MTX8 3.90M/4.00Lbs sau FL Strategist 3.90M/3.75Lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: MTX8 3.90M/4.00Lbs sau FL Strategist 3.90M/3.75Lbs

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie:
Sunt "rege" pe sahonline.
Esti "rege" pe http://www.playchasse.com sau pe un site romanesc? :shock:
sahonline.ro , dar nu merge site-ul momentan.
A, o.k, ma emotionasem! :D

Ca, pe playchasse, "regi" sunt d-alde Magnus Carlsen, Anand, Kramnik, Kasparov, Nigel Short etc.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Mihai Manea
Puncte: 0

Mesaj de Mihai Manea »

Salut,poti sa cumperi Fl Strategist,fara probleme,sunt ieftine si fac acelasi lucru ca lansetele mult mai scumpe de care s au vb in alte topicuri,zeci de pagini.Poti sa pescuiesti cu momitor intre 100 - 150 m fara nici o problema,daca o incarci cu 110 g.Cel mai important la aceste lansete,trebuie sa ai grija de ele,sa nu le scapi pe ceva dur,ca se rup la primul lanseu.In rest,poti sa fortezi lanseta in gramajul de mai sus fara nici o problema,nu se rupe.
Nume utilizator schimbat din Juni77

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie: A, o.k, ma emotionasem! :D

Ca, pe playchasse, "regi" sunt d-alde Magnus Carlsen, Anand, Kramnik, Kasparov, Nigel Short etc.
Ii mai las putin. :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

intreb si eu , ca vad ca tot zice lumea sa ai grja sa nu scapi lanseta...carbonul asta e un fel de sticla? se fabrica parbrize din el? scapi lanseta, face floare, dupa care la primul lanseu serios se rupe? de unde pana unde povestile astea?

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

Nu stiu,ce fel de carbon este si nu vorbesc din povesti.Eu personal,nu am rupt nici o lanseta,in schimb,un prieten a rupt una,exact de unde ia cazut in casa,pe gresie.

pycostef

Mesaj de pycostef »

Sunt lansete tip "domnișoară", adică din carbon finuț :-)
<*)))))><{
Ene Stefan

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

DumiD,de ce esti asa inversunat ? Ai avut,macar un an de zile fl strategist ? Vad ca vorbesti,de alte firme,care nu merita banii pe cat ne mint ei ca suporta lansetele respective.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

atat ai inteles din discutia despre actiunea, tc-ul si puterea unei lansete? putin, foarte putin...

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

shahjaban scrie:copii la FL-uri ?? despre ce vorbim ? :D :D
de ce nu le iei, domnule, din magazin ?? cu garantie si tot tacamul , indiferent ce preferi !! diferenta sunt convins ca nu are cum sa fie semnificativa .
Asta cu garantia ramane de discutat. Eu mi-am luat de la marelepescar 2 lansete si 2 mulinete (2x 115 ron lansetele si 2x 152 ron mulinentele) si in afara de "factura" de la Fan Courier, nu am primit nici o hartie, mai ales una care sa zica ceva de garantie. Acelasi lucru si cand am cumparat niste vergi de undita direct din magazin:) Raspunsul unuia din magazin a fost ceva de genul "Nu au garantie dar daca totusi ti se rupe la primul peste, e posibil sa fie un defect de fabricatie si ti-o schimbam daca pastrezi bonul".
Sunt multumit de produse dar ma cam tem in caz ca se strica vreo unul, ce fac apoi? Sunt luate de mai putin de o luna...
In plus, cu sau fara garantie, sunt magazine care au Dragonul 7 pe post de furnizor, ei fiind doar reselleri. Evident, nu vorbim de produse gen Shimano, Daiwa etc ci de lansete si mulinete din categoria low cost. :)

Asa ca, nu va bazati orbeste pe magazine pentru ca nu intotdeauna o sa va iasa pasenta. :)
Nou sau SH, la fiecare produs totul tine de noroc. :)

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Am uitat sa mentionez dar nu m-a mai lasat sa editez postul...

Ce am luat eu, nu sunt produse cu pretentii dar tinand cont ca pana si la lanterna de 12 lei de la Carrefour ti se da oarece garantie, aveam si eu niste asteptari si am cam fost dezamagit de faptul ca nu mi s-a oferit nici o garantie (in scris) la produsele cumparate. :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”