in concursuri?Popescu Stefan scrie: AV, pe vremea cand pescuiam eu, tu te jucai prin țărână cu colegii de generatie. E adevarat, in secolul trecut.
.

Moderator: gor965
in concursuri?Popescu Stefan scrie: AV, pe vremea cand pescuiam eu, tu te jucai prin țărână cu colegii de generatie. E adevarat, in secolul trecut.
.
Bravo...va felicit ! Acum sa trecem la lucrurile serioase la care nu vrei sa raspunzi ...PE BANII CUI VREI DUMNETA SA DEPLSEZI LOTUL ROMANIEI LA MONDIALELE DIN ITALIA !!! ...sa nu ne iei iar cu sponsorizari, Hidrotehnica, taxe modice, & etc., ca s-a saturat lumea de povesti !Popescu Stefan scrie: PS Saptamâna viitoare vin la Bucuresti să ridic CIS-ul federatiei. A primit avizul de la serviciu juridic si este la completat și semnat. Procedura prealabila introdusă de APCR a fost un foc de paie. Chiar i-a umflat rasul pe unii din ANST.
In baza caror acte?Pe banii cui ?Popescu Stefan scrie:Nu. Unul singur. Cel al federatiei.body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?
Radu Badica
Da !...ptr. ca mi-e greu sa cred ca o federatie cu un asa profil si un numar redus de membrii legitimati isi poate permite la putin timp dupa nastere sa sparga 15.000-20.000 de euro numai pe o deplasare a unui lot national ! Dumneata n-ai fost in stare timp de 8 luni sa premiezi cativa participanti la un concurs intern pe care l-ai organizat si carora le-ai incasat taxa... si-acum faci loturi nationale si le asiguri toate cheltuielile ?...din ce, din pix ?Popescu Stefan scrie:... Vrei detalii?
Plus spinning, plus stationar...gor965 scrie: ...sa sparga 15.000-20.000 de euro numai pe o deplasare a unui lot national...