Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
domnule mihut... cred ca nu va dati seama ce spuneti.andrei mihut scrie:A gresit conform regulamentului si a fost eliminat imediat.
Gafe si intamplari neplacute au fost, sunt si sigur se vor petrece.
La concursurile cu taxa mai mica, cum a fost acesta, ajung multi pescari pasionati de pescuit sportiv dar nu suficient de experimentati. Probabil disperarea de a prinde un baboi pe Sarulesti i-a impins la acel gest.
Au mai fost intamplari neplacute pe la concursurile de la Bucuresti si totusi pescarii au fost reprimiti in circuit. Suntem un procent prea mic cei care pescuim C&R, daca si celor care "calca pe bec" o data pentru o gafa copilareasca, le punem bocancul pe gat, slabe sanse pentru dezvoltarea si sustinerea carp fishing.
Razvan, dpmdv tu ca organizator trebuia sa cunosti numele participantilor de la concursul tau si sa le faci publice imediat dupa ce s-a constatat infractiunea ! Altfel, ma gandesc ori ca iti este un prieten apropiat, ori ca iti este frica de el, ori ca nu vrei sa faci publice anumite lucruri, din motive pe care nu are rost sa le amintesc !razvan u. scrie:Vladut,
Raspunde-mi te rog la ce te refereai cand scriai "altfel nu o sa mai participe nici dracu' la concursuri unde este tolerat furtul !".
Echipa respectiva a fost eliminata la nici 30 de minute din momentul sesizarii unui echipe concurente precum ca pescuiesc cu mai mult de 4 lansete.
Eu am gasit la ei in stand 4 lansete si inca un fir cu montura si plumb. Au primit eliminare pe loc.
Cine a tolerat furtul?
Concret te rog.
Parcă ziceai că nu-i cunoști.Ești tu sigur ca e același echipa înscrisă la următorul concurs?
Eu zic ca nu e același.