Pareri spomb!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
norisss
Puncte: 0

Re: Pareri spomb!

Mesaj de norisss »

Dan Mitranescu scrie:
indre1988 scrie:Salut pescari!As vrea sa va intreb care sunt cele mai reusite spomburi!Eu am avut neplacerea sa imi iau unu si la a 3 a lansare s-a defectat!Mersi!
Uite un spomb pe care il recomand :
http://danmitranescu.ro/247-1198/RACHET ... -NEGRU.php

Au fost probleme acum doi-trei ani cu unele modele, dar au fost remediate. ( Respectivele modele costa 10 lei.)
Nu stiu care sunt diferentele fata de original, pentru ca nu mi-am permis niciodata sa platesc 1 leu pe gramul de plastic ( si am nadit cu racheta si cu bulgari pana au aparut astea copiate :D ), dar ce pot sa spun este ca le folosesc pe astea de care vorbeam in regim de concurs, fara sa se simt nici cel mai mic deranj legat de eventuale defecte ale produsului.
P.S. in majoritatea cazurilor folosesc varianta medie, pentru ca se castiga in distanta.

Nenea Dan....Inteleg ca da bine sa fii populist si sa faci pescarii saraci sa se simta pe aceeasi treapta cu tine, asta ca sa gandeasca ca (cacofonie intentionata) e mai bine sa cumpere de la tine un spomb ieftin,... dar cine s-a cam prins cat ai vandut in ultimii ani cred ca isi da seama ca daca numai comenzile tale catre China valoreaza un purcoi de bani, profitul tau nu este de aruncat. Acu', daca de cand cu Velocity care ti-a canibalizat vanzarile pe MTX, ti-a mai scazut din dever, nu mai fii chiar asa incruntat.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu mai numărati banii altora...apucați-vă de muncă ,că dacă stați degeaba , vă vin idei !!! :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

norisss scrie:
Dan Mitranescu scrie:
indre1988 scrie:Salut pescari!As vrea sa va intreb care sunt cele mai reusite spomburi!Eu am avut neplacerea sa imi iau unu si la a 3 a lansare s-a defectat!Mersi!
Uite un spomb pe care il recomand :
http://danmitranescu.ro/247-1198/RACHET ... -NEGRU.php

Au fost probleme acum doi-trei ani cu unele modele, dar au fost remediate. ( Respectivele modele costa 10 lei.)
Nu stiu care sunt diferentele fata de original, pentru ca nu mi-am permis niciodata sa platesc 1 leu pe gramul de plastic ( si am nadit cu racheta si cu bulgari pana au aparut astea copiate :D ), dar ce pot sa spun este ca le folosesc pe astea de care vorbeam in regim de concurs, fara sa se simt nici cel mai mic deranj legat de eventuale defecte ale produsului.
P.S. in majoritatea cazurilor folosesc varianta medie, pentru ca se castiga in distanta.

Nenea Dan....Inteleg ca da bine sa fii populist si sa faci pescarii saraci sa se simta pe aceeasi treapta cu tine, asta ca sa gandeasca ca (cacofonie intentionata) e mai bine sa cumpere de la tine un spomb ieftin,... dar cine s-a cam prins cat ai vandut in ultimii ani cred ca isi da seama ca daca numai comenzile tale catre China valoreaza un purcoi de bani, profitul tau nu este de aruncat. Acu', daca de cand cu Velocity care ti-a canibalizat vanzarile pe MTX, ti-a mai scazut din dever, nu mai fii chiar asa incruntat.
Nenea noriss, faceam referire la intelectul meu, nu la situatia financiara. :wink:
Legat de mtx, traversez cea mai grea perioada din vanzarea acestor lansete. Sunt profund ingrijorat. Sa raman fara stocuri chiar nu am crezut ca se poate. :)

osc1or
Veteran

Pareri spomb!

Mesaj de osc1or »

gabi1 scrie:Nu mai numărati banii altora...apucați-vă de muncă ,că dacă stați degeaba , vă vin idei !!! :lol:
In sfarsit un post pe placul meu si de la nea gabi1.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Detin atat originalul, cat si pe cel de la Dan Mitranescu.
Pestii n-au sesizat nicio diferenta intre cele doua, decat eu, in buzunar
Originalul e aberant de scump pentru doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej...

osc1or
Veteran

Pareri spomb!

Mesaj de osc1or »

marian_popescu scrie:Detin atat originalul, cat si pe cel de la Dan Mitranescu.
Pestii n-au sesizat nicio diferenta intre cele doua, decat eu, in buzunar
Originalul e aberant de scump pentru doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej...
Nu e vorba de ce sesizeaza pestii... acum vreo 2 ani erau niste imitatii de spomb pe piata care se stricau dupa 2 3 aruncari...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Serios? La cate avantaje pentru carpfishing a oferit originalul, e ieftin! "Doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej" inseamna cea mai mare inventie din pescuit in ultimii 10 ani.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Indre Ovidiu

Mesaj de Indre Ovidiu »

Multumesc de sfaturi!Iar carcotasii care au intrat doar sa se ia de altii fara sa dea un sfat le sugerez sa se uite in curtea lor
..nu in a altora!Voi incerca ambele modele si de la Mitranescu cat si cel original sa vedem care e diferenta!
Nume utilizator schimbat din indre1988

norisss

Mesaj de norisss »

Hai ca prinde bine ceva inflamare pe aici! Mai aflam pareri noi de la oameni care nu s-ar urni la scris daca nu ar avea ceva simpatii. Cat despre fake versus original, va pot pune poze cu spomburi facute praf dupa cateva aruncari. Fake-uri, normal, pentru ca originalul nu s-a spart dupa sute si sute de aruncari.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

probleme apar la amandoua la balama si asta cel mai probabil din cauza firului care de obicei e inaintas textil si care intra in balama si o taie.Eu personal am achizitionat noul Spomb de la Fox de care sunt foarte multumit plus ca se incarca mult mai usor.Si acesta are o mica problema si anume o tija ca un cui in balama care tinde sa iasa afara dar cu un cui inrosit am topit putin marginea plasticului peste el si am rezolvat problema.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”