Pareri spomb!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Pareri spomb!

Mesaj de Dan Mitranescu »

Rusu Andrei scrie:majoritatea dintre ele au fost luate cu o bila aruncata la 170-180m.

Misto de tot.Si cine a fost lansatorul ???

Dancalinescu:
Eu nu am spus neaparat de Spomb,am spus ca trebuie sa ai obligatoriu la tine de toate,inclusiv SPOMB sau racheta sau ceva....de nadit.Parerea mea.
Iar situatiile cu distante si pescuit "izolat" si balti si metri si locuri....sunt atat de relative incat este un subiect de care putem vorbi un an si nu-l terminam.
Oricum,tare as vrea sa vad pe cineva cum castiga un concurs doar izolat si nu pune el mana pe o cobra macar daca nu pe spod.
Apropo,saculetii solubili fac cumva parte din categoria nadit???
Dar ca sa nu mai zambeasca marii pescari pe seama celor spuse de mine,cred ca subiectul se poate incheia pentru ca oricum fiecare este cu parerea lui.
Fire intinse tuturor !
Eu am o galeata de spomburi dupa mine. Adica aprox. 30 bucati, mari si medii.
Repet. era vorba de : :"cea mai mare inventie din carpfishingul ultimilor 10 ani". Nu ca nu este bun spombul. Doar ca dupa parerea mea nu este cea mai mare inventie, decat poate la nadit.
Daca tot ai adus aminte de sacii solubili, cred ca si astia sunt peste spomb "ca inventie" si ca utilitate in pescuit.

P.S. cred ca subiectul este benefic forumului , mai mult decat crezi. Imi pare rau sa fii deranjat de lucruri din experienta mea care nu se potrivesc cu presupunerile tale. Daca doresti sa vezi "cine este lansatorul" poti sa cauti in concursurile de casting si toti cei de acolo care arunca peste 170m cu fir de 0,25 , pot sa arunce distanta asta si cu fir de 0,18 sau 0,20 , cu montura ce are atasata un boilies.

Dan Mitranescu
Veteran

Rusu Andrei scrie:Inca nu ma rup eu asa usor in "ancheta". :D
Alta-i treaba. Vorbim dupa finala CN. :wink:
Eu nu am nici o legatura cu CN-ul sunt doar un simplu pescar care purta o discutie,si chiar nu ma intereseaza CN-ul atat de tare incat sa anchetez sau mai stiu eu ce...[/quote]

Discutia asta crezi ca este numai intre noi ? :wink: :D

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie: In doi-trei ani ai sa spui ca asta era metoda ta pentru a mai afla una-alta din secretele pescuitului la crap. :D
Ce te face sa crezi ca pescuitul mai are secrete pentru mine? Mai ales cel la crap? :))
Dan Mitranescu scrie:P.S. De ce nu vrei husa ? Era un cadou meritat pentru ajutorul pe care mi-l dai pe forum.
Ei lasati. Daca tot vrei s-o cadorisesti ofer-o lui Tritoiu Dragos. E pe acelasi principiu pe care nu l-a inteles/aplicat Ulmeanu: daca tot vrei sa dai ceva moca fa-o pentru unii care chiar ar aprecia asa ceva.
Cat despre ajutor - fie pentru tine fie pentru altii - e total dezinteresat. Eu nu-mi castig clientii, proiectele sau banii pe forumuri.
Cred ca vrei sa ma parasesti pentru Ulmeanu !? :D
Prea il aduci intre noi de fiecare data ... :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Cred ca vrei sa ma parasesti pentru Ulmeanu !? :D
Iar te premiezi. Sunteti doar doi useri amuzanti....inclusiv prin hotararea cu care vreti sa-mi faceti cadouri. Cand am vazut "oferta" mi-am amintit instant de el.Ce-i drept el un Sarulesti tu o husa...cam care crezi ca-s sansele tale? :lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie: Cred ca vrei sa ma parasesti pentru Ulmeanu !? :D
Iar te premiezi. Sunteti doar doi useri amuzanti....inclusiv prin hotararea cu care vreti sa-mi faceti cadouri. Cand am vazut "oferta" mi-am amintit instant de el.Ce-i drept el un Sarulesti tu o husa...cam care crezi ca-s sansele tale? :lol: :lol:
Daca te duci la pescuit tot nu o sa intelegi nimic, de la mine macar ramai cu ceva. :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ei lasati ca nu-i cazul. Cum ziceam, n-am nevoie de profesori nici nu dau lectii. Sunt doar un user pe-un forum...care momentan se amuza de omniscienta-ti. Uite, daca tot te simti in dispozitie, fa o analiza a esescului(pentru asa valoare orice loc mai jos de 1 e esec...cred) lotului din care faci parte, la exclusivistul, profesioneistul, crème de la crème..de-i ziceti CN...Petre Iulian style. Sigur multi useri vor invata din ce ai relata. Te tine?
Daca nu esti in stare(nicio suparare, asa-i viata de forumist) ce zici, cadorisesti userul cu husa?
Ma refer la cel care si-a exprimat disponibilitatea...

Daca tot suntem off-topic sa aducem plus valoare forumului cumva :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dane, cand au fost inventate firele subtiri si nada in carpfishing?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

Si eu cred ca este un subiect bun de discutat pentru ca altfel nu m-as fi bagat in discutia asta,de altfel scriu destul de rar si in principiu ma bag la lucruri serioase,nicidecum la caterinci forumiste.
Doar ca intr-un dialog cu tine este putin dificil pentru ca faci niste presupuneri care nu sunt la locul lor.Eu am intrebat cine a lansat 170-180 m si mi-ai dat un raspuns ca si cum ai fi fost deranjat de acest lucru.Eu NU am zis ca nu lanseaza cineva atat,ce este drept mi se pare f greu pe Corbu cu " briza" de acolo dar,ma rog....
Este posibil sa te comporti asa pentru ca probabil te iau peste picior anumiti forumisti dupa cate am observat insa sunt unii ca mine cu care chiar poti sa discuti frumos si concret,fara deranjari si resentimente.
Ca un sfat pur amical,las-o putin mai moale cu exemple personale pentru ca poti sa cazi f usor in latura in care unii te iau peste picior.( nu este si cazul meu.pe mine nu ma deranjeaza asa cum ai presupus,fiecare poate sa zica ce vrea,insa am dreptul sa te contrazic pt ca altfel ar fi un monolog si nu dialog)
In rest,referitor la subiect,da,sunt total de acord ca pva de orice forma ar fi este probabil cea mai mare descoperire ever in materie de nadire,dar si spombul are valoarea lui.
Ce vroiam sa zic de fapt si poate nu m-am facut inteles este ca eu nu am vazut pe nimeni sa mearga vreodata la un concurs si sa faca doar pescuit de interceptie fara a nadi absolut deloc,macar putin cu cobra.Ca nu merge de multe ori si in anumite situatii si pescarul se adapteaza ( unii) pe parcurs si pescuieste in alt loc decat cel nadit ( izolat cum zici tu) asta este partea a2a.Dar spombul,cobra,racheta etc sunt clar indispensabile in 99% din situatii.Repet,asta este parerea mea.

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:Ei lasati ca nu-i cazul. Cum ziceam, n-am nevoie de profesori nici nu dau lectii. Sunt doar un user pe-un forum...care momentan se amuza de omniscienta-ti. Uite, daca tot te simti in dispozitie, fa o analiza a esescului(pentru asa valoare orice loc mai jos de 1 e esec...cred) lotului din care faci parte, la exclusivistul, profesioneistul, crème de la crème..de-i ziceti CN...Petre Iulian style. Sigur multi useri vor invata din ce ai relata. Te tine?
Daca nu esti in stare(nicio suparare, asa-i viata de forumist) ce zici, cadorisesti userul cu husa?
Ma refer la cel care si-a exprimat disponibilitatea...

Daca tot suntem off-topic sa aducem plus valoare forumului cumva :lol:
Esec la CN ?
Asta se poate discuta numai la sfarsitul concursului, ori pana acolo mai sunt 72 de ore.
Nu ma pune sa vorbesc despre un concurs in care am dormit mai bine ca acasa. Pescuitul de competitie are si alte strategii, altele decat cele de a prinde peste cat mai mult. :wink:
Lucrurile astea nu se spun decat atunci cand le descoperi ultimul. :wink: :D

Legat de partea cu cadoul, si foarte serios vorbind, nu sunt genul care sa ofere strainilor de mila. Am prea multi oameni in jurul meu care merita orice plus pe care il pot oferi in a ajuta pe cineva.
Mai ofer cadouri celor la care apreciez ceva, in majoritate cazurilor acest lucru fiind pasiunea lor. Imi plac oamenii pasionati. Si cu parere de rau, poate gresesc, dar nu ma impresioneaza cu nimic cei care isi fac din mila un mod de a trai.

P.S. Daca tu esti persoana de care spuneai si nu stiai cum sa primesti husa, te rog sa-mi faci cu ochiul si se rezolva. :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cînd treceți peste conveniențe sunteți adorabili... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”