La multi ani si pentru 2011 iti doresc mai putine mesaje pe forum si mai mult pescuit!
La Multi Ani si tie! De fapt asta e un mesaj de ADIO. Au trimis extraterestrii fetele alea sa ne verifice potenta si m-au luat. Tre sa stai linistit ca nu esti in pericol. Vroiam doar sa-ti spun Adio .
Cluburile sportive care au decis sa participe la constituirea FRPS sunt rugate sa contacteze grupul de initiativa pentru a contura forma finala a Actului constitutiv, astfel incat sa reducem timpul necesar redactarii acestuia. De asemenea sa se vina cu propuneri privind primele organe de conducere ale federatiei (presedinte, vicepresedinte, membrii biroului federal, presedintii de comisii, conform prevederilor din statutul care v-a fost comunicat). Relatii la tel. 0765840537
Stefan Popescu - presedintele grupului de initiativa
Care este scopul acestei federatii ? Si cine o compune ? (in special la disciplina CRAP)
Hm...ce intrebare intrebacioasa!?!? sa nu-mi spuneti D-le Vladut ca senior nu e pe lista....federatiei-fantoma!
a...de fapt e destul de evident din natura acestei intrebari!!!
Miron._V1 scrie:
Hm...ce intrebare intrebacioasa!?!? sa nu-mi spuneti D-le Vladut ca senior nu e pe lista....federatiei-fantoma!
Bai Prezon Balamuc Center iar ai aparut ? Nu te mai baga in seama si o sa traiesti.....mult.
Care este scopul acestei federatii ? Si cine o compune ? (in special la disciplina CRAP)
P.S.- uite mai jos...ca sa nu stergeti(ca de obicei ce nu va convine)
Fişiere ataşate
crapmania-44.jpg (89.17 KiB) Vizualizat de 1540 ori