federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Costel Stanila vreau nu vreau tot cu tine trebuie sa vorbesc si de aceea te intreb cate Cluburi sunt inscrise pana la ora actuala ?
Cate Cluburi au platit avansul ?
Daca se vor inscrie mai putine Cluburi decat anul trecut taxa va ramane cea anuntata ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

Costica, daca reprezinti un lot al vreunui club sau al vreunei asociatii, virezi din contul acelui club/asociatie suma care reprezinta avansul,pana pe 06.04.2011,in contul APCR, asa cum e scris in primul post al acestui topic si lotul este inscris la CN 2011.Dupa care, pana pe 30.04.2011 virezi diferenta si declari lotul nominal. Ai in primul post toti pasii care trebuie sa-i faca clubul/asociatia ca sa inscrie lot.E simplu, daca procedezi asa lotul este inscris, daca nu, nu te obliga nimeni.Asa cum am mai spus, vom vedea pe 6 aprilie cate loturi se inscriu.Restul nu e treaba ta.

Vreau nu vreau, trebuie sa-ti raspund in stilul tau....se lucreaza la banca, se vopseste, a venit primavara,fata sta in iarba... :wink:
Costel Stanila
A.P.C.R.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Tizule iti multumesc pentru raspuns !
Fata de anul trecut acum am primit un raspuns FULGER !
Totusi ai ocolit un pic raspunsul ,eu vroiam sa stiu daca se vor inscrie Loturi mai putine vei creste BIRUL celor ce vor fi ordonati [ ca mine ]si vom parcurge etapele de inscriere prin depunerea avansului si achitarea la termenele stabilite de dumneavoastra ?

Cu deosebit respect pentru organizatorii Campionatului National de pescuit la Crap 2011 !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:APCR o face pe raspunderea ei. Sper ca veti accepta invitatia la discutii. Ar fi bine daca ati veni si cu un jurist. Va recomand calduros sa va luati CIS.

PS Noi nu amenintam pe nimeni. Dumneavoastra vad ca nu vreti sa recunoasteti o stare de fat. AGVPSR a pierdut dreptul de a organiza competitii pe teritoriul national incepand cu 1 ianuarie 2002. Stau si ma intreb de ce nu va puneti problema de ce nu organizeaza AGVPSR direct campionatele nationale de pescuit sportiv si le deleaga la diverse structuri neautorizate. Faptul ca inca mai este afiliata la CIPS, este din cauza ca nimeni nu a sesizat CIPS asupra acestui aspect. Noi o vom face.
PPS Cititi va rog art. 14 din OG 26/2000. V-am sesizat mai demult asupra acestui aspect. Coroborati-l cu art. 56 lit. e si cu art. 55.1 lit. b din aceeasi ordonanta si veti intelege. Nu mizati pe faptul ca instanta v-a recunoscut posibilitatea de a organiza campionatul national de crap. Acest obiectiv al dumneavoastra nu mai poate fi atins. Juristii v-ar putea lamuri mai bine. Dizolvarea este de doua feluri: de drept si prin hotarare judecatoreasca. Dumneavostra v-ati dizolvat de drept.
D-le Popescu ,

ma vad iarasi nevoit sa intervin . Nu de altceva , dar este pacat sa ducem in derizoriu orice initiativa constructiva , dar prost prezentata ! Dvs incercati sa faceti cite ceva , mergind prin tribunale .... la nesfarsit . Este OK . Este dreptul Dvs ! Vad ca ati si ajuns la o hotarire judecatoreasca favorabila ... pina la proba contrara asa o prezentati + ANS , dar aici mai astept si eu o confirmare din partea unui prieten bun .
Nu e nimic rau aici . E un pas inainte . Dar ..................si e lung de tot DAR -ul ... asta .

DAR ..

Nu aveti cum sa ne obligati "sa venim in curtea Dvs" prin paragrafe de lege , prin coroborari de articole , prin proteste si prin atitudini gen A. Lapusneanul ( va traduc aici , domnul asta a spus la o adica "Daca voi nu MA vreti , eu va VREAU " ) , samd .
Chiar nu ati priceput nimic din fosta "judecata" APCR vs Liga ??? Daca va imaginati vreodata ca perpetuind aceasta aroganta data pesemne de eternele sedinte de tribunal si prin atitudine de presedinte de scara de bloc , veti reusi sa sensibilizati ceva in pescuitul crapului din Romania , va contrazic si cred ca nu numai eu . Pesemne ca nu i-ati cunoscut pe dl. Victor Oana , Dan Cotelici , Cornel Serbu , Radu Badica , Col. Orhei , samd ... Toata stima , dar lasind Col. Orhei la o parte ( e inventat ! ) , ma leaga si ne leaga cu restul celor nominalizati si nu numai ( ca pescari de crap ) multe sezoane pe balta .. D-ta unde erai in vreme asta ?
Aveti o mare problema .... Nici macar nu ati inceput sa faceti ceva si v-ati pus in cap lumea pescarilor ... Nu venim cu arcanul nicaieri , trebuie sa vedem si noi , pe indelete ...ce si cum ... si mai ales cine ...!!! Nu aveti referinte foarte grozave prin lumea asta a noastra mica . Ne-am certat noi cu niste prieteni vechi pe criterii de performanta si de si de alegere de balta/ mansa sau nada oficiala .
Va mai dau un exemplu clasic - "Decebal , vechea Dacie , 2 caini se bat in tzarc si intra lupul .... coalitie , pac lupul la pamint ..." . Adica frate , frate , ne certam , ne injuram , dar cind vine lupul .... cine e asta ????? Pac la pamint !
Concret - nu ne mai amenintati ... in schimb dovediti ceva concret ... macar un concurs cu premii platite si poate mai vedem si noi ce si cum .

Eu va astept cu un raspuns in care sa ma faceti sa simt ca in afara de acte , mai aveti si alte calitati .... pe balta sau manageriale , cu ceva sinteza a faptelor . De procesoman ...m-ati convins ! Dar pina acum nu v-a contrat nimeni SERIOS , decit niste juristi platiti prost de niste institutii de stat .... pe viitor ... dracu stie .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si sa nu credem in zvonuri .... asta ca o chestie de ultima ora ... :wink:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Constat cu oarecare satisfactie faptul ca, la sugestia mea bine intentionata, avocatii APCR au contactat ANST pentru a confirma daca sau nu APCR poate sa organizeze oficial Campionatul National de Crap, avand in vedera ca au inscris in statut acest obiectiv (nu scop principal). Evident raspunsul a fost cel corect si anume ca APCR nu are acest drept, intrucat incalca prevederile exprese ale legii sportului (care nomonalizeaza ca organizator al competitiilor nationale federatiile pe ramurile de sport), chiar daca are acest lucru inscris in statut, si intra in conflict si cu art. 14 din OG 26/2000.
Fata de aceasta constatare aflu cu oarecare surprindere un truc ieftin (si care duce in derizoriu o intentie buna privind organizarea competitiei de crap), prin care APCR elibereaza chiatante pentru sumele depuse de cluburi, nu ca taxa de participare la CN de crap, ci cu alte formulari care nu ar putea, la o adica, sa o pună intr-o situatie nedorita.
Val,
Nu ne purta de grija; suntem oaameni maturi si stim ce avem de facut. Cu riscul ca o sa te dezamagesc, nu o sa ne intâlnim probabil nicodată pe o balta, dar la o discutie serioasa in mod sigur. Poate la o investitie pe care o s-o demaram in vara asta undeva langa Bucuresti pentru o pista de competitii unde cluburile bucurestene sa se poata antrena si concura gratis. Va fi prima investitie a federatiei. Ce zici?

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:Constat cu oarecare satisfactie faptul ca, la sugestia mea bine intentionata, avocatii APCR au contactat ANST pentru a confirma daca sau nu APCR poate sa organizeze oficial Campionatul National de Crap, avand in vedera ca au inscris in statut acest obiectiv (nu scop principal). Evident raspunsul a fost cel corect si anume ca APCR nu are acest drept, intrucat incalca prevederile exprese ale legii sportului (care nomonalizeaza ca organizator al competitiilor nationale federatiile pe ramurile de sport), chiar daca are acest lucru inscris in statut, si intra in conflict si cu art. 14 din OG 26/2000.
Fata de aceasta constatare aflu cu oarecare surprindere un truc ieftin (si care duce in derizoriu o intentie buna privind organizarea competitiei de crap), prin care APCR elibereaza chiatante pentru sumele depuse de cluburi, nu ca taxa de participare la CN de crap, ci cu alte formulari care nu ar putea, la o adica, sa o pună intr-o situatie nedorita.
Val,
Nu ne purta de grija; suntem oaameni maturi si stim ce avem de facut. Cu riscul ca o sa te dezamagesc, nu o sa ne intâlnim probabil nicodată pe o balta, dar la o discutie serioasa in mod sigur. Poate la o investitie pe care o s-o demaram in vara asta undeva langa Bucuresti pentru o pista de competitii unde cluburile bucurestene sa se poata antrena si concura gratis. Va fi prima investitie a federatiei. Ce zici?
dl popescu,sa inteleg ca celelalte cluburi,din provincie,or sa plateasca?
multumesc anticipat pentru raspuns.
Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Fiecare club si asociatiatie judeteana va avea propria sa baza de antrenament, in zonele in care au sediul social. In tara cateva sunt deja in lucru. Federatia se va ocupa de construirea sau modernizarea lor (acolo unde este cazul) si vor fi inscrise in registrul bazelor sportive.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:Fiecare club si asociatiatie judeteana va avea propria sa baza de antrenament, in zonele in care au sediul social. In tara cateva sunt deja in lucru. Federatia se va ocupa de construirea sau modernizarea lor (acolo unde este cazul) si vor fi inscrise in registrul bazelor sportive.
nu mai inteleg nimic!
mai inainte spuneati ca asta de langa bucuresti v-a fi prima investitie a federatiei.
acum ca mai sunt cateva in lucru in tara.
sau poate nu stiu eu sa citesc?
sau o fi din aia de 1 aprilie :lol:
Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Dan Badarcea,
Chiar daca federatia a aparut mai tarziu, cluburile membre nu au stat degeaba. Astfel CS Cetate Alba Iulia are deja proiectul facut pentru pista de la Cristian (Sibiu) si Simeria (58ha), CS Municipal Orastie (membru nou al federatiei) are drept de administrare pe investitia care este in stadiu de executie in Orastie, CS Gorj fishing, are terenul obtinut pentru locatia din Campul mare (judetul Gorj) CS Moldova Suceava are deja o locatie de peste 100 ha preluate in folosinta de la o primarie din judet, etc. Cam asta face federatia si cluburile membre. Asteptam provincia. Precum vedeti, cam de asta ar trebui sa se ocupe federatia si cluburile. De pescuit sportiv se ocupa pescarii. Corect? Sper ca unii sa ia aminte.
PS In vestitia de langa Bucuresti pleaca de la zero si va fi facuta dupa standarde CIPS/FIPS.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”