Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dreptate ai. Concursurile se castiga cu nada de la icsbeits(unde x depinde de cum bate vantul) si cu lansari pe luna cu lansete rapide de tot de la 4lebesei in sus care arunca monitoru' unde nu visezi tu sa ajungi cu spombu'. Ah, si la carlig musai bila de la icsbeits, da?Rusu Andrei scrie:Mi-e greu sa cred ca se poate castiga un concurs doar prin lansari la superdistanta !
Multumesc pentru aprecierea calificarii !Rusu Andrei scrie:Mi-e greu sa cred ca se poate castiga un concurs doar prin lansari la superdistanta cu fire subtiri ,adik acolo unde nu ajungi niciodata nici macar cu cobra.Deci parerea mea,Spombul sau racheta,ma rog,sunt indispensabile intr-un concurs pe care culmea,vrei sa-l si castigi.Din interceptie la distanta,e cam greu (chiar imposibil d.p.meu.d.v).Ca o concluzie:toate au rolul lor bine stabilit si trebuie neaparat sa le ai intr-un concurs sau chiar la liber,originale sau nu....Fire intinse si apropo,felicitari pentru calificare la CN !
In doi-trei ani ai sa spui ca asta era metoda ta pentru a mai afla una-alta din secretele pescuitului la crap.Albert scrie:Dreptate ai. Concursurile se castiga cu nada de la icsbeits(unde x depinde de cum bate vantul) si cu lansari pe luna cu lansete rapide de tot de la 4lebesei in sus care arunca monitoru' unde nu visezi tu sa ajungi cu spombu'. Ah, si la carlig musai bila de la icsbeits, da?Rusu Andrei scrie:Mi-e greu sa cred ca se poate castiga un concurs doar prin lansari la superdistanta !
Nimic mai mult.
gabi1 scrie:Dane,
Ești supravegheat operativ și instigat la dezvăluiri prin "procedura simplificată"!!!![]()
Ce te face sa crezi ca pescuitul mai are secrete pentru mine? Mai ales cel la crap?Dan Mitranescu scrie: In doi-trei ani ai sa spui ca asta era metoda ta pentru a mai afla una-alta din secretele pescuitului la crap.![]()
Ei lasati. Daca tot vrei s-o cadorisesti ofer-o lui Tritoiu Dragos. E pe acelasi principiu pe care nu l-a inteles/aplicat Ulmeanu: daca tot vrei sa dai ceva moca fa-o pentru unii care chiar ar aprecia asa ceva.Dan Mitranescu scrie:P.S. De ce nu vrei husa ? Era un cadou meritat pentru ajutorul pe care mi-l dai pe forum.