O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!
eu nu inteleg de cand a ajuns oana reprezentantul pescarilor...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???
expresia "sa dati dracului" o scoti din context, fiindca fiind vorba de "o amarata de cifra" se intelege clar ca altu-i sensul !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!
eu nu inteleg de cand a ajuns oana reprezentantul pescarilor...
pana una alta, oana a dat 1100 de euroi taxa de participare, a mai cheltuit vre-o 2000, cel putin cu cele doua etape si ce-i mai important v-a pus balta la dispozitie de doua ori moca si fara sa aiba pretentiile altora...poate fi usor reprezentantul pescarilor care au platit din buzunar ca sa se faca acest cn, pentru simplul motiv ca voi nu ati fost in stare sa-l faceti fara taxa de participora, dar va comportati de parca ati fi reusit. punct.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

au mai platit si altii si au pus balti la dispozitie. si nu sunt atat de exaltati.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???
expresia "sa dati dracului" o scoti din context, fiindca fiind vorba de "o amarata de cifra" se intelege clar ca altu-i sensul !
pai tocmai asta-i problema, ca nu discutam de o simpla (sau amarata) de cifra. ci de un pachet de cheltuieli.

din moment ce tu ai solicitat banii pentru ca apoi lotul sa sa deplaseze cu caruta si sa manace caviar, este clar ca avem o problema de perceptie a problemei.

iar o simpla cifra nu ar fi rezolvat nimic. de ce? pentru ca in vizunea ta suma respectiva urmeaza sa fie predata lotului castigator cu mentiunea - fir intins in italia!

ei bine, lucrurile nu stau asa.

sper ca m-ai inteles.
The One Team

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Costel Stanila,

Carp Zone doreste sa afle care este bugetul alocat castigatoarei finalei CN de pescuit la crap in vederea deplasari in Italia la CM de pescuit la crap 2011.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:au mai platit si altii si au pus balti la dispozitie. si nu sunt atat de exaltati.
DAR TU PERSONAL CE AI OFERIT !!!!!!!!!
nu vreau si nu accept ca sa fiu furat de catre niste oameni care nu au alt scop in viata decat sa faca burta mare pe spinarea pescarilor fara sa ofere nimic la schimb .
VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

maxx1979 scrie:Costel Stanila,

Carp Zone doreste sa afle care este bugetul alocat castigatoarei finalei CN de pescuit la crap in vederea deplasari in Italia la CM de pescuit la crap 2011.
Maxx, eu am obligatia sa duc lotul reprezentativ la mondiale si o voi face onorabil, ca anul trecut.
Nu am nici o obligatie sa anunt inainte de finala cifre.
Costel Stanila
A.P.C.R.

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU :!:
pai normal ca trebuie sa ti-o stergi din minte pt ca altfel iti amintesti cum ai decontat tu 2200 de euro cu bonuri fiscale, bani pe care i-ai primit de la rosioru (in 2009, pentru transport duba).
n-ai decontat nimic, la tine un decont insemna o adunare facuta pe o agenda.

stai linistit ca acum lucram numai cu documente justificative, nu mai e ca pe vremea ta.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:au mai platit si altii si au pus balti la dispozitie. si nu sunt atat de exaltati.
AM DREPTUL LEGAL SA STIU CE SE FACE SAU CE SA FACUT CU BANII MEI .
DAR TU PERSONAL CE AI OFERIT !!!!!!!!!
nu vreau si nu accept ca sa fiu furat de catre niste oameni care nu au alt scop in viata decat sa faca burta mare pe spinarea pescarilor fara sa ofere nimic la schimb .
VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU :!: SI SA DISPARA DIN VOCABULARUL APCR EXPRESIA ''BANII VACII ''VACA PE CARE A-TI MULS-O CU NESIMTIRE FARA SA DATI SOCOTEALA NIMANUI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”