iulian_i scrie:alex_mures scrie:frate pescar regatean
cu ce te-am acuzat
Alex, nu la tine m-am referit, ci la Remus, ca prea e infierbantat asa pe subiectul asta pe toate forumurile...sper ca se alege si el cu niste nada gratis pe 2011 de la Zoltan, ca prea a muncit

....cheers
tocmai ma intrebam cand va interveni un moderator sa puna ceva ordine in topic si, cand ma uit sa vad cine modereaza pe aici, sa mor de ras

...e George Tite

...asa ca, Remus, da-i bataie, tati, linistit...sper sa se merite, mai ales ca am auzit ca e calitate nu gluma

Domnule Iulian, te-ai indragostit de mine ( daca tot afirmi ca sunt "infierbantat"), de tot vrei sa ma bagi in discutii?
Glumesc...
Oricum, apreciez grija pe care o porti noului meu sezon de pescuit
Daca tot ne expunem parerile, il urmez si eu pe Albert
Observ ca prea va incrancenati..si zau...nu are rost ca userii acestui forum sa intre in polemici pentru niste fapte care privesc, in realitate, doar pe Zoli si pe Taylor(precum si firmele romanesti si ceilalti distribuitori si comercianti cu care Zoli este in litigiu).Noi, pescarii, ar trebui, zic eu, sa fim preocupati de calitatea unei nade, de discutii legate de eficienta acesteia, nu de cine este proprietarul, producatorul, daca este el roman, turc, englez sau de care ar mai fi, sa ii dam sfaturi cum sa isi promoveze firma etc. Dupa cum ati observat, eu mi-am ales deja "partea" si nada pe care o sustin, deci puteti spune linistit ca sunt subiectiv. Fiecare este liber sa folosesca ce doreste, chiar si pietre, daca asta crede de cuviinta, si, tot asa, sa creada ce vrea atat despre mine cat si despre Zoltan Kovacs, George Tite, Des Taylor etc. Important este sa putem comunica decent, si, alt lucru pe care il consider esential, daca punem o intrebare, ne exprimam o parere despre un produs, sau mai ales o persoana,(mai ales daca aceasta parere nu este prea "roza")pe un topic dedicat acestuia, si avem pretentia de a ni se raspunde pe un ton civilizat si, mai ales obiectiv, iar postarea noastra sa nu fie considerata "atac premeditat", sa ne prezentam. Asa va sti si cel intrebat cui ii raspunde, ca poate cel care intreaba este Nicolae Guta, Gogu Steriade sau cine ar mai putea fi

.
Eu, cel putin , nu voi mai intra in polemica cu nici un user care nu se prezinta sau semneaza cu numele sau real, sa stiu si eu cu cine conversez (sa nu intelegeti ca asi vrea sa intru in polemici cu cei care se prezinta

).
Nu vreau sa ma intind prea mult, pentru ca risc sa va plictisesc

.
Cu stima,