Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Niste fatalai frustrati !!!!Vladut Mateianu scrie:SUNT SI CATEVA VOTURI CARE NU SUNT DE ACORD, AS VREA SA-I VAD SI POSTAND MOTIVELE PE CEI IN CAUZA....DAR MA TEM CA NU AU CURAJ, CUM NU AU NICI COPIII SAU FEMEILE NOPATEA PE STRAZI DIN CAUZA FAVORITILOR LOR !
Vai de tara aia in care iti trebuie "curaj" sa postezi o opinie contrara majoritatii! Ma gandesc ca "am noroc" ca raspunsul meu este DA in cazul asta, sau cum? Stiu ca, in urma tragediei ce s-a intamplat cu Ionut, furia e mare, totusi, haideti sa incercam sa ne pastram cumpatul si sa reflectam putin:AS VREA SA-I VAD SI POSTAND MOTIVELE PE CEI IN CAUZA....DAR MA TEM CA NU AU CURAJ
Ion Ratiu, mare om.ionut72 scrie: "Ma voi bate pana la ultima picatura de sange pentru ca tu (cel care ai opinia contrara) sa poti sa ti-o exprimi liber"
In Bucuresti termenul, din cate stiu eu , este de 14 zile.DumiD scrie:Nu stiu exact care e termenul prevazut de lege, daca e mai mare de 7 zile e aberant si trebuie scurtat.
De ce impotriva legii?Florin Pata scrie: Sunt curios daca "un referendum" ,la care raspunsul este "majoritar DA" poate fi pus in practica impotriva LEGII!!!