shahjaban scrie:copii la FL-uri ?? despre ce vorbim ?
de ce nu le iei, domnule, din magazin ?? cu garantie si tot tacamul , indiferent ce preferi !! diferenta sunt convins ca nu are cum sa fie semnificativa .
Asta cu garantia ramane de discutat. Eu mi-am luat de la marelepescar 2 lansete si 2 mulinete (2x 115 ron lansetele si 2x 152 ron mulinentele) si in afara de "factura" de la Fan Courier, nu am primit nici o hartie, mai ales una care sa zica ceva de garantie. Acelasi lucru si cand am cumparat niste vergi de undita direct din magazin:) Raspunsul unuia din magazin a fost ceva de genul "Nu au garantie dar daca totusi ti se rupe la primul peste, e posibil sa fie un defect de fabricatie si ti-o schimbam daca pastrezi bonul".
Sunt multumit de produse dar ma cam tem in caz ca se strica vreo unul, ce fac apoi? Sunt luate de mai putin de o luna...
In plus, cu sau fara garantie, sunt magazine care au Dragonul 7 pe post de furnizor, ei fiind doar reselleri. Evident, nu vorbim de produse gen Shimano, Daiwa etc ci de lansete si mulinete din categoria low cost.
Asa ca, nu va bazati orbeste pe magazine pentru ca nu intotdeauna o sa va iasa pasenta.

Nou sau SH, la fiecare produs totul tine de noroc.