Pareri spomb!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pareri spomb!

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Nu ma pune sa vorbesc despre un concurs in care am dormit mai bine ca acasa.
Ok, nu te pun. Doar te-am rugat dar intuiam eschiva :) Pacat ca domeniul unde cred ca esti competent nu-l dezvolti pe forum..si sunt convins ca ai avea multe de spus...de la turneul celor 6 cluburi pana la CN.
Dan Mitranescu scrie: Legat de partea cu cadoul, si foarte serios vorbind, nu sunt genul care sa ofere strainilor de mila.
Auleo, nici vorba de mila. Incercam doar sa transofrm oferta ta in ceva util. Adica daca tot vrei sa dai ceva cadou sa dai cuiva care chiar isi doreste asa ca am redirectonat cadoul pe care eu nu-l doresc spre altcineva care si-a exprimat disponibilitatea. Acum nici el nu mai vrea..Bine ca am rezolvat-o si p-asta....
Dan Mitranescu scrie:P.S. Daca tu esti persoana de care spuneai si nu stiai cum sa primesti husa, te rog sa-mi faci cu ochiul si se rezolva. :D
...sau nu :lol: Cum sa-ti mai desenez ca nu vreau saracia aia de husa moca. Daca imi place cand o vad o cumpar, daca nu...nu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:Uite, daca tot te simti in dispozitie, fa o analiza a esescului(pentru asa valoare orice loc mai jos de 1 e esec...cred) lotului din care faci parte, la exclusivistul, profesioneistul, crème de la crème..de-i ziceti CN.
Eu nu cred ca este vorba despre un esec, am fost siguri pe calificare inca din debut, de aceea am putut si sa facem diferite teste. In finala altfel vor sta lucrurile, vom aborda o strategie comuna, pusa la punct de toti membrii lotului, in urma constatarilor din calificari. Sunt cateva aspecte interesante, f importante ptr pescarii de Corbu, dar din pacate inca nu le putem discuta.. :D Dupa finala insa altfel vor sta lucrurile !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:.... Dupa finala insa altfel vor sta lucrurile !
Ar fi dragut sa fie altfel....desi experientele din alti ani ne arata ca dupa ce se termina concursu' toti tac mâlc. Cu cat mai important concursul cu atat mai mare mutenia. Pe forum zic, ca in rest... :lol:

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Hai ca ma trezesc si eu dupa 100 de ani

@ osc1or
Alea care se stricau imediat, aparute imediat dupa original, se numeau condor. Astea de la Dan Mitranescu au aparut la ceva vreme dupa si, referitor la cat de bune sunt hai sa-i lasam sa vorbeasca pe cei care le-au folosit
Stiu, nu da prea bine sa pui spomb de 15 lei pe un combo free spirit/daiwa emblem spod, dar unii sunt.capabili sa coboare stacheta brandului personal la capitolul asta

Acuma, userul care a deschis topicul, imi scapa numele, ...le-ai folosit? Spune-ne si noua ce si cum

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

@ionut72
ti-a raspuns Dan Mitranescu, cu mai multa greutate decat as fi putut argumenta eu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”