Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cand vii pe la mine, iti promit ca iti dau eu un spomb ce o sa-ti stearga amintirile astea de acum doi -trei ani.norisss scrie:Hai ca prinde bine ceva inflamare pe aici! Mai aflam pareri noi de la oameni care nu s-ar urni la scris daca nu ar avea ceva simpatii. Cat despre fake versus original, va pot pune poze cu spomburi facute praf dupa cateva aruncari. Fake-uri, normal, pentru ca originalul nu s-a spart dupa sute si sute de aruncari.
Am cateva zeci de concursuri castigate si nu-mi aduc aminte sa fi folost vreodata decisiv spombul.ionut72 scrie:Serios? La cate avantaje pentru carpfishing a oferit originalul, e ieftin! "Doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej" inseamna cea mai mare inventie din pescuit in ultimii 10 ani.Originalul e aberant de scump pentru doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej...
Rusu Andrei scrie:folosirea firelor subtiri nu are nici o legatura cu naditul si spombul pentru ca un concurs nu il castigi neaparat pe distante lungi,din contra.Iar parerea mea este da ,spombul este cea mai buna inventie de nadit in ultimii ani mai ales in comparatie cu racheta pentru ca dak vreau sa fac antebrate ma duc la sala de forta si dak vreau sa recuperez usor folosesc spombul,in nici un caz racheta.Iar cobra este pt bile,o inventie super dar nu are nici o legatura cu spombul sau racheta.Parerea mea.
Rusu Andrei scrie:racheta de nadit folosita in concursuri ????? Cand se nadeste e plina balta de spomburi albe si negre,fake-uri sau originale...
Vorbesc de "inventii" din carpfishingul ultimilor 10 ani.Rusu Andrei scrie:vorbesti de fire subtiri pt spod sau ce ca nu inteleg ce legatura au firele cu spombu ?!?