eugen dragnea scrie:Vad ca o lalaim aici aiurea de cateva pagini si nu spunem nimic concret,au aparut cativa "teleghidati" care probabil vor primi o invitatie la eveniment pentru "prestatiile" efectuate,dar nimeni nu spune nimic concret.
Domnule reprezentant al organizatorului,strict si la obiect:
-sunt taxati atat vizitatorii cat si expozantii?
-costul final al metrului patrat de stand este sau nu influentat de numarul de bilete vandute?
Daca vreti sa pareti credibili raspundeti la aceste intrebari simple...
Spune-mi te rog si fara mistouri daca esti in stare sa porti o discutie in contradictoriu.
De ce te intereseaza pe tine costurile interne ale organizatorului? Cu ce te ajuta mai departe aceste informatii?
La cate targuri nationale sau internationale ai mai solicitat aceste informatii?( in calitate de vizitator si ai primit raspunsul in scris.)
Eu sincer ma ocup cu asa ceva, nu am legatura cu F&H nu ma platesc, nu ii platesc sau mai stiu eu ce idei tampite le mai trece unora prin cap. Toata ziua traiti numai basme cu clone, sageti, tinte s.a.m.d. NIMENI in 5 ani nu mi-a pus intrebari ca cele de mai sus. Imi doresc foarte mult sa inteleg fenomenul asta cu preocuparea banilor. Poate e la mine problema ca nu am capacitatea de a intelege cum unii oameni "anonimi" cum sunt cheltuiti banii din eveniment.