Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai agatat orice alceva decat un peste...o craca, o buturga, un cocioc, etc.!Praf scrie: Nu mai stiu daca am scris sau nu dar Duminica trecuta nu am avut nici o trasatura serioasa dar curios a fost faptul ca atunci cand am scos prima lanseta sa plec acasa am agatat ceva destul de mare .
In mod normal, orice obiect inert vine spre tine cand fortezi un pic.Praf scrie: In prima faza am zis ca sa agatat dupa care am observat ca vine spre mine cand fortez putin.
Cam asa se misca o craca sub apa ... are un usor siaj stanga-dreapta.Praf scrie:Am slabit usor frana nu am fortat deloc dar ce a fost curios ca nu sa miscat stanga dreapta mai mult de un metru maxim doi.
Craca, bututuruga, cociocul, sau alt obiect submers pe care l-ai agatat a intalnit alt obstacol iar socul respectiv a scos carligul din lemnul putred (uneori poti agata doar cu plumbul).Praf scrie:Dupa vreo 10 minute de adus foarte usor ... mi-a dat un soc foarte puternic si sa dus .
Daca nu ti-a luat fir, ala n-a fost peste ! Intamplator am pescuit de multe ori in fascine (snop de craci folosit la taluzat malul) si-am facut o groaza de drill-uri cu craci ... asa ca nu vorbesc din plictiseala !Praf scrie:gor965 poate sunt eu mai prost da nu am vazut buturuga sau alt obiect sa imi dea soc asa tare ....
Praf scrie: Se poate inchide acest topic ca deja o dam in contradicții stupide si in teoria conspirației.
Praf, nu te supara, prietenul tau vine ''pregatit''cu un cantar profesional pentru o eventuala captura a vietii, minunea chiar se intampla fiind intamplator si tu de fata. Baboiul cantareste 31kg si totusi nu ati facut nicio poza.Praf scrie:Eu stiu ce am vazut si nu are rost sa incep sa ma contrazic pentru ca nu am facut poze si imi pare extrem de rau.
ai pescuit vreodata la rapitorPraf scrie:gor965 poate sunt eu mai prost da nu am vazut buturuga sau alt obiect sa imi dea soc asa tare ....in fine