Nu interpretam gresit. Ca se percepe taxa de intrare e decizia organizatorului.stoicaradu scrie:Notiunea de bonus ma depaseste sau nu o inteleg din moment ce platesc o suma de intrare cu alte cuvinte ia ceva si taci!!! Nu vreau sa fiu interpretat gresit in alte tari sau orase de la noi intrarea e gratis si fara BONUS!pescarusull scrie:30 de lei costa biletul de intrare. Faptul ca primesti un produs cu care tu pleci acasa e bonus.stoicaradu scrie:In loc sa acceptam anumite conditii pe banii nostrii nu mai bine venim cu idei usor pus in folosinta fara prea mari batai de cap, cu loz sau far loz, iar cine vrea sa bage 30 lei la pacanele este invitat sa o faca! Nu am fost anul acesta tocmai din cauza pt ca nu accept sa mi se impuna cu ce plec acasa pt aceasta suma in loc sa aleg, iar eu am zis pas, dar asta nu inseamna ca nu incerc sa fac ceva in privinta asta atata timp cat suntem liberi in exprimare si acest forum ne permite asta! Nu caut cearta cu nimeni ci doar solutii simple pt probleme complicate! Sunt nu sunt luat in seama imi spun parerea si mi-o sustin!
Nu cumperi produsul si bonusul e intrarea la expo.
Dupa prima editie din primavara, cand tot atat a costat biletul si s-a acordat bonus, cred ca si daca nu ar fi dat nimic in acest an tot ar fi o multime de pescari care sa participe la evenimentul in sine.
Nu te obliga nimeni sa platesti cei 30 de lei ca sa poti vedea multe chestii interesante. Poti citi aici pe forum despre ce, si cum, s-a intamplat pe acolo. Eventual sa emiti si pareri "pertinente".