Nu informati cluburile despre discutia pe care am avut-o si despre faptul ca APCR este club sportiv si ca nu detine CIS?Costel Stanila scrie:da nea victore, 6 aprilie ramane pentru achitarea avansului obligatoriu si 30 aprilie pentru achitarea diferentei, asa cum am scris in prima postare.
este necesar sa stim macar cu 3-4 saptamani inainte exact cate loturi vor participa, deoarece trebuie facute anumite lucruri legate de organizare, care necesita timp.
topicul a fost facut pentru informarea asociatiilor/cluburilor care doresc sa participe, ca sa stie unde si cum sa achite contributia de participare...nu trebuie neaparat sa-si exprime intentia aici pe forum.
vom vedea pe 6 aprilie cate vor plati avansul
Ar fi corect din partea dumneavoastra sa o faceti, intrucat federatia sportiva este un fapt implinit si va uza de dreptul sau. Informati cluburile inclusiv asupra faptului ca v-am transmis intentia FRPS de a va invita la un dialog pentru a nu perturba competitiile pe anul in curs si a priva pescarii sportivi de a participa la competitiile internationale. Sper ca nu ati considerat dialogul nostru ca pe o discutie oarecare, intrucat noi nu glumin cu acest lucru.
Cred ca domnul Cornel Serbu va poate confirma acest lucru.