PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Esti de acord cu eutanasierea maidanezilor?

DA
85
79%
NU
23
21%

Voturi totale: 108

cea mai buna

Re: PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Mesaj de cea mai buna »

Pt copii Maicii Tereza.....exista pe net, poze necenzurate cu Ionut, cu o punga de plastic pe toata fata, rănile si muscaturile sunt vizibile oricum, iar pe cap are o pălărie, ca sa acopere lipsa scalpului si a creierului mâncat de câini.
După ce va uitati bine la ea, mai discutam.

P.S: si tantarii si gândacii de bucătărie sunt suflete, de ce ii omorati?
When nothing is sure, everything is possible.

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

C. S. PELICANUL

BartLeby

Mesaj de BartLeby »

Si eu sunt pro eutanasiere a celor bolnavi, agresivi si celor care nu mai pot fi controlati, dar din cauza unui procentaj mic de caini persiculosi, nu putem sa trimitem la eutanasiere pe toti restul!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

BartLeby scrie:Raspunsul meu este NU si eu sunt niste suflete si nu merita sa-i sacrificam pentru ca unii dintre ei au devenit agresivi,
Asa-s si aia care violeaza copii...si p-aia ar trebui sa-i tratam la fel, nu?
Gandeste inainte de-a fi baba. Iei cainele din adapost..ai tz zile la dispozitie, semnezi pt. el.N-ai grija de el? La "gazat" cainele, tu amenda sau, daca o comite "sufletelul" la parnaie cu tine pt. omor/ranire, etc. N-ai bani/spatiu/timp de "sufletei"..stai in banca ta si vezi-ti de-ale tale. "Sufletelu' ala de care n-ai tu bani/spatiu/timp va ajunge oale si ulcele cand expira alea tz zile. E simplu si eficient.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

BartLeby scrie:Raspunsul meu este NU si eu sunt niste suflete si nu merita sa-i sacrificam pentru ca unii dintre ei au devenit agresivi, sunt si alte posibilitati mult mai pasnice, de exemplu sterilizarea sau infiintarea unor centre de colectare acestor caini, unde pot fi hraniti si controlati fara probleme!
Bravo! Asta-i mentalitatea care a dus la moartea unui copil de 4 ani! Auzi la asta, sa-i sterilizam...pai ba prietene, unul din cainii care a participat la omor era sterilizat. Ganditi cu curu multi dintre voi, habar n-aveti ca acel catel prietenos isi schimba radical comportamentul cand se afla intr-o haita, iar cand haita va ataca un om acel "suflet" va sari si el sa muste. Ti se pare ca Romania are bani de cheltuit pe javre imputite care mananca copii,babe si japonezi? Eu nu vreau ca banul public sa se mai cheltuie pe javre imputite cand strazile sunt neasfaltate, nu merg semafoare si nu-s locuri de parcare. Sa-i faca manusi pe toti si gata, cu 60 de mii de caini ai materie prima cacalau sa deschizi o fabrica de manusi.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Spatiul PUBLIC este al tuturor !Majoritatea nu vor maidanezi/crime/boli/fecale/gunoaie pe strazi ! Pentru (pseudo)iubitorii de maidanezi : Luati-i voi acasa sa gata !!!PUNCT!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

[in quote]

"Ma voi bate pana la ultima picatura de sange pentru ca tu (cel care ai opinia contrara) sa poti sa ti-o exprimi liber"

Ultima picatura de sange s-a scurs din Ionut ca noi sa avem posibilitatea sa ne contrazicem.
Bagati baieti!!!!!!!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

BartLeby scrie:Si eu sunt pro eutanasiere a celor bolnavi, agresivi si celor care nu mai pot fi controlati, dar din cauza unui procentaj mic de caini persiculosi, nu putem sa trimitem la eutanasiere pe toti restul!

Foarte corect , de apreciat spiritul tau pacifist dar I-AI TU IN CASA SAU IN CURTE PE CEI SANATOSI , sau doar sindromul Brigitte Bardot te face sa-ti exprimi opinia

vreau sa folosesc bicicleta fara sa am in siaj zeci de caini ...chiar sterilizati :evil: :evil: :evil: :evil:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

BartLeby scrie:Si eu sunt pro eutanasiere a celor bolnavi, agresivi si celor care nu mai pot fi controlati, dar din cauza unui procentaj mic de caini persiculosi, nu putem sa trimitem la eutanasiere pe toti restul!
De ce nu putem colegule?!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”