Plus ca ei nu cunosc decit pe Carlos Sachalul de la TV , care in nici un caz nu era proprietar de Las Vegas ( m-ai spart cu amanuntul asta , pe care ai simtit nevoia sa-l evoci ! ) Apropo sachalule , porti ghiul sau ai vreo masea din gold ?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu ai pentru ce Cataline . Ma bucur ca ai inteles corect ce le-am scris eu alora !cata bh scrie:Val
Merci pentru ca ne-ai luat apararea pe alt site, ai inteles efortul nostru de a organiza ceva aparte
Nimeni nu poate sa raspunda la aceasta intrebare obiectiv. Putem face decat presupuneri. Nu sunt genul care se da la astfel de discutii. Pana una alta realitatea este de partea noastra ...i-am cam "tavalit" putin .Din partea mea sa vina si cei mai buni. Satisfactia o sa fie si mai mare .sacalu scrie:
@Dan M
1.Deocamdata nici eu, nici tu, nici Vladeanu,nici Nae,nici altii nu putem spune ca am MERITA SA REPREZENTAM ROMANIA LA CUPA NATIUNILOR!![]()
2.Norocul nostru,al romanilor a fost ca marea majoritate a strainilor au ales cele mai proaste locuri de pe balta(6,8,9,15,16,17,18,19,21,29,30,34,35.45,55 etc etc)Daca strainii cunosteau mai bine Sarulestiul altfel statea treaba.
3.Sti ca toti plantangii buni ai Europei au fost pe Orient cand noi am fost la Sarulesti?Oare ce se intampla daca veneau numai 10 echipe la Sarulesti?Vreau parerea ta!!!!!![]()
Fii sigur ca la Cupa Natiunilor nu vor ramane acasa!