Ingrediente care leaga mixul?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1184
Membru din: Mar Ian 17, 2006 20:17

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de Zarguzon Adi »

Poti sa faci mixul numai din caseinati ca nu vor pluti niciodata .Ce face fiecare ingredient vei afla in timp dupa multe probe si bani cheltuiti.

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de oanavictor »

PAI E CAM TOT AIA ,NUMAI CA SE NUMESTE ALTFEL .
concentrat proteic de zer ...........concentrat proteic de cheag ........cred ca difera concentratia de proteina mai mare la rennet casein mesh 90 .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de oanavictor »

oricum nu se poate compara calitatea rennet casein mesh 90 cheag.....produs premium cu concentratul de zer ........deseu de la fabricatie a branzei cu foarte putine calorii .
oricum ,vedeti ce a intrebat baiatul si vedeti care este raspunsul corect .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de tonny »

Multumesc tuturor pentru sfaturi si idei in ceea ce priveste unele ingrediente.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

dragomir marius
Mesaje: 97
Membru din: Sâm Aug 01, 2009 21:32

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de dragomir marius »

marin laurentiu scrie:
oanavictor scrie:Si ce e rau in asta ?
Nu cccmoore este producator de caseina ,el o cumpara ca atare o ambaleaza si o vinde .
Fa te rog o proba cu 10 la suta rennet caseine mesh 90 si ai sa vezi ca stau foarte bine pe fund ,nu se ridica deloc si nici nu se ingroapa in namol .
eu folosesc de 10 ani si nu au fost niciodata probleme ,pot spune ca nu lipseste niciodata caseina din nici un mix cu care lucrez ,se usuca repede ,se ruleaza bine ,nu se strica niciodata .
incearca si nu vei regreta la mixuri dificile cum este bfm de la nutra ,sau mixuri care au multe seminte [squid&octopuss de la solar ]
mai bun WPC :mrgreen: :D
10%WPC+ 10% RR si se ruleaza BFM de n-ai treaba :wink:
:!: Da ce, fara astea nu se ruleaza, sau cum ?

tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de tonny »

Dintre caseinatul de calciu si cel de sodiu care ar fii cel mai indicat in mix?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

marin laurentiu
Mesaje: 626
Membru din: Mie Ian 31, 2007 20:57
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de marin laurentiu »

oanavictor scrie:PAI E CAM TOT AIA ,NUMAI CA SE NUMESTE ALTFEL .
concentrat proteic de zer ...........concentrat proteic de cheag ........cred ca difera concentratia de proteina mai mare la rennet casein mesh 90 .
cam tot aia e nea victore...majoritatea caseinelor si derivatii acestora(caseinatele) au un procent de 95-98% proteina pura...WPC-98%...cel putin cel pe care il folosesc eu :wink: ...doar ca sant mici diferente ...unele sant mai digerabile altele mai greu digerabile,unele sant mai solubile pe apa rece altele mai putin,mai grele sau mai usoare... sau chiar diferente de ph...cam toate sant acide cu singura exceptie rennet casein care are un ph neutru... :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de tonny »

Deci sa inteleg ca spre exemplu caseinatul de sodiu este mai bun in mix decat un wpc si il leaga si mai bine?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Avatar utilizator
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1184
Membru din: Mar Ian 17, 2006 20:17

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de Zarguzon Adi »

marin laurentiu scrie:
oanavictor scrie:PAI E CAM TOT AIA ,NUMAI CA SE NUMESTE ALTFEL .
concentrat proteic de zer ...........concentrat proteic de cheag ........cred ca difera concentratia de proteina mai mare la rennet casein mesh 90 .
cam tot aia e nea victore...majoritatea caseinelor si derivatii acestora(caseinatele) au un procent de 95-98% proteina pura...WPC-98%...cel putin cel pe care il folosesc eu :wink: ...doar ca sant mici diferente ...unele sant mai digerabile altele mai greu digerabile,unele sant mai solubile pe apa rece altele mai putin,mai grele sau mai usoare... sau chiar diferente de ph...cam toate sant acide cu singura exceptie rennet casein care are un ph neutru... :wink:
Nici un caseinat nu contine mai mult de 92% proteina; la fel si WPC-ul; acestea folosite in exces pot strica mecanica mixului.
sfatul meu este sa faceti probe cu cantitati mai mici de mix pt a nu va trezi cu o gramada de mix stricat.

marin laurentiu
Mesaje: 626
Membru din: Mie Ian 31, 2007 20:57
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Ingrediente care leaga mixul?

Mesaj de marin laurentiu »

tonny scrie:Deci sa inteleg ca spre exemplu caseinatul de sodiu este mai bun in mix decat un wpc si il leaga si mai bine?
wpc-digerabilitate 100%,98% proteina cu cel mai complex profil aminoacidic,densitate mai mare decat caseinatul de sodiu,solubilitate 100% chiar si in apa rece...
casinatul de sodiu-digerabilitate mai slaba,proteina 96% cu un profil aminoacidic inferior chiar si celuilalt derivat-caseinatul de calciu,densitate mai mica,chiar si caseinatul de calciu este mai greu,solubilitate scazuta pe apa rece,mult mai solubil pe ape cu temperaturi peste 18 grade...
ambele leaga bine...
tu hotaresti care e mai bun in mix...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”