Prenadeste o zona cu o structura cum ti-am scris mai sus,eu asa as aborda situatia,nu cu multe bile,pentru inceput jumate de kilogram,iar apoi cate 2-3 maini in fiecare zi timp de o saptamana si pescuiesti apoi acolo.
Luand in calcul sfaturile voastre o sa incerc sa prenadesc cu 2 zile inainte (nu am timp mai mult) 2 zone de pe balta.
Una o sa dau boilies si una porumb dupa care o sa testez ambele.
Recomandatimi si mine boilies care voi le folositi in mod constant sau daca aveti ceva preferate.
Eu am folosit boilies cu carnat de la senzor dar am pescuit fara nadire (ritesco cred ca sti balta de la Sacel) si sincer am fost destul de multumit dar aici nu a mers.
Astept niste recomandari de la voi .
Depinde de unde ai posiblitatea sa cumperi,eu unul nu am folosit decat bile sbs,de ceva timp imi fac singur boiliesurile,dar din ce am auzit cam toate bilele de la firmele autohtone de nada din gama "premium" sunt bune.Nu prea stiu sincer ce peste mai este la Sacel,acolo sunt mai multe lacuri.Dar nu prea am mai auzit sa se prinda crap mare.
Dacă e vorba de Sacel-Sibiu(lacul 3 sau 6?)...atunci, strategia ta trebuie gândită luând în calcul și prezenta masiva a racului în balta...dacă ai greșit, i-ai strâns pe toți pe vadul tău, cum de altfel cred ca s-a și intamplat!
Si de unde stii ca are peste oeste 15kg? L-ai vazut? Daca zici ca nu mananca de unde stii ca e mare? Ca ti-a spus el? Pai si eu zic ca am de peste 30kg ma crezi ca nu pune botu?
@ritesco acum vreo 2 ani am prins crap la boilies cu aroma carnat .
@pescuitcrap prin iunie la o partida de pescuit am intalnit un prieten pe balta care pe la ora 17 a prins un crap de 31kg. Anul trecut prin octombrie pe un stand langa mine am vazut in decursul a 8 ore 5 crapi peste 10 kg prinsi la porumb.
Proprietarul baltii imi este prieten si stiu ce e in balta dar am vazut eu exemplare prinse acolo .
Nu cred ca subiectul acestui topic sunt kilogramele si numarul pestilor...ideea e ca devine frustrant stiind ca in balta sunt pesti foarte multi si nu reusesc sa gasesc o solutie.
Sunt constient de cateva lucruri care as putea spune ca sunt dezavantaje cum ar fi:
-balta nu este deschisa pescuitului iar pestele nu e obisnuit sa manance porumb,boilies....desi carasul mananca frenetic.
-mult namol si nu gasesc un loc fara chiar daca balta este mare
Probabil duminica o sa fac o noua partida de pescuit in care o sa incerc ce ati spus voi. Cautarea unei structuri, forfac de 30 cm pt evitarea namolului, folosirea de popup.