PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Esti de acord cu eutanasierea maidanezilor?

DA
85
79%
NU
23
21%

Voturi totale: 108

Iacob Cristian
Puncte: 0

Re: PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Mesaj de Iacob Cristian »

freespirit scrie:
Vladut Mateianu scrie:SUNT SI CATEVA VOTURI CARE NU SUNT DE ACORD, AS VREA SA-I VAD SI POSTAND MOTIVELE PE CEI IN CAUZA....DAR MA TEM CA NU AU CURAJ, CUM NU AU NICI COPIII SAU FEMEILE NOPATEA PE STRAZI DIN CAUZA FAVORITILOR LOR ! :evil:
Principalul motiv pentru a spune "NU" este prostia generala!
P.S. Ca si completare personala a citatului din Socrate:"si iau decizii care sa combata cauzele, nu efectul", insa ca in toate actiunile sau ideile made in Romania, si in acest caz se pocedeaza la fel!
P.P.S. Pentru vitejii care se bat cu pumnul in piept, daca ar iesi in urma referendum-ului eutanasiere in unanimitate, ar iesi in strada daca nu s-ar respecta? Probabil la fel ca si in cazul referendum-ului trecut! Ne-am rromanizat destul, numai "unii" procedeaza asa, cand sunt multi, sunt tari impotriva unuia/unora slab/i, sau cand e numai unul, urla ca din gura de sarpe si vin restul, tot asa si aici, unde nu sunt in stare, tac din gura, unde e loc si se poate, sunt viteji!
Eu personal nu sunt de acord cu eutanasierea .Vina nu este a cainilor care se inmultesc necontrolat ,ci a noastra a tuturor,am stat cu mainile in fund si ne-am uitat lung,ani de zile,cum "hingherii" au incasat sume colosale ca sa sterilizeze bietele animale.
Acum,cand se intampla tot mai des ca oameni sa fie muscati sau din nefericire omorati de caini ,ne pregatim sa aplicam solutia cea mai usoara:omoram tot si o luam de la capat.Peste 4-5 ani va fi la fel,unii vor toca fondurile ,altii vor fi cu spitalizarile.
Exista si solutii de compromis ,nu numai eutanasierea.
@Vladut--nu este vorba aici de curajul de a vorbi.Pur si simplu nu putem fi toti de acord cu un lucru,in cazul de fata mai sunt oameni care cred si in alte solutii.
@freespirit:?Nu cred ca esti tu in masura sa cataloghezi niste oameni in destepti sau prosti ,pe baza faptului ca impartasesc sau nu parerea ta.

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Mesaj de doru_croc »

sandu marian scrie:NU...Problema nu este a cainilor...problema este a oamenilor....cei care administreaza toata afacerea asta...acolo trebuie sa eutanasiem...
Aproape 84% din bucureşteni sunt de acord cu eutanasierea lui Sorin Oprescu (http://www.timesnewroman.ro/politic/101 ... in-oprescu)
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”