Pareri spomb!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Pareri spomb!

Mesaj de Dan Mitranescu »

Ca intodeauna exista produse bune si produse proaste, dar absolut tot timpul pescarii sunt impecabili in modul de folosire al produselor. Niciunul nu are doua maini stangi :D , niciunul nu se impiedica de un plastic de 15 lei cand tocmai a platit o zi de pescuit cu 100 lei, sau cand tocmai a nadit in 5 minute cu un kg de boilies de 50 lei. :D

Dan Mitranescu
Veteran

norisss scrie:Hai ca prinde bine ceva inflamare pe aici! Mai aflam pareri noi de la oameni care nu s-ar urni la scris daca nu ar avea ceva simpatii. Cat despre fake versus original, va pot pune poze cu spomburi facute praf dupa cateva aruncari. Fake-uri, normal, pentru ca originalul nu s-a spart dupa sute si sute de aruncari.
Cand vii pe la mine, iti promit ca iti dau eu un spomb ce o sa-ti stearga amintirile astea de acum doi -trei ani. :D

Promiti ca nadesti cu el intruna, pana o sa se sparga ? Asigur eu filmarea! :D
Vorbesc serios.

Iti alegi unul tu din bax daca vrei, sa nu crezi ca am mostre mai bune.

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:
Originalul e aberant de scump pentru doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej...
Serios? La cate avantaje pentru carpfishing a oferit originalul, e ieftin! "Doua coji de plastic, o balama, sistemul ala de inchidere si un vartej" inseamna cea mai mare inventie din pescuit in ultimii 10 ani.
Am cateva zeci de concursuri castigate si nu-mi aduc aminte sa fi folost vreodata decisiv spombul.
"Inventia" folosirii firelor subtiri in pescuitul crapului ( distanta) este pe departe mai importanta decat folosirea unei metode de nadit. Eu cu asta am castigat in peste 50% din cazuri.
Daca intrebi 100 de pescari de competitie ce aleg pe perioada unui an competitional intre folosire firelor subtiri si folosirea spombului, toti vor prefera avantajele firelor subtiri.
Daca intrebi cei mai buni pescari de competitie ce aleg intre nada pe care au inventat-o si spomb, toti isi vor alege nada.
Spombul ramane cea mai buna inventie a ultimilor 10 ani, dar in materie de nadit ! Asta ca sa nu amintesc de cobra de carbon. :wink: Sunt multi cei care intre a pescui cu spomb si cobra de policarbonat, vor prefera o racheta clasica si o cobra de carbon. :wink: Asa ca hai sa mai subtiem putin valoarea acestei inventii numita spomb, chiar si cand vorbim de nadit. :)

P.S. Putem sa o incadram la cea mai buna inventie a ultimilor 10 ani, dar asta numai la bursa plasticului. :D

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

folosirea firelor subtiri nu are nici o legatura cu naditul si spombul pentru ca un concurs nu il castigi neaparat pe distante lungi,din contra.Iar parerea mea este da ,spombul este cea mai buna inventie de nadit in ultimii ani mai ales in comparatie cu racheta pentru ca dak vreau sa fac antebrate ma duc la sala de forta si dak vreau sa recuperez usor folosesc spombul,in nici un caz racheta.Iar cobra este pt bile,o inventie super dar nu are nici o legatura cu spombul sau racheta.Parerea mea.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

racheta de nadit folosita in concursuri ????? Cand se nadeste e plina balta de spomburi albe si negre,fake-uri sau originale...

Dan Mitranescu
Veteran

Rusu Andrei scrie:folosirea firelor subtiri nu are nici o legatura cu naditul si spombul pentru ca un concurs nu il castigi neaparat pe distante lungi,din contra.Iar parerea mea este da ,spombul este cea mai buna inventie de nadit in ultimii ani mai ales in comparatie cu racheta pentru ca dak vreau sa fac antebrate ma duc la sala de forta si dak vreau sa recuperez usor folosesc spombul,in nici un caz racheta.Iar cobra este pt bile,o inventie super dar nu are nici o legatura cu spombul sau racheta.Parerea mea.

Un concurs nu se castiga numai cu distante lungi , dar pescarii prefera in bagaj aceasta posibilitate ( pescuitul la distante mari ), decat naditul mai lejer cu un spomb fata de o racheta.
Adica vreu si fire de 0,20 chiar si fara racheta sau spomb , decat fire de la 25 in sus si spombul. "Neaparat" ce o sa folosesc nu se stie, dar daca am sa am de ales intre fire subtiri sau spomb, o sa aleg intotdeauna prima varianta.

Era vorba de "cea mai buna inventie dintr-un domeniu".
Din pescuitul crapului nu este in comparatie cu nada aparuta sau cu metodele de pescuit.
Din punct de vedere al metodelor de nadit, pot sa il compar cu cobra de carbon.
Daca discutam domeniul "rachete de nadit", da este cea mai buna inventie. Evident ca nu mai folosesti nimeni rachetele clasice.

Dan Mitranescu
Veteran

Rusu Andrei scrie:racheta de nadit folosita in concursuri ????? Cand se nadeste e plina balta de spomburi albe si negre,fake-uri sau originale...

Am spus : spombul este cea mai tare inventie a ultimilor noispe mii de ani, asta este clar, dar strict in comparatie cu racheta de nadit. Nu din carpfishing sau alte categorii ale acestui fenomen.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

vorbesti de fire subtiri pt spod sau ce ca nu inteleg ce legatura au firele cu spombu ?!?

Dan Mitranescu
Veteran

Rusu Andrei scrie:vorbesti de fire subtiri pt spod sau ce ca nu inteleg ce legatura au firele cu spombu ?!?
Vorbesc de "inventii" din carpfishingul ultimilor 10 ani.
Spuneam ca sunt si altele de luat in calcul, ceva mai importante decat un dispozitiv de nadit : metode, scule, nada ,...
I-am raspuns lui Ionut72. De aici a plecat.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ionuț72 e vinoveț cu "invențiile" din ultimii 10 ani, chiar dacă știe ca de la Einstein încoace totu-i relativ.
Pe cale de consecință stîrnește replici ca la cutremur. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”