Rusu Andrei scrie:Si eu cred ca este un subiect bun de discutat pentru ca altfel nu m-as fi bagat in discutia asta,de altfel scriu destul de rar si in principiu ma bag la lucruri serioase,nicidecum la caterinci forumiste.
Doar ca intr-un dialog cu tine este putin dificil pentru ca faci niste presupuneri care nu sunt la locul lor.Eu am intrebat cine a lansat 170-180 m si mi-ai dat un raspuns ca si cum ai fi fost deranjat de acest lucru.Eu NU am zis ca nu lanseaza cineva atat,ce este drept mi se pare f greu pe Corbu cu " briza" de acolo dar,ma rog....
Este posibil sa te comporti asa pentru ca probabil te iau peste picior anumiti forumisti dupa cate am observat insa sunt unii ca mine cu care chiar poti sa discuti frumos si concret,fara deranjari si resentimente.
Ca un sfat pur amical,las-o putin mai moale cu exemple personale pentru ca poti sa cazi f usor in latura in care unii te iau peste picior.( nu este si cazul meu.pe mine nu ma deranjeaza asa cum ai presupus,fiecare poate sa zica ce vrea,insa am dreptul sa te contrazic pt ca altfel ar fi un monolog si nu dialog)
In rest,referitor la subiect,da,sunt total de acord ca pva de orice forma ar fi este probabil cea mai mare descoperire ever in materie de nadire,dar si spombul are valoarea lui.
Ce vroiam sa zic de fapt si poate nu m-am facut inteles este ca eu nu am vazut pe nimeni sa mearga vreodata la un concurs si sa faca doar pescuit de interceptie fara a nadi absolut deloc,macar putin cu cobra.Ca nu merge de multe ori si in anumite situatii si pescarul se adapteaza ( unii) pe parcurs si pescuieste in alt loc decat cel nadit ( izolat cum zici tu) asta este partea a2a.Dar spombul,cobra,racheta etc sunt clar indispensabile in 99% din situatii.Repet,asta este parerea mea.
Luatul peste picior pe forum este un lucru obisnuit si ma consider chiar unul dintre cei care scapa de acest obicei al colegilor. Asa ca nici pe departe sa ma vad in situatia asta si cu atat mai mult sa fiu genul care generalizeaza o stare.
Raspunsul meu a venit fiind ferm convins ca folosesti cuvantul concurs fara sa fi participat la vreunul. Atat timp cat nu ma crezi pe cuvant , am incercat sa-ti dau exemple care sunt scrise pe aici. Ce rost mai avea sa-ti spun ca eu arunc 175m , cand oricum nu ma crezi ca se poate pescui ca sa castigi un concurs numai la interceptie ( izolat ).
Repet, cred ca a 4-a oara. Spomburile ( 30 pentru mine ) sunt necesare in echipamentul unui pescar, dar sunt lucruri mai importante decat spombul in situatia in care suntem nevoiti sa alegem. Asta era ideea discutiei.