O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:nu-mi spune mie maestre, ci celui cu care observ ca ai inceput deja sa te confunzi.
cum ma adresez lui oana, cum apari si tu cu noi...
:D

in alta ordine de idei, tu (sau voi, e totuna :D ) ce doriti de fapt?
sa aflati bugetul deplasarii sau sa faca stanila decontul cheltuielilor de pana acum???
SUMA TOTALA ADUNATA DE CATRE APCR DIN TAXE DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI
Deocamdata decontul cheltuielilor de pana acum .
dupa finala ......decontul cheltuielilor cu finala .
APOI CHELTUIELILE LEGATE DE DEPLASAREA LOTULUI SA FIE FACUTE PUBLICE ,PRIN ACHIZITII DIRECTE ALEGANDU-SE DE COMUN ACORD CU CASTIGATORII CEA MAI BUNA OFERTA .
eu n-am mai auzit de o asemenea executie a bugetului si de astfel de achizitii.
in fine, daca asa e legal, asa se va face.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:nu-mi spune mie maestre, ci celui cu care observ ca ai inceput deja sa te confunzi.

sa aflati bugetul deplasarii sau sa faca stanila decontul cheltuielilor de pana acum???
SUMA TOTALA ADUNATA DE CATRE APCR DIN TAXE DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI
Deocamdata decontul cheltuielilor de pana acum .
dupa finala ......decontul cheltuielilor cu finala .
APOI CHELTUIELILE LEGATE DE DEPLASAREA LOTULUI SA FIE FACUTE PUBLICE ,PRIN ACHIZITII DIRECTE ALEGANDU-SE DE COMUN ACORD CU CASTIGATORII CEA MAI BUNA OFERTA .
eu n-am mai auzit de o asemenea executie a bugetului si de astfel de achizitii.
in fine, daca asa e legal, asa se va face.
AFERIM ,MARIA TA ,DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Pasa

Mesaj de Pasa »

AMR 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hai fii serios, nu ma confund cu nimeni...sunt unic, "MAESTRE", sau ma bine "mister" ca am vazut ca asa-ti place sa ti se spuna :D

in ordinea de idei pe care o amintesti, nu trebuie decat sa stii sa citesti :D , te uiti in prima mea postare din acest topic si ai sa vezi ca noi, adica clubul pescarilor si carp zone dorim...bla, bla ,bla, e asa de greu de inteles ce vrem NOI ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

apropo, dati si voi cifra aia, sau incercati in continuare sa dregeti busuiocu' facandu-va ca ploua...zii tu, mai vladene, caci observ ca de cate ori il intrb ceva pe micutul costelus, raspunzi tu de parca ati fi una si aceeasi persoana :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

up !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Popescu Stefan scrie:Vă dau și un sfat gratuit, dacă tot vreți să faceți o verificare. Vedeți cum a platit taxa de participare NexGen, întrucât această persoană juridică nu există și nu cred ca Imperial Oradea a sponsorizat acest mutant să participe la așa zisul Campionat Național de Crap. Puteți să-i excludeți din competiție și liniștiți lucrurile.
Si tu ai putea sa o .... fara s-o uzi!!! :wink:

mesaj modificat.

by Dan M

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Hopa, iată deranjul. Si vocabularul de intelectual ar unuia din impricinați. Domnule Oana, cereti domnule numai documentul prin care NexGen a achitat taxa de participare si sunt în stare să pariez că acest document nu există. Probabil s-a plecat de la premiza că, dacă tot s-a decis ca acest mutant să câstige Campionatul, i se va scădea taxa din cheltuielile de deplasare în Italia. :lol: :lol: :lol: :lol:
E o posibilitate?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In contul APCR trebuie sa fie minimum 30.000 euro ( taxa participare + sponsorizari), 135 de milioane taxele platite de cluburi( 15 x 9 milioane) + banii ramasi de anul trecut (circa 150 de milioane).
Daca adunam, ajungem la aproape 40.000 euro. Bani care se inmultesc lunar( datorita dobanzii de la banca).

In numele a 4 cluburi din APCR, cer public lista cu cheltuielile de anul acesta. Si anunt inca de pe acum ca eu cred ca stanila costel nu va putea arata niciodata aceasta lista, deoarece scopul lui este sa musamalizeze aceste cheltuieli, ca sa poata sa isi traga cat mai mult...... :twisted: :twisted:

Asteptam.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Sa fac precizările necesare.
Conform art. 2 din Regulament,
-2-. Pot fi inscrise in competitie loturile de minim 8 pescari/maxim 12 pescari ale cluburilor membre APCR, asociatiilor afiliate la AGVPS cat si asociatii/cluburi sportive care fac dovada achitarii contributiei de participare, inscriu un lot nominal de minim 8 pescari sportivi, maxim 10 pescari sportivi si 2 manageri, si se supun regulamentului de organizare si desfasurare. Pe parcursul celor 3 etape, cei 12 membrii ai lotului largit pot fi, de la o etapa la alta, si titulari si rezerve si manageri. Membri acestor asociatii/cluburi trebuie sa aiba in momentul inscrierii in concurs , nationalitate romana si sa nu fi participat la alta editie a Campionatului Mondial organizat de CIPS-FIPSed , sub autoritatea altei tari membre a acestei organizatii internationale.

Deci in Lista de participanti ar trebui sa apară CS Imperial Oradea ca persoana juridică inscrisă în Campionat. Orice altă bazaconie nu are ca căuta în concurs.

In continuare:
AGVPS acorda anual titlul de Echipa Campioana Nationala , asociatiei/clubului care ocupa la finalul Campionatul national de pescuit la crap , locul 1 , cu un lot propriu de 12 pescari legal inscris. APCR, pe cheltuiala proprie, este responsabila pentru realizarea trofeelor/cupelor ce vor fi oferite astfel: 12 cupe pentru membri echipei care a castigat titlul de Campioana Nationala. Cupele trebuie obligatoriu inscriptionate cu titulatura, editia si autoritatea sub egida careia se desfasoara campionatul national.
Deci normal ar trebui ca echipa Campioană Natională să fie CS Imperial Oradea, nu NExGEN, care nu există ca persoană juridică si nu poate emite pretentii la câștigarea Cam pionatului.

Interesant este și art. 3:
-3.- Fiecare asociatie/club inscris(a) legal in concurs , va putea prezenta la fiecare etapa un singur lot compus din 3 echipe a cate 2 concurenti , drept titulari , precum si o echipa de 2 pescari de rezerva , plus 2 manageri de echipa . Nici un concurent nu poate participa individual. Daca are loc o inlocuire aceasta este definitiva. Inlocuirile au loc sub supravegherea arbitrilor. Rezervele pot intra in stand cu echipamentul de pescuit propriu , dar fara nici un fel de nada. Delegatia Romaniei la Campionatul Mondial va fi compusa din cei 12 membri ai clubului care au castigat titlul de Campioni Nationali plus un reprezentant AGVPS si un reprezentant APCR..
Păi NEXGEN sunt membri ai CS Imperial Oradea? Unii zic că nu.

Ia uite ce regulament frumos:
Asociatiile participante sunt obligate sa anunte componenta lotului de pescari pana cel tarziu pe 30 aprilie 2011 . Se va considera ca asociatiile/cluburile care nu au comunicat lotul inscris la APCR , pina la aceasta data , au abandonat si nu mai pot intra in concurs.
A facut CS Imperial Oradea acest lucru?

Față de aceste prevederi regulamentare trageți concluziile care se impun.

Trag concluzia ca NexGen sunt persoane fizice, nu participă ca echipă a unui club si conform prevederilor de mai sus, concurenții individuali nu sunt admiși în competiție. Păcat, pentru că unii dintre ei chiar au talent.

Citat din: REGULAMENTUL OFICIAL PENTRU

AGVPS-CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP NEUMARKT 2011

organizat de APCR sub egida AGVPS din Romania,publicat pe www.apcr.eu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”