sa te intreb ceva,sper ca nu te superi?!
ESTI CUMVA INDRAGOSTIT????????? :lol:

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

@ sacalu

Vezi ca nemtii deja au inceput sa stranga taxa de participare de la membrii echipei.Daca ai vre-o cunostiinta prin lumea buna a pescuitul din Germania(ceea ce ma indoiesc), suna si o sa-ti confirme.Dupa care las-o mai subtire cu postarile asa cum ai promis...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

EX-UL
pescar de competitie

Re: THANK YOU

Mesaj de EX-UL »

cata bh scrie:Val
Merci pentru ca ne-ai luat apararea pe alt site, ai inteles efortul nostru de a organiza ceva aparte
Nu ai pentru ce Cataline . Ma bucur ca ai inteles corect ce le-am scris eu alora !

Dan Mitranescu
Veteran

sacalu scrie:
4. Vreau sa te intreb ceva,sper ca nu te superi?!
ESTI CUMVA INDRAGOSTIT????????? :lol:
De ce ma intrebi asta ? Esti singurica ? :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

sacalu scrie:
@Dan M

1.Deocamdata nici eu, nici tu, nici Vladeanu,nici Nae,nici altii nu putem spune ca am MERITA SA REPREZENTAM ROMANIA LA CUPA NATIUNILOR! :(

2.Norocul nostru,al romanilor a fost ca marea majoritate a strainilor au ales cele mai proaste locuri de pe balta(6,8,9,15,16,17,18,19,21,29,30,34,35.45,55 etc etc)Daca strainii cunosteau mai bine Sarulestiul altfel statea treaba.
3.Sti ca toti plantangii buni ai Europei au fost pe Orient cand noi am fost la Sarulesti?Oare ce se intampla daca veneau numai 10 echipe la Sarulesti?Vreau parerea ta!!!!! :idea:
Fii sigur ca la Cupa Natiunilor nu vor ramane acasa!
Nimeni nu poate sa raspunda la aceasta intrebare obiectiv. Putem face decat presupuneri. Nu sunt genul care se da la astfel de discutii. Pana una alta realitatea este de partea noastra ...i-am cam "tavalit" putin .Din partea mea sa vina si cei mai buni. Satisfactia o sa fie si mai mare . :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”