eu nu inteleg de cand a ajuns oana reprezentantul pescarilor...oanavictor scrie: va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!

Moderator: gor965
eu nu inteleg de cand a ajuns oana reprezentantul pescarilor...oanavictor scrie: va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!
si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
pana una alta, oana a dat 1100 de euroi taxa de participare, a mai cheltuit vre-o 2000, cel putin cu cele doua etape si ce-i mai important v-a pus balta la dispozitie de doua ori moca si fara sa aiba pretentiile altora...poate fi usor reprezentantul pescarilor care au platit din buzunar ca sa se faca acest cn, pentru simplul motiv ca voi nu ati fost in stare sa-l faceti fara taxa de participora, dar va comportati de parca ati fi reusit. punct.andrei vladeanu scrie:eu nu inteleg de cand a ajuns oana reprezentantul pescarilor...oanavictor scrie: va garantez eu ca veti raspunde in fata pescarilor dar si in fata organelor de control a-le statului !!!!!!!!!!!
pai tocmai asta-i problema, ca nu discutam de o simpla (sau amarata) de cifra. ci de un pachet de cheltuieli.cornelserbu scrie:si care ar fi fost problema, va cadeau galoanele, ce-i asa mare scofala ???andrei vladeanu scrie:sau la tine ce inseamna "sa dati dracului"? sa scriem pe forum?!?
expresia "sa dati dracului" o scoti din context, fiindca fiind vorba de "o amarata de cifra" se intelege clar ca altu-i sensul !
DAR TU PERSONAL CE AI OFERIT !!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:au mai platit si altii si au pus balti la dispozitie. si nu sunt atat de exaltati.
Maxx, eu am obligatia sa duc lotul reprezentativ la mondiale si o voi face onorabil, ca anul trecut.maxx1979 scrie:Costel Stanila,
Carp Zone doreste sa afle care este bugetul alocat castigatoarei finalei CN de pescuit la crap in vederea deplasari in Italia la CM de pescuit la crap 2011.
pai normal ca trebuie sa ti-o stergi din minte pt ca altfel iti amintesti cum ai decontat tu 2200 de euro cu bonuri fiscale, bani pe care i-ai primit de la rosioru (in 2009, pentru transport duba).oanavictor scrie: VA GARANTEZ CA VETI JUSTIFICA FIECARE LEU SAU EURO PROVENITI DIN COMPETITIA CAMPIONAT NATIONAL 2011 NUMAI PRIN BONURI FISCALE .
VREAU SA-MI STERG DIN MINTE EPOCA ROSIORU-VLADEANU
AM DREPTUL LEGAL SA STIU CE SE FACE SAU CE SA FACUT CU BANII MEI .andrei vladeanu scrie:au mai platit si altii si au pus balti la dispozitie. si nu sunt atat de exaltati.