Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa-s si aia care violeaza copii...si p-aia ar trebui sa-i tratam la fel, nu?BartLeby scrie:Raspunsul meu este NU si eu sunt niste suflete si nu merita sa-i sacrificam pentru ca unii dintre ei au devenit agresivi,
Bravo! Asta-i mentalitatea care a dus la moartea unui copil de 4 ani! Auzi la asta, sa-i sterilizam...pai ba prietene, unul din cainii care a participat la omor era sterilizat. Ganditi cu curu multi dintre voi, habar n-aveti ca acel catel prietenos isi schimba radical comportamentul cand se afla intr-o haita, iar cand haita va ataca un om acel "suflet" va sari si el sa muste. Ti se pare ca Romania are bani de cheltuit pe javre imputite care mananca copii,babe si japonezi? Eu nu vreau ca banul public sa se mai cheltuie pe javre imputite cand strazile sunt neasfaltate, nu merg semafoare si nu-s locuri de parcare. Sa-i faca manusi pe toti si gata, cu 60 de mii de caini ai materie prima cacalau sa deschizi o fabrica de manusi.BartLeby scrie:Raspunsul meu este NU si eu sunt niste suflete si nu merita sa-i sacrificam pentru ca unii dintre ei au devenit agresivi, sunt si alte posibilitati mult mai pasnice, de exemplu sterilizarea sau infiintarea unor centre de colectare acestor caini, unde pot fi hraniti si controlati fara probleme!
Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
BartLeby scrie:Si eu sunt pro eutanasiere a celor bolnavi, agresivi si celor care nu mai pot fi controlati, dar din cauza unui procentaj mic de caini persiculosi, nu putem sa trimitem la eutanasiere pe toti restul!
De ce nu putem colegule?!BartLeby scrie:Si eu sunt pro eutanasiere a celor bolnavi, agresivi si celor care nu mai pot fi controlati, dar din cauza unui procentaj mic de caini persiculosi, nu putem sa trimitem la eutanasiere pe toti restul!