INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Popescu Stefan »

miyagi,
Am tot explicat chestia asta cu premiile de m-am plictisit. Sunt legat de achitarea sponsorizarii de catre sponsorul nostru, Hidroconstructia. Suma fiind destul de mare, nu a putut fi achitat tot din cauza arieratelor, de data asta ale lor. Fi convins ca se vor plati pana la ultima centima. Ce nu spun cei care tot fac tapaj pe aceasta tema este ca taxele pe balti, nada, hotelul a fost platite din banii mei personali. Agitatia este culmea, facuta de altii, nu de cei implicati direct (beneficiarii premiilor) cu care am vorbit personal si le-am explicat situatia, care sa nu crezi ca nu-mi creaza si mie un disconfort.

Cat priveste constituirea federatiei, am facut public statutul si modelul cererii de aderare (poate fi accesat si pe http://www.......ro) si l-am transmis tuturor celor interesati. Cei care vor sa adere la acest proiect sunt liberi sa o faca, noi aratandu-ne buna intentie prin faptul ca am facut public acest demers. Am avut totusi ratiunea de a prevedea acest boicot tampit si ca masura de prevedere am infiintat un numar suficient de cluburi, astfel incat infiintarea federatie sa poata fi posibila, lucru care sa va si intampla.
Cat despre programele si politicile ulterioare, acestea sunt atributul adunarii generale si ale biroului federal ce va fi ales. Eu mi-am propus sa fac posibila infiintarea federatiei si cred ca am reusit. Pentru acest demers nu astept multumirile nimanui. Am facut-o pentru ca federatia este necesara. Ce va fi mai departe, vor decide cei care au consimtit la acest demers si s-au aratat disponibili sa contribuie la realizarea lui, lucru pentru care le multumesc public.

NU SUNT PERMISE LINKURI CATRE SITE-URI NEPARTENERE CRAPMANIA.RO - ADMIN

Popescu Stefan

Andrei Vladeanu,
Daca ma durea acolo unde zici matale de pescuitul sportiv, imi vedeam de treaba. Faptul ca acum sunt la fel de cunoscut ca si tine dovedeste ca pescuitul sportiv nu se reduce doar la sistem sau la magazinele de articole de pescuit si nada. Pescuitul sportiv sufera din lipsa de organizare, nu de pescari de valoare. Constat ca ti-a mai scapat cate ceva din Legea sportului. Cum ar fi de exemplu, elaborarea strategiei nationale pe ramura de sport. Stii cu ce se mananca aia? (vezi art. 36 alin.1 din L.69/2000).
PS
Un vocabular decent elimina din start aparenta de mitocan al celui care il foloseste.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

gsg scrie:miyagi,
Am tot explicat chestia asta cu premiile de m-am plictisit. Sunt legat de achitarea sponsorizarii de catre sponsorul nostru, Hidroconstructia. Suma fiind destul de mare, nu a putut fi achitat tot din cauza arieratelor, de data asta ale lor. Fi convins ca se vor plati pana la ultima centima. Ce nu spun cei care tot fac tapaj pe aceasta tema este ca taxele pe balti, nada, hotelul a fost platite din banii mei personali. Agitatia este culmea, facuta de altii, nu de cei implicati direct (beneficiarii premiilor) cu care am vorbit personal si le-am explicat situatia, care sa nu crezi ca nu-mi creaza si mie un disconfort.

Cat priveste constituirea federatiei, am facut public statutul si modelul cererii de aderare (poate fi accesat si pe http://www.fnpsr.ro) si l-am transmis tuturor celor interesati. Cei care vor sa adere la acest proiect sunt liberi sa o faca, noi aratandu-ne buna intentie prin faptul ca am facut public acest demers. Am avut totusi ratiunea de a prevedea acest boicot tampit si ca masura de prevedere am infiintat un numar suficient de cluburi, astfel incat infiintarea federatie sa poata fi posibila, lucru care sa va si intampla.
Cat despre programele si politicile ulterioare, acestea sunt atributul adunarii generale si ale biroului federal ce va fi ales. Eu mi-am propus sa fac posibila infiintarea federatiei si cred ca am reusit. Pentru acest demers nu astept multumirile nimanui. Am facut-o pentru ca federatia este necesara. Ce va fi mai departe, vor decide cei care au consimtit la acest demers si s-au aratat disponibili sa contribuie la realizarea lui, lucru pentru care le multumesc public.
Destul de pertinente raspunsurile Dumneavoastra pentru mine. Ma voi documenta in continuare pentru a veni cu raspunsuri ale intentiei mele si ale colegilor mei. In ceea ce privesc arieratele, cum am mai spus, sunt responsabilitatea celor implicati. Poate ca ar ajuta la solutionarea lor si o pozitie oficiala a "sponsorului". Am vazut ca se implica in mai multe discipline sportive. I-am gasit si pe langa poloisti.
Urban culture.

Popescu Stefan

Grabiti-va. Data Adunarii constitutive este batuta in cuie pe data de 16 ianuarie 2011 si nu mai poate fi amanata. Incercati un telefon la 0765840537. Presedintii cluburilor din Moldova au sosit deja la Alba Iulia pentru intalnirea de maine.
Ultima oară modificat Vin Ian 07, 2011 15:05 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gsg scrie:Andrei Vladeanu,
Daca ma durea acolo unde zici matale de pescuitul sportiv, imi vedeam de treaba. Faptul ca acum sunt la fel de cunoscut ca si tine dovedeste ca pescuitul sportiv nu se reduce doar la sistem sau la magazinele de articole de pescuit si nada. Pescuitul sportiv sufera din lipsa de organizare, nu de pescari de valoare. Constat ca ti-a mai scapat cate ceva din Legea sportului. Cum ar fi de exemplu, elaborarea strategiei nationale pe ramura de sport. Stii cu ce se mananca aia? (vezi art. 36 alin.1 din L.69/2000).
PS
Un vocabular decent elimina din start aparenta de mitocan al celui care il foloseste.
noi am organizat asa cum ne-am priceput pescuitul competional la crap din tara asta.
d-ta ce-ai organizat?
sau cu ce te-ai facut, concret, atat de cunoscut?
The One Team

Popescu Stefan

Am infiintat prima forma de asociere a asociatiilor de pescari sportivi (FNPSR): am contribuit la elaborarea legilor privind pescuitul si acvacultura din Romania(vezi http://www.cdep.ro), am facut primele proiecte privind protejarea si conservarea resurselor acvatice vii, am facut tabere pentru copii si acum fac prima pista de competitii pentru copii intr-un parteneriat cu Primaria Orastei. Vezi de ce nu m-am remarcat ca pescar sportiv? Desi in debaraua mea zac o groaza de scule de pescuit pe care se pune praful. Asta este diferenta dintre unul care de ocupa cu practicarea pescuitulului de competitie si unul care se ocupa de viitorul lui. Care crezi ca este mai important?
Ultima oară modificat Vin Ian 07, 2011 15:11 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

ps maria vlas e mai cunoscuta decat d-ta!

eu te intrebam ce ai facut in aceasta discplina sportiva
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:ps maria vlas e mai cunoscuta decat d-ta!
Si decat dumeavoastra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu am fost suficient de clar? Pescuitul sportiv nu se reduce doar la competitiile de pescuit la crap. Este una din discipline si va fi organizata si condusa de un cunoscut de-al dumneavoastra. Fenomenul este mult mai complex. Ce ati zice de exemplu de infiintarea infrastructurii de pescuit? Dar de organizarea bazei de selectie (copiii aia care nu-i baga nimeni in seama si de unde trebuie sa iasa viitorii performeri)?
Cred ca avem viziuni diferite privind pescuitul. Una este punctuala (a dumneavoastra) una este cu caracter general. Hai sa lasam pe fiecare sa faca ce se pricepe. Randamentul maxim se da daca te ocupi de un singur lucru. Pe ala care le stia pe toate l-au ciuruit ai lui in 1989.

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie:
Si decat dumeavoastra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vocabularul meu poate mi-a generat o aparenta de mitocan, asa cum spui mai sus.
insa amestecarea persoanei 1 cu a 3 a intr-o discutie cu acelasi om iti si confera si d-tale serioase circumstante de schizofrenie paranoida.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

eu te intrebam ce ai facut in aceasta discplina sportiva
Îl bagati prea mult in seama, asta îl face cunoscut :wink:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”