Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Mesaj de Alexandru Mihai »

cristi.albu scrie:Asa era logic??? Permiteti-mi sa va intreb daca ati cerut aceleasi defalcari ale preturilor si atunci cand ati fost la vreun targ de masini sau la o piesa de teatru. Mi-e teama ca nu...
Salut Cristi,

Am si eu o nedumerire...Expozantii platesc si ei un pret/mp...ei platesc spatiul, caldura, lumina, paza, mentenanta, etc...noi de ce trebuie sa platim aceasta taxa? Ce platim in cadrul acestei taxe?

Nu ma deranjeaza sa platesc 30 lei taxa de intrare si sa nu ma intelegi gresit, taxa de 30 lei este pentru efortul organizatorului sau...pentru ce?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Alexandru Mihai scrie:
cristi.albu scrie:Asa era logic??? Permiteti-mi sa va intreb daca ati cerut aceleasi defalcari ale preturilor si atunci cand ati fost la vreun targ de masini sau la o piesa de teatru. Mi-e teama ca nu...
Salut Cristi,

Am si eu o nedumerire...Expozantii platesc si ei un pret/mp...ei platesc spatiul, caldura, lumina, paza, mentenanta, etc...noi de ce trebuie sa platim aceasta taxa? Ce platim in cadrul acestei taxe?

Nu ma deranjeaza sa platesc 30 lei taxa de intrare si sa nu ma intelegi gresit, taxa de 30 lei este pentru efortul organizatorului sau...pentru ce?
Asa se practica la majoritatea evenimentelor din lume, fie ca vorbim de masini, de rochii de mireasa sau de obiecte vechi.
Platesti intrarea pentru a vedea de ex noutatile de pe piata intr-un singur loc, pentru a te uita la prezentarile lui Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici sau Ciprian Ene, pentru a urmari live evolutiile la piscina ale lui Malin Musatescu sau Piotr Piskorscki si pentru a rasplati pana la urma efortul unei echipe de pescari si vanatori pasionati de a organiza si a strange intr-un loc tot ce e mai bun pe piata la ora actuala.
In plus, nu uitati ca si asta este un bussiness pentru compania organizatoare, in speta F&H.

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Imi cer scuze ca eu nu va cunosc nici personal si nici virtual, eu fiind pescar de rapitori. V-as ruga totusi sa pastram subiectul discutiei si sa vedem ce anume ati vrea sa vedeti la expo. Va rog mult nu-mi spuneti de reduceri - pentru asta o sa avem alt targ in toamna. Ma intereseaza dpdv al showului. Multumesc!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

cristi.albu scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Salut Cristi,

Asa se practica la majoritatea evenimentelor din lume, fie ca vorbim de masini, de rochii de mireasa sau de obiecte vechi.
Platesti intrarea pentru a vedea de ex noutatile de pe piata intr-un singur loc, pentru a te uita la prezentarile lui Andrei Vladeanu, Vlad Pavlovici sau Ciprian Ene, pentru a urmari live evolutiile la piscina ale lui Malin Musatescu sau Piotr Piskorscki si pentru a rasplati pana la urma efortul unei echipe de pescari si vanatori pasionati de a organiza si a strange intr-un loc tot ce e mai bun pe piata la ora actuala.
In plus, nu uitati ca si asta este un bussiness pentru compania organizatoare, in speta F&H.
Mulțumesc pentru răspuns!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vad ca o lalaim aici aiurea de cateva pagini si nu spunem nimic concret,au aparut cativa "teleghidati" care probabil vor primi o invitatie la eveniment pentru "prestatiile" efectuate,dar nimeni nu spune nimic concret.
Domnule reprezentant al organizatorului,strict si la obiect:
-sunt taxati atat vizitatorii cat si expozantii?
-costul final al metrului patrat de stand este sau nu influentat de numarul de bilete vandute?
Daca vreti sa pareti credibili raspundeti la aceste intrebari simple...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

eugen dragnea scrie:Vad ca o lalaim aici aiurea de cateva pagini si nu spunem nimic concret,au aparut cativa "teleghidati" care probabil vor primi o invitatie la eveniment pentru "prestatiile" efectuate,dar nimeni nu spune nimic concret.
Domnule reprezentant al organizatorului,strict si la obiect:
-costul final al metrului patrat de stand este sau nu influentat de numarul de bilete vandute?
Spune-mi te rog si fara mistouri daca esti in stare sa porti o discutie in contradictoriu.

De ce te intereseaza pe tine costurile interne ale organizatorului? Cu ce te ajuta mai departe aceste informatii?
La cate targuri nationale sau internationale ai mai solicitat aceste informatii?( in calitate de vizitator si ai primit raspunsul in scris.)

Eu sincer ma ocup cu asa ceva, nu am legatura cu F&H nu ma platesc, nu ii platesc sau mai stiu eu ce idei tampite le mai trece unora prin cap. Toata ziua traiti numai basme cu clone, sageti, tinte s.a.m.d. NIMENI in 5 ani nu mi-a pus intrebari ca cele de mai sus. Imi doresc foarte mult sa inteleg fenomenul asta cu preocuparea banilor. Poate e la mine problema ca nu am capacitatea de a intelege cum unii oameni "anonimi" cum sunt cheltuiti banii din eveniment.
...

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

eugen dragnea scrie: Domnule reprezentant al organizatorului,strict si la obiect:
1. Bineinteles
2. Evident ca nu e. Daca aveai curiozitatea, intrai pe siteul http://www.fishingandhuntingexpo.ro si vedeai costul. Costul a fost influentat numai de data la care s-a facut contractul cu expozantul.... 33 euro/mp pana la 31 dec si 35 euro/mp de la 1 ianuarie 2017. Este probabil unul din cele mai mici preturi practicate la expozitiile din Romania, in conditiile in care e la Romexpo. Preturile sunt la vedere, nu ca pana acum...

La alte intrebari iti mai pot raspunde?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Cred ca trebuia sa incep cu linkul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=p4hlNgFcQew
"Keep it simple!"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Olandezii iti vand bilet sa-i vezi cand fac branza, waffles sau papuci de lemn, era culmea sa lase "la liber" asa ceva

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”