Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Comparatia e reala nu desteapta. Ce treaba au batranii invocati de tine cu cei care fumeaza ?gabi1 scrie:Sunt mii de bătrâni care trăiesc cu 30 lei câteva zile.![]()
![]()
Deșteaptă comparația.
Ai mai zis numele asta si in alte dati dar realitatea este aceeasi: singurul "culita" faimos este culita tarata, restul sun wannabes, nici nu merita asa nume!SEPY31 scrie:anul trecut decat snz a avut reduceri si culita si inca 1 sau 2 poate maxim dar in rest nu se justifica intrarea pai de exemplu la benzar mixul era 8,5 ron kg cand peste tot era 8 ron pai ce afacere este?Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg. Cine "se inteapa" la targ ? Eu am vazut anul acesta mii de pescari incantati de targ. Care au plecat cu sacosele pline.....
Dpmdv este un targ organizat perfect, nu se uita nimeni la 30 lei. In primavara am crezut si eu ca este o suma maricica, dar m-am inselat. A fost cel mai aglomerat targ d3 pana acum.
Majoritatea pescarilor vin dupa nada. Este cam singura la care sunt reduceri serioase, plus ca este inceput de sezon ! Noi in primavara am vandut peste 10 tone de Amix, plus mii de flacoane cu diverse...pescarusull scrie:Tu te duci la targ sa iei nada bre ? Pai daca vorbim din punct de vedere economic nu ai cum sa iesi bine. Daca de exemplu cumperi 20 de kg de nada trebuie sa adaugi automat 1,5 lei pe kg.
Mergi la targurile de profil romanesti, plateste 10-15 lei pe bilet si pe urma poti trage singur concluziile.
Anul trecut in toamna era la auchan galetusa de 2,5 kg cu amix si melasa cadou, de la snz, 15 lei. Adica cu cativa lei buni mai ieftin decat la furnizor.
Daca vanezi genul asta de promotii eu zic sa te orientezi catre lichidarile de stocuri din magazine.
Despre asta vorbim ,cam astea sunt targurile de la noi .Producatori de nada care vin cu reduceri(substantiale la o parte din produse) si cam atat.Vladut Mateianu scrie:Majoritatea pescarilor vin dupa nada. Este cam singura la care sunt reduceri serioase, plus ca este inceput de sezon ! Noi in primavara am vandut peste 10 tone de Amix, plus mii de flacoane cu diverse...pescarusull scrie:Tu te duci la targ sa iei nada bre ? Pai daca vorbim din punct de vedere economic nu ai cum sa iesi bine. Daca de exemplu cumperi 20 de kg de nada trebuie sa adaugi automat 1,5 lei pe kg.
Mergi la targurile de profil romanesti, plateste 10-15 lei pe bilet si pe urma poti trage singur concluziile.
Anul trecut in toamna era la auchan galetusa de 2,5 kg cu amix si melasa cadou, de la snz, 15 lei. Adica cu cativa lei buni mai ieftin decat la furnizor.
Daca vanezi genul asta de promotii eu zic sa te orientezi catre lichidarile de stocuri din magazine.
Concret, reducerile la standurile Senzor vor fi intre 30 si 80%, sper ca este si asta un motiv ca pescarii sa vina la targ.
Pai hai sa te "luminez" ca esti in "bezna"...firmele de media nu inseamna doar Antena 3 si Guita TV,ci si firme de publicitate si organizari de evenimente media,locul unde se organizeaza evenimentul este proprietatea primariei si aceasta il inchiriaza firmei de media controlata de baieti destepti din cadrul consiliului (ca doar putine au acreditare!), Fishing & Hunting EXPO contracteaza firma "acreditata" de media si mai departe am explicat mai sus...pescarusull scrie:Ce treaba are Fishing & Hunting EXPO cu firmele media aservite politic ?
Ce fumati frate de o tineti tot intr-o paranoia ?
Pai organizeaza primaria evenimentul asta ?
Acum ca ati facut lumina cu manevrele care se fac intre organizatori si expozanti, permiteti-ne sa ne ducem sa ne culcam. Multumim! Cred ca se intoarce Lorin Fortuna in mormant ....eugen dragnea scrie:La asa zisele "targuri de Romanica" e ca la concursurile de pescuit: castiga sigur organizatorul si proprietarul baltii...ca pescarii de pe podium oricum au aruncat in apa de ultima data cand au castigat cel putin valoarea premiilor si daca ies pe 0 e bine...
Eu vad socoteala destul de simplu: organizatorul targului stabileste un pret per metru patrat de stand pentru expozanti (inclusiv profitul sau) si un pret la biletul de intrare,la finalul targului,in funtie de numarul de bilete vandute se face catre expozanti un para-indarat per metru de stand (o simpla factura pe minus ca sa nu ocoleasca legea) si uite asa castiga toata lumea (mai putin prostanacul de cotizant...)
Daca se dorea corectitudine,biletul de intrare putea fi considerat voucer la cumparaturi de peste 100 lei sa zicem...deci daca mergeai la standul Senzor si cumparai "prafaraie" de 100 lei,lasai biletul de intrare la casa de marcat si mai cumparai in vaoare de 30 de lei,in felul asta castiga toata lumea,nu doar baietii destepti ai pescuitului,primaria Municipiului Bucuresti si firma de media aservita politic care are "viza" in organizarea evenimentului...