Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pescarusull
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Mesaj de pescarusull »

stoicaradu scrie:
pescarusull scrie:
stoicaradu scrie:In loc sa acceptam anumite conditii pe banii nostrii nu mai bine venim cu idei usor pus in folosinta fara prea mari batai de cap, cu loz sau far loz, iar cine vrea sa bage 30 lei la pacanele este invitat sa o faca! Nu am fost anul acesta tocmai din cauza pt ca nu accept sa mi se impuna cu ce plec acasa pt aceasta suma in loc sa aleg, iar eu am zis pas, dar asta nu inseamna ca nu incerc sa fac ceva in privinta asta atata timp cat suntem liberi in exprimare si acest forum ne permite asta! Nu caut cearta cu nimeni ci doar solutii simple pt probleme complicate! Sunt nu sunt luat in seama imi spun parerea si mi-o sustin!
30 de lei costa biletul de intrare. Faptul ca primesti un produs cu care tu pleci acasa e bonus.
Nu cumperi produsul si bonusul e intrarea la expo.
Dupa prima editie din primavara, cand tot atat a costat biletul si s-a acordat bonus, cred ca si daca nu ar fi dat nimic in acest an tot ar fi o multime de pescari care sa participe la evenimentul in sine.
Notiunea de bonus ma depaseste sau nu o inteleg din moment ce platesc o suma de intrare cu alte cuvinte ia ceva si taci!!! Nu vreau sa fiu interpretat gresit in alte tari sau orase de la noi intrarea e gratis si fara BONUS!
Nu interpretam gresit. Ca se percepe taxa de intrare e decizia organizatorului.
Nu te obliga nimeni sa platesti cei 30 de lei ca sa poti vedea multe chestii interesante. Poti citi aici pe forum despre ce, si cum, s-a intamplat pe acolo. Eventual sa emiti si pareri "pertinente".
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

stoicaradu

Mesaj de stoicaradu »

Nu te obliga nimeni sa platesti cei 30 de lei ca sa poti vedea multe chestii interesante. Poti citi aici pe forum despre ce, si cum, s-a intamplat pe acolo. Eventual sa emiti si pareri "pertinente".[/quote]
Starnesc un uragan intr-un pahar cu apa de pare parerea mea indiferent de cat de pertinenta este sau nu mi-o mentin pt ca mi se pare justa iar chestia legata de buget sau de obligativitate nu are nici o treaba! Timp de 5-6 ani nu am lipsit de la nici un targ mai putin cel de anu trecut chiar daca am platit intrarea si am plecat cu bani in buzunar pt ca lucrurile interesante cum spui tu aveau un pret mult mai mare ca pe domeniul online!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu anul trecut am fost unul dintre cei mai mari contestatari ai taxei de intrare la acest targ. In continuare mi se pare mare dar anul trecut, acest targ a fost cel mai reusit targ la care am participat eu, si am fost la vreo 10 targuri minim...

In consecinta, decat sa platesc 10 lei la un targ de 2 lei unde 80% sunt comercianti de nada autohtoni pe care pe mine nu ma intereseaza absolut deloc, prefer sa platesc 30 lei pe un targ minim de amploarea celui de anul trecut.
Sper sa avem un targ mult mai reusit decat cel de anul trecut.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Scuze... am folosit cuvantul 'targ' in 3 randuri de 10 ori... nu pot da edit de pe tel.

Sa ne vedem sanatosi la anul la targ! :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

pescarusull scrie:
stoicaradu scrie:
stoicaradu scrie:In loc sa acceptam anumite conditii pe banii nostrii nu mai bine venim cu idei usor pus in folosinta fara prea mari batai de cap, cu loz sau far loz, iar cine vrea sa bage 30 lei la pacanele este invitat sa o faca! Nu am fost anul acesta tocmai din cauza pt ca nu accept sa mi se impuna cu ce plec acasa pt aceasta suma in loc sa aleg, iar eu am zis pas, dar asta nu inseamna ca nu incerc sa fac ceva in privinta asta atata timp cat suntem liberi in exprimare si acest forum ne permite asta! Nu caut cearta cu nimeni ci doar solutii simple pt probleme complicate! Sunt nu sunt luat in seama imi spun parerea si mi-o sustin!
30 de lei costa biletul de intrare. Faptul ca primesti un produs cu care tu pleci acasa e bonus.
Nu cumperi produsul si bonusul e intrarea la expo.
Dupa prima editie din primavara, cand tot atat a costat biletul si s-a acordat bonus, cred ca si daca nu ar fi dat nimic in acest an tot ar fi o multime de pescari care sa participe la evenimentul in sine.
Notiunea de bonus ma depaseste sau nu o inteleg din moment ce platesc o suma de intrare cu alte cuvinte ia ceva si taci!!! Nu vreau sa fiu interpretat gresit in alte tari sau orase de la noi intrarea e gratis si fara BONUS!
Nu interpretam gresit. Ca se percepe taxa de intrare e decizia organizatorului.
Nu te obliga nimeni sa platesti cei 30 de lei ca sa poti vedea multe chestii interesante. Poti citi aici pe forum despre ce, si cum, s-a intamplat pe acolo. Eventual sa emiti si pareri "pertinente".[/quote]
:?: :?: :?:
La "atatea lucruri interesante" cu siguranta lumea va cheltui pt achizitii,publicitatea va fi enorma,vanzari mari ,lume multa ...taxa o.Se poate compensa prin vanzarile masive de lucruri atractive.
Sau vechea vrajeala cu produse din magazine,reduceri la nada si tombola magica =30 lei.
Ca romanul e ca un crap ,se inteapa de multe ori.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu inteleg. Cine "se inteapa" la targ ? Eu am vazut anul acesta mii de pescari incantati de targ. Care au plecat cu sacosele pline.....
Dpmdv este un targ organizat perfect, nu se uita nimeni la 30 lei. In primavara am crezut si eu ca este o suma maricica, dar m-am inselat. A fost cel mai aglomerat targ d3 pana acum.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu cred ca cine vrea sa vina la targ, nu vede o problema in a plati un bilet de intrare. Oriunde te-ai duce, fie ca este film, meci, piesa de teatru, targ de pescuit, nunti, botezuri, etc platesti un bilet de intrare. Daca stai in baneaza si vrei sa iei un taxi pana la romexpo, cred ca te costa mai mult taxiul, decat biletul de intrare. Deci despre ce vorbim aici? Desi nu sunt pescar de rapitor, sunt sigur ca o naluca mediocra costa mai mult, si o pierzi in 2 minute intr-un bustean langa mal.
Eu sunt sigur ca o sa ne vedem in numar cat mai mare, si anul acesta.. chiar daca e "scump" :D!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

30 de lei. Adica doua pachete de tigari, pe care unii dintre noi le ard intr-o zi.
Scump al dreaq dom'le. :lol:
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Sunt mii de bătrâni care trăiesc cu 30 lei câteva zile. :oops: :oops:
Deșteaptă comparația.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg. Cine "se inteapa" la targ ? Eu am vazut anul acesta mii de pescari incantati de targ. Care au plecat cu sacosele pline.....
Dpmdv este un targ organizat perfect, nu se uita nimeni la 30 lei. In primavara am crezut si eu ca este o suma maricica, dar m-am inselat. A fost cel mai aglomerat targ d3 pana acum.
anul trecut decat snz a avut reduceri si culita si inca 1 sau 2 poate maxim dar in rest nu se justifica intrarea pai de exemplu la benzar mixul era 8,5 ron kg cand peste tot era 8 ron pai ce afacere este?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”