Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Coaie, cati caini cu stapan ai vazut eutanasiati ? Da-i in mortii ma-sii de caini, o tot ardem ca trebuie sa-i omoram ca fac si dreg, dar mi-i se face rau cand vad ca pe aia responsabili nu-i mai trage nimeni la raspundere. Inca o data, daca in locul maidanezilor erau 4 rotwaileri si 3 dobermani, cine raspundea ptr. fapta lor si ce pateau maidanezii din capitala? Iti spun eu, era tras la raspundere stapanul sau cine hranea/detinea cainii de rasa de acolo, iar de maidanezi, in continuare, li-i se rupeau sulile alora din primarie si din ONG-uri !cornel.s scrie:Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
Ma inerveaza ca ai si tu dreptatea ta, dar e cazul sa se intample ceva de data asta. S-a ajuns la situatie intolerabila.gor965 scrie:Coaie, cati caini cu stapan ai vazut eutanasiati ? Da-i in mortii ma-sii de caini, o tot ardem ca trebuie sa-i omoram ca fac si dreg, dar mi-i se face rau cand vad ca pe aia responsabili nu-i mai trage nimeni la raspundere. Inca o data, daca in locul maidanezilor erau 4 rotwaileri si 3 dobermani, cine raspundea ptr. fapta lor si ce pateau maidanezii din capitala? Iti spun eu, era tras la raspundere stapanul sau cine hranea/detinea cainii de rasa de acolo, iar de maidanezi, in continuare, li-i se rupeau sulile alora din primarie si din ONG-uri !cornel.s scrie:Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
ai perfecta dreptate!gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca ! Eutanasiati si violatorii si pedofilii ! Eutanasiati si traficantii de droguri ! ...eutanasiati tot, ca ptr. mine a acelasi lucru ! Mai periculosi decat maidanezii de pe strada sunt maidanezii cu doua picioare care ne conduc...si aia trebuiesc eutanasiati ! Ptr. o varianta in care cainii sa aiba sansa sa fie adoptati inainte sa fie eutanasiati, as vota DA ! Am si eu un copil, am si caini maidanezi in parc si sunt constient ca exista riscul ca oricand sa fiu protagonistul unei tragedii, dar ma repet, responsabil de problema asta cu cainii sunt bulangii aia cu doua picioare si cu factor de decizie. Inainte sa omor un caine vinovat de vre-o agresiune asupra mea sau a familiei mele, o sa ma asigur ca-i crap capul aluia care trebuia sa se asigure ca maidanezii sa fie ori intr-un padoc, ori intr-o familie apartinatoare ori intr-o groapa comuna !
eugen dragnea scrie:Sterilizat sau nu, un animal pe strada este un potential agresor,un focar de infectie,o sursa de accidente auto si o imagine negativa a tarii...in tarile civilizate daca ti-ai abandonat animalul iti iei o amenda usturatoare si in functie de gravitatea faptului risti si ceva timp la racoare.
La amploarea fenomenului din prezent nu exista decat solutia eutanasierii,daca animalele nu sunt luate in custodie cu buletinul in mana si sub semnatura in termen de maxim 14 zile merg la sapun.
Este jalnic ca s-a ajuns sa se iasa in strada pentru astfel lucruri dar se pare ca este ultima solutie a romanului avand in vedere ca Romania nu mai are ministere decat cu numele,dar are in schimb o clasa politica alcatuita din hoti de toate felurile.
Pai normal ca ti-au mancat pisica,nu i-ai pus botnita inainte sa o scoti la plimbare si s-a dat la patrupezi fara batzViorel M scrie:Si eu sunt pro eutanasiere. Mie mi-au mancat pisica. Serios.
Tare sunt curios, cred ca mai repede este o perdea de fum a parchetului pentru a mai potoli spiritele. Chiar daca se ajunge in instanta nu va fi o pedeapsa cu executare, cu siguranta o "abureala" de un an cu suspendare.Viorel M scrie:http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 62256.html