Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Fishing & Hunting EXPO 2017 - editia de primavara

Mesaj de eugen dragnea »

cristi.albu scrie: Acum ca ati facut lumina cu manevrele care se fac intre organizatori si expozanti, permiteti-ne sa ne ducem sa ne culcam. Multumim! Cred ca se intoarce Lorin Fortuna in mormant ....
Dar cine va opreste sa mergeti la culcare,oricum sunt o gramada de pescari fraieri care va alimenteaza contul...iar daca ceea ce am spus eu nu era adevarat,logic si normal ar fi fost sa veniti cu o explicatie transparenta a costurilor si sa justificati cei 30 de lei pe care ii cere "tribut" organizatorul.
PS:Iar pe "tovarasul" Fortuna lasati-l sa se zvarcoleasca ca merita,daca dupa 26 de ani suntem condusi de aceeasi securisti care manipuleaza masele de cretini retardati din Romania sa voteze aceeasi hoti sau sa nu voteze deloc...asta este,ne meritam soarta!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Asa era logic??? Permiteti-mi sa va intreb daca ati cerut aceleasi defalcari ale preturilor si atunci cand ati fost la vreun targ de masini sau la o piesa de teatru. Mi-e teama ca nu...

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

As fi curios daca ati fost la prima editie ....

Alexandru Popescu
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Popescu »

eugen dragnea scrie:
cristi.albu scrie: Acum ca ati facut lumina cu manevrele care se fac intre organizatori si expozanti, permiteti-ne sa ne ducem sa ne culcam. Multumim! Cred ca se intoarce Lorin Fortuna in mormant ....
Dar cine va opreste sa mergeti la culcare,oricum sunt o gramada de pescari fraieri care va alimenteaza contul...iar daca ceea ce am spus eu nu era adevarat,logic si normal ar fi fost sa veniti cu o explicatie transparenta a costurilor si sa justificati cei 30 de lei pe care ii cere "tribut" organizatorul.
PS:Iar pe "tovarasul" Fortuna lasati-l sa se zvarcoleasca ca merita,daca dupa 26 de ani suntem condusi de aceeasi securisti care manipuleaza masele de cretini retardati din Romania sa voteze aceeasi hoti sau sa nu voteze deloc...asta este,ne meritam soarta!

Sa ne spui si noua ce pastile iei. Prostia asta trebuie alimentata cu ceva. Din intamplare organizez si eu targuri in Bucuresti, in alt domeniu si total diferit ca acesta. In editia din 2016 am oferit bere si cafea gratis expozantilor si vizitatorilor. Tot nu au fost multumiti ca nu au primit mai mult(probabil sa bea zeci de beri si atat,eu le zic fripturisti). Taxa de participare ZERO, doar un formular de completat.

P.s. Chiar sunt curios de pastile, trebuie sa gasesc un raspuns la asa ceva. Poate ma ajuta pe viitor sa fiu un organizator mai bun....
...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Aici taxa de participare nu e deloc zero....stiu fiindca am participat si anul trecut. Taxa tinde spre.....destul de multisor. :wink:
slowly we rot- by Obituary

Alexandru Popescu

Din punctul tau de vedere este mult, pentru altii putin sau o taxa corecta. Dar hai sa fim realisti. Poti sa iesi din casa intr-un loc unde iti place foarte mult si te simti bine mai bine de 4-5 ore si cheltuiesti mai putin de 30 de ron. In plus mai primesti si ceva in schimbul acestor bani, lanseta, sapca sau alte mici cadouri pe care tu, mai departe le poti face cadou unui nepotel, frate, verisor sau unui copil care se bucura de asa ceva. Deci, eu vad un win/win situation. Numeni nu va obliga sa mergeti la targ.

P.s. pentru chitrosi putem face c.a.r. tiganesc sau pescaresc:)
...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Alexandru Popescu scrie:Din punctul tau de vedere este mult, pentru altii putin sau o taxa corecta. Dar hai sa fim realisti. Poti sa iesi din casa intr-un loc unde iti place foarte mult si te simti bine mai bine de 4-5 ore si cheltuiesti mai putin de 30 de ron. In plus mai primesti si ceva in schimbul acestor bani, lanseta, sapca sau alte mici cadouri pe care tu, mai departe le poti face cadou unui nepotel, frate, verisor sau unui copil care se bucura de asa ceva. Deci, eu vad un win/win situation. Numeni nu va obliga sa mergeti la targ.

P.s. pentru chitrosi putem face c.a.r. tiganesc sau pescaresc:)
Ma refeream la taxa de participare ca expozant....
slowly we rot- by Obituary

Alexandru Popescu

Mult sau putin, ideea este ca nimeni nu iti baga mana in buzunar. Daca vrei sa mergi platesti. Intotdeauna ne dorim sa coste cat mai putin si este normal.
...

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

robyvan scrie:Ma refeream la taxa de participare ca expozant....
Este una dintre cele mai mici taxe de cand se fac expozitii de pescuit in Romania-Bucuresti si crede-ma ca am fost implicat direct in aproape toate echipele de organizare.

Si sa nu uitam ca vorbim totusi de Romexpo, adica un pavilion unde e caldura, apa si wc-uri unde sa nu iti intorci matele pe dos ....

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

cristi.albu scrie:Asa era logic??? Permiteti-mi sa va intreb daca ati cerut aceleasi defalcari ale preturilor si atunci cand ati fost la vreun targ de masini sau la o piesa de teatru. Mi-e teama ca nu...
Poate nu am fost destul de clar,nu m-am mai dus la targurile de profil de vreo 3 ani,pana atunci eram tepuit de organizatori in fiecare an prin vizita mea la un targ infect si total neprofesionist,plecam profund dezamagit...este ca si cum te duci de cateva ori la rand pe o balta laudata si pleci mereu dezamagit,iti ia mult timp sa revi chiar daca lucrurile s-au imbunatatit si eventual s-a schimbat administratorul baltii,odata ce te-ai fript cu ciorba,sufli si-n iaurt!
P.S: Credeti-ma ca daca eram un reprezentant al RAR ma interesa sa stiu traseul de sifonare a banilor unui targ auto ,iar daca eram critic de arta publicam o recenzie a unei piese de teatru cu o prestatie infecta a actorilor de mana a 3-a ...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”