Eu am o galeata de spomburi dupa mine. Adica aprox. 30 bucati, mari si medii.Rusu Andrei scrie:majoritatea dintre ele au fost luate cu o bila aruncata la 170-180m.
Misto de tot.Si cine a fost lansatorul ???
Dancalinescu:
Eu nu am spus neaparat de Spomb,am spus ca trebuie sa ai obligatoriu la tine de toate,inclusiv SPOMB sau racheta sau ceva....de nadit.Parerea mea.
Iar situatiile cu distante si pescuit "izolat" si balti si metri si locuri....sunt atat de relative incat este un subiect de care putem vorbi un an si nu-l terminam.
Oricum,tare as vrea sa vad pe cineva cum castiga un concurs doar izolat si nu pune el mana pe o cobra macar daca nu pe spod.
Apropo,saculetii solubili fac cumva parte din categoria nadit???
Dar ca sa nu mai zambeasca marii pescari pe seama celor spuse de mine,cred ca subiectul se poate incheia pentru ca oricum fiecare este cu parerea lui.
Fire intinse tuturor !
Repet. era vorba de : :"cea mai mare inventie din carpfishingul ultimilor 10 ani". Nu ca nu este bun spombul. Doar ca dupa parerea mea nu este cea mai mare inventie, decat poate la nadit.
Daca tot ai adus aminte de sacii solubili, cred ca si astia sunt peste spomb "ca inventie" si ca utilitate in pescuit.
P.S. cred ca subiectul este benefic forumului , mai mult decat crezi. Imi pare rau sa fii deranjat de lucruri din experienta mea care nu se potrivesc cu presupunerile tale. Daca doresti sa vezi "cine este lansatorul" poti sa cauti in concursurile de casting si toti cei de acolo care arunca peste 170m cu fir de 0,25 , pot sa arunce distanta asta si cu fir de 0,18 sau 0,20 , cu montura ce are atasata un boilies.