Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am afirmat acest lucru Razvan. Doar ca nu inteleg de ce eviti sa le scri numele public. Am organizat si eu cateva concursuri la viata mea, nu cred ca am avut vreo echipa careia sa-i nu stiu numele....razvan u. scrie:Vlăduț,
Concurenții au fost informați în ceea ce privește respectiva fapta a echipei Iași Fishing Team.
În tabelul cu desfășurarea clasamentului am specificat clar motivul eliminării.
Băieții au plătit un avans în cont de pe numele unui alte persoane și chiar nu știu cum ai cheamă. Tot ce știu este ca pe unul dintre băieți îl cheamă Sorin.
Sunt însă curios de ce afirmi ca tolerez furtul din moment ce am eliminat imediat echipa respectiva.
Uite Vlăduț ce ai scris apropo de tolerat furtul.Vladut Mateianu scrie:Trebuie sa fi logat ca sa citesti ce scrie pe forumul din link ! Dar nu asta am cerut, ci opinia organizatorului, adica date concrete ! Nu vad ce este de ascuns, dinpotriva ! Asemenea gesturi trebuiesc demascate, altfel nu o sa mai participe nici dracu' la concursuri unde este tolerat furtul !Lucian SV scrie:acelaşi link http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... 8&start=70 i l-am trimis pe privat şi lui Vlăduţ. Dacă tot observ interes, fiecare nu are decât să citească şi să-şi formeze propria opinie legat de ceea ce s-a întâmplat. ps. trebuie să te loghezi.cristiand scrie:de acord cu vladut. au incercat sa fure de la noi celalti concurenti si nu as vrea sa ii mai vad pe nicio lista de participare.
Vorba lu' I.L. Caragiale, "Norocul e prea puțin și lumea prea multă"...andrei mihut scrie:A gresit conform regulamentului si a fost eliminat imediat.
Gafe si intamplari neplacute au fost, sunt si sigur se vor petrece.
La concursurile cu taxa mai mica, cum a fost acesta, ajung multi pescari pasionati de pescuit sportiv dar nu suficient de experimentati. Probabil disperarea de a prinde un baboi pe Sarulesti i-a impins la acel gest.
Au mai fost intamplari neplacute pe la concursurile de la Bucuresti si totusi pescarii au fost reprimiti in circuit. Suntem un procent prea mic cei care pescuim C&R, daca si celor care "calca pe bec" o data pentru o gafa copilareasca, le punem bocancul pe gat, slabe sanse pentru dezvoltarea si sustinerea carp fishing.
Pescuit cu 7 scule este furt, nu greseala copilareasca ! Greseala copilareasca poate fi numita prinderea pestelui aflat la bataie cu minciogul ! De aceea nici nu am pomenit aici acest subiect. Dar furtul trebuie demascat, nu acoperit ! Sunt oameni care au platit bani sa se intreaca sportiv, nu sa fie furati...andrei mihut scrie:A gresit conform regulamentului si a fost eliminat imediat.
Gafe si intamplari neplacute au fost, sunt si sigur se vor petrece.
La concursurile cu taxa mai mica, cum a fost acesta, ajung multi pescari pasionati de pescuit sportiv dar nu suficient de experimentati. Probabil disperarea de a prinde un baboi pe Sarulesti i-a impins la acel gest.
Au mai fost intamplari neplacute pe la concursurile de la Bucuresti si totusi pescarii au fost reprimiti in circuit. Suntem un procent prea mic cei care pescuim C&R, daca si celor care "calca pe bec" o data pentru o gafa copilareasca, le punem bocancul pe gat, slabe sanse pentru dezvoltarea si sustinerea carp fishing.