PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Esti de acord cu eutanasierea maidanezilor?

DA
85
79%
NU
23
21%

Voturi totale: 108

Cristi Olaru
Puncte: 0

Re: PRE-REFERENDUM MAIDANEZI

Mesaj de Cristi Olaru »

Este absolut clar ca locul acestor animale nu este pe strada, dar in acelasi timp, nu pot sa inchid ochii si sa ma fac ca nu-mi dau seama cum s-a ajuns aici. Singurele fiinte care au platit si vor plati, sunt un copilas nevinovat si niste patrupede fara discernamant. Autorii, nu numai morali ci in primul rand, materiali, din cauza carora s-a intamplat aceasta tragedie, raman bine mersi in libertate, cu buzunarele pline cu cateva milioane bune de euro, bani ce ar fi trebuit sa rezolve aceasta problema de cativa ani buni, foarte simplu, prin izolare si castrare. Si atunci vin si va intreb, de ce a trebuit sa se ajunga aici?, pretul nu cumva a fost mult prea mare? nu cumva ar trebui trasi la raspundere EI, adevaratele animale, cei care sunt singurii vinovati pentru regretabila tragedie?
Aceeasi gasca va mazili cainii ( dar nu oricum ci cu referendum = oportunitate = 1.5 milioane ), dupa care va aparea in media si-si vor da cu pumnii in piept, cu vezi doamne, ce au facut ei pentru popor, pentru linistea noastra, pentru ca noi si copii nostri sa ne plimbam linistiti prin parcuri.
Si uite asa, se va mai incheia un episod in care ei ne-au dat cu crema de ghete pe dinti, si noi, vom merge repede la vot...
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:
gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?
Coaie, cati caini cu stapan ai vazut eutanasiati ? Da-i in mortii ma-sii de caini, o tot ardem ca trebuie sa-i omoram ca fac si dreg, dar mi-i se face rau cand vad ca pe aia responsabili nu-i mai trage nimeni la raspundere. Inca o data, daca in locul maidanezilor erau 4 rotwaileri si 3 dobermani, cine raspundea ptr. fapta lor si ce pateau maidanezii din capitala? Iti spun eu, era tras la raspundere stapanul sau cine hranea/detinea cainii de rasa de acolo, iar de maidanezi, in continuare, li-i se rupeau sulile alora din primarie si din ONG-uri !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
cornel.s scrie:
gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca !
Si aia se eutanasiaza Georgeeeeeeee! Pentru aia legea e clara. Tu pe cine mai incerci sa convingi sa nu fie barbat? S-au apucat ele, femeile sa genereze miscarea asta si voi?! Unde va e sangele din instalatie?
Coaie, cati caini cu stapan ai vazut eutanasiati ? Da-i in mortii ma-sii de caini, o tot ardem ca trebuie sa-i omoram ca fac si dreg, dar mi-i se face rau cand vad ca pe aia responsabili nu-i mai trage nimeni la raspundere. Inca o data, daca in locul maidanezilor erau 4 rotwaileri si 3 dobermani, cine raspundea ptr. fapta lor si ce pateau maidanezii din capitala? Iti spun eu, era tras la raspundere stapanul sau cine hranea/detinea cainii de rasa de acolo, iar de maidanezi, in continuare, li-i se rupeau sulile alora din primarie si din ONG-uri !
Ma inerveaza ca ai si tu dreptatea ta, dar e cazul sa se intample ceva de data asta. S-a ajuns la situatie intolerabila.
Si poate ca cu ocazia asta ne "desteptam din somnul cel de moarte" cand e sa vorbim si despre ei.
Sa vedem?! Iese si de un dosar penal pentru omor din culpa? Sau o scalda iarasi judecatorii justitiei din tara lu` Papurica?!!!
Urban culture.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

gor965 scrie:Nu ! Asa cum e pusa intrebarea, raspunsul meu e NU ! Eutanasiati va rog si caini cu stapani care musca ! Eutanasiati si violatorii si pedofilii ! Eutanasiati si traficantii de droguri ! ...eutanasiati tot, ca ptr. mine a acelasi lucru ! Mai periculosi decat maidanezii de pe strada sunt maidanezii cu doua picioare care ne conduc...si aia trebuiesc eutanasiati ! Ptr. o varianta in care cainii sa aiba sansa sa fie adoptati inainte sa fie eutanasiati, as vota DA ! Am si eu un copil, am si caini maidanezi in parc si sunt constient ca exista riscul ca oricand sa fiu protagonistul unei tragedii, dar ma repet, responsabil de problema asta cu cainii sunt bulangii aia cu doua picioare si cu factor de decizie. Inainte sa omor un caine vinovat de vre-o agresiune asupra mea sau a familiei mele, o sa ma asigur ca-i crap capul aluia care trebuia sa se asigure ca maidanezii sa fie ori intr-un padoc, ori intr-o familie apartinatoare ori intr-o groapa comuna !
ai perfecta dreptate!

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

primarul sibiului are mare dreptate cand spuneca romanii sunt un popor de barbari .... nu cautam niciodata o solutie de mijloc care sa multumeasca ambele parti ....romanul cauta doar extremele ca e mai simplu .... ori da ori nu .... intreb si eu ...cand romanul ala a omorat in italia o intraga familie si toate posturile de acolo dadeau ca toti romanii sunt asa , la ce va gandeati ... nu ma intelegeti gresit si eu sunt pentru gasirea unei solutii de eliminare a cainilor de pe strazi ....dar ea trebuia sa vina de mult , nu acum cu drama acestui copilas.... poate mai periculosi sunt pentru copii soferii aia care umbla din 7 zile 4 beti la volan ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Sterilizat sau nu, un animal pe strada este un potential agresor,un focar de infectie,o sursa de accidente auto si o imagine negativa a tarii...in tarile civilizate daca ti-ai abandonat animalul iti iei o amenda usturatoare si in functie de gravitatea faptului risti si ceva timp la racoare.
La amploarea fenomenului din prezent nu exista decat solutia eutanasierii,daca animalele nu sunt luate in custodie cu buletinul in mana si sub semnatura in termen de maxim 14 zile merg la sapun.
Este jalnic ca s-a ajuns sa se iasa in strada pentru astfel lucruri dar se pare ca este ultima solutie a romanului avand in vedere ca Romania nu mai are ministere decat cu numele,dar are in schimb o clasa politica alcatuita din hoti de toate felurile.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eugen dragnea scrie:Sterilizat sau nu, un animal pe strada este un potential agresor,un focar de infectie,o sursa de accidente auto si o imagine negativa a tarii...in tarile civilizate daca ti-ai abandonat animalul iti iei o amenda usturatoare si in functie de gravitatea faptului risti si ceva timp la racoare.
La amploarea fenomenului din prezent nu exista decat solutia eutanasierii,daca animalele nu sunt luate in custodie cu buletinul in mana si sub semnatura in termen de maxim 14 zile merg la sapun.
Este jalnic ca s-a ajuns sa se iasa in strada pentru astfel lucruri dar se pare ca este ultima solutie a romanului avand in vedere ca Romania nu mai are ministere decat cu numele,dar are in schimb o clasa politica alcatuita din hoti de toate felurile.

BIG LIKE
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Viorel M scrie:Si eu sunt pro eutanasiere. Mie mi-au mancat pisica. Serios.
Pai normal ca ti-au mancat pisica,nu i-ai pus botnita inainte sa o scoti la plimbare si s-a dat la patrupezi fara batz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Tare sunt curios, cred ca mai repede este o perdea de fum a parchetului pentru a mai potoli spiritele. Chiar daca se ajunge in instanta nu va fi o pedeapsa cu executare, cu siguranta o "abureala" de un an cu suspendare.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Au inceput sa apara iar fel si fel de babete iubitoare pe la toate televiziunile cu aceleasi cacaturi. Se pare ca tarisoara asta e plina de retarzi si retardate care pur si simplu nu inteleg ca ne-am saturat sa fim muscati,latrati si alergati in fiecare zi. Aceleasi placi stricate, ...ca pedofili,...ca violatori, etc,etc. E chiar asa de greu sa se inteleaga ca zilnic sunt muscati minim 50 de oameni doar in Bucuresti,sunt alergati cu intentia de a fi muscati mii de biciclisti,calcam in rahat de caine zeci de mii zilnic, nu putem alerga in parcuri decat daca ne luam armuri de jandarm pe noi, nu ne putem lasa copiii nesupraveghiati nici 5 secunde, mergi pe strada cu teama sa nu fi muscat de cate ori treci pe langa un caine, adica pe fiecare strada la fiecare intersectie. Este incredibil cum turuie cate o baba imputita pe la televizor ca nu cainii sunt rai, ca oamenii...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”