PS multi dintre pescarii actuali care pescuiesc dupa ten stiu sigur ca folosesc aroma de usturoi si ca au avut rezultate.....deci, nerita incercat nea dane !

Salut Marian, cumva la Paulesti ai luat ten ul ala la shefield? in 2?marian_popescu scrie:nu ma pot lauda cu vreo captura prea mare la ten, undeva la 5,5 kg, in timp ce dadeam la crap, la porumb su sensas sweet corn, naditor cu mix de cereale si ttx
acum doi ani, in aprilie, am luat un ten de 4,5 kg la shefield, fir de 0,15, carlig de 12
doi vecini au avut rupturi la varga, in timp ce dadeau cu viermusi la caras. am nadit un loc la vreo 10 metri, langa un perete de stuf cu un mix din comert, SPD (foloseam pe-atunci), viermi si porumb. am avut un rateu, de fapt mi-a indreptat carligul, unul destul de subtire. am schimbat carligul cu unul mai zdravan, cu curbura mai larga, gen wide gape. printre carasi, mai mici si mai mari, dar mai rari decat inainte din cauza carligului nu tocmai de match. cam un sfert de ora mi-a luat sa-l dau afara, cel mai lung si mai palpitant dril al meu. sau aproape cela mai palpitant, dupa cel in care am tras vreo 5 minute de un somn, care mi-a rupt in cele din urma
de anul asta o sa incep sa dau mai mult dupa ten. imi place sa il vanez, sa mai uit dupa semne pe apa. in special dupa ce faci o nadire adecvata, incepe sa isi faca simtita prezenta la suprafata in zona. si pana apare trasatura e numai o chestiune de timp. ador momentele astea de tensiune
ok. mersimarian_popescu scrie:da, la paulesti, pe lacul 2
anul asta vreau sa fac cateva partide de cateva zile pe miailesti de buzau, in special dupa ten
ma tenta si paulestiul, ca anul trecut in noiembrie a populat bine cu crap si ten, bucati pana in 15 kg. dar a scos peste toata iarna, iar fraierii abia asteapta sa inceapa sezonul sa faca o partida frumoasa acolo. aviz amatorilor
sun azi pe cineva de acolo sa vad daca se merita
o sa incerc si snagovul, de amorul artei. poate un shefield...cat timp astept pe betele plantate pe somn
asta e, stau prost cu finantele
hai ca stricam topicul, mai vb pe privat
marian_popescu scrie:am uitat un amanunt important. atat cel care mi-a indreptat carligul, cat si cel pe care am reusit sa-l dau afara la shefield, au intrat la VIERMUSI