Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
marin laurentiu scrie:mai bun WPCoanavictor scrie:Si ce e rau in asta ?
Nu cccmoore este producator de caseina ,el o cumpara ca atare o ambaleaza si o vinde .
Fa te rog o proba cu 10 la suta rennet caseine mesh 90 si ai sa vezi ca stau foarte bine pe fund ,nu se ridica deloc si nici nu se ingroapa in namol .
eu folosesc de 10 ani si nu au fost niciodata probleme ,pot spune ca nu lipseste niciodata caseina din nici un mix cu care lucrez ,se usuca repede ,se ruleaza bine ,nu se strica niciodata .
incearca si nu vei regreta la mixuri dificile cum este bfm de la nutra ,sau mixuri care au multe seminte [squid&octopuss de la solar ]![]()
![]()
10%WPC+ 10% RR si se ruleaza BFM de n-ai treaba
cam tot aia e nea victore...majoritatea caseinelor si derivatii acestora(caseinatele) au un procent de 95-98% proteina pura...WPC-98%...cel putin cel pe care il folosesc euoanavictor scrie:PAI E CAM TOT AIA ,NUMAI CA SE NUMESTE ALTFEL .
concentrat proteic de zer ...........concentrat proteic de cheag ........cred ca difera concentratia de proteina mai mare la rennet casein mesh 90 .
Nici un caseinat nu contine mai mult de 92% proteina; la fel si WPC-ul; acestea folosite in exces pot strica mecanica mixului.marin laurentiu scrie:cam tot aia e nea victore...majoritatea caseinelor si derivatii acestora(caseinatele) au un procent de 95-98% proteina pura...WPC-98%...cel putin cel pe care il folosesc euoanavictor scrie:PAI E CAM TOT AIA ,NUMAI CA SE NUMESTE ALTFEL .
concentrat proteic de zer ...........concentrat proteic de cheag ........cred ca difera concentratia de proteina mai mare la rennet casein mesh 90 ....doar ca sant mici diferente ...unele sant mai digerabile altele mai greu digerabile,unele sant mai solubile pe apa rece altele mai putin,mai grele sau mai usoare... sau chiar diferente de ph...cam toate sant acide cu singura exceptie rennet casein care are un ph neutru...
wpc-digerabilitate 100%,98% proteina cu cel mai complex profil aminoacidic,densitate mai mare decat caseinatul de sodiu,solubilitate 100% chiar si in apa rece...tonny scrie:Deci sa inteleg ca spre exemplu caseinatul de sodiu este mai bun in mix decat un wpc si il leaga si mai bine?