CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:.
BANII SUNT PENTRU CASTIGATORII COMPETITIEI CONFORM DECLARATIEI LUI VLAD PARFENE SI NU SUNT SUPUSI COMISIONULUI DE 20 LA SUTA
banii desigur ca nu supusi niciunui comision.
singurii bani supusi comisionului sunt din sponsorizari aduse de fiecare membru apcr. pana acum, in 2 ani, nu a adus decat stanila.
Andrei te rog sa confirmi destinatia banilor oferiti de Vlad Parfene ,daca sunt pentru apcr sau daca sunt pentru lotul national care va face deplasarea in Italia.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:oare de ce nu se baga in aceste discutii alti presedinti de cluburi particiante la CN si membre APCR ?
aici ai dreptatate. oare de ce?

ps eu am intervenit la gogoasa ta cu trasul celor 500 e. eu daca il apar pe stanila o fac fundamentat si fara sa demonstreze nimic.
The One Team

cea mai tare

Mesaj de cea mai tare »

[quote="oanavictor
Andrei te rog sa confirmi destinatia banilor oferiti de Vlad Parfene ,daca sunt pentru apcr sau daca sunt pentru lotul national care va face deplasarea in Italia.[/quote]

numai cei care au semnat procesul verbal sunt raspunzatori si pot confirma.restul ,povesti interesante

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
Andrei te rog sa confirmi destinatia banilor oferiti de Vlad Parfene ,daca sunt pentru apcr sau daca sunt pentru lotul national care va face deplasarea in Italia.
confirm si totodata recunosc ca am inteles gresit.
am vorbit acum cu vlad parfene care mi-a spus ca s-a pronuntat la telefon inainte de sedinta, intr-o discutie cu oana victor, ca abonamentele sunt pentru lotul national.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
confirm si totodata recunosc ca am inteles gresit.
am vorbit acum cu vlad parfene care mi-a spus ca s-a pronuntat la telefon inainte de sedinta, intr-o discutie cu oana victor, ca abonamentele sunt pentru lotul national.[/quo

FELICITARI PENTRU CORECTITUDINE !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cred ca imi racesc gura de pomana.....
oricum, sunt lucruru relativ marunte. adevarul se vede din ce in ce mai bine. ramai sanatos alaturi de stanila, dat tine minte, cand intri in troaca porcilor risti sa fi mancat...... mai ales cand "fiertura" valoreaza mii de euro. :wink:

PS vlad a spus pe balta altceva. stanila este un escroc daca baga banii in buzunarul propriu numit APCR !
suna sa vezi !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Costel Stanila scrie:
Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol: Stai sa treaca prima etapa si o sa vedem daca am avut dreptate sau nu !
Pana atunci raspunde de ce banii (2000 euro) oferiti de Vlad ca sponsorizare ptr echipa nationala, ajung in conturile APCR si nu la viitoarea echipa nationala ?
Aici nu e nunta cu dar, sa se dea la echipa.
Banii respectivi SE BUGETEAZA si daca se vand abonamentele, vor aparea in contabilitate.

VEZI CUM MINTI ? :oops: :oops: ASTA A FOST USOR DOVEDITA, CU RSTUL ESTE MAI GREU, DAR S-A VAZUT ACUM CUM TOCMAI TRASESEI BANII LOTULUI IN BUZUNARUL APCR-ULUI...... :oops: :oops: :oops:

ALOOOOOOOOOOOOO ! TREZITI-VA !
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vladut Mateianu scrie:cred ca imi racesc gura de pomana.....
oricum, sunt lucruru relativ marunte. adevarul se vede din ce in ce mai bine. ramai sanatos alaturi de stanila, dat tine minte, cand intri in troaca porcilor risti sa fi mancat...... mai ales cand "fiertura" valoreaza mii de euro. :wink:

PS vlad a spus pe balta altceva. stanila este un escroc daca baga banii in buzunarul propriu numit APCR !
suna sa vezi !
cred ca am postat in acelasi timp. felicitari ptr dezvaluirea adevarului........
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

discutia cu vlad nu a fost purtata nici de stanila, nici de mine. ci de v. oana.
cine e naiv sa creada ca se puteau sustrage acesti bani?
aceasta copilarie vrei tu s-o inoculezi, numai pentru ca sa-l faci de c...t pe costel.

cat despre afirmatia ca buzunarul lui stanila = visteria apcr nu pot s-o cataloghez decat o mare ineptie, ca sa nu spun calomnie.
The One Team

cea mai tare

Mesaj de cea mai tare »

tot dl .Victor Oana sa va scoata,
balta lui.vorbele lui,banii lui...si +20% ai vostri.. :wink: :mrgreen:
nimeni nu mai are incredere in voi.
sfatul meu ,
ar fi bine sa inchideti srlul apcr si sa plecati intr-un mare concediu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”