Mersic boss si te-ai convins ca acest concurs este foarte greuOvidiu Oancea scrie:Frate... greu! Cred ca am tratat acest concurs mult prea superficial pentru cat de complex este si sper ca am invatat lectia. Mi-am zis inainte ca e imposibil sa fie mai greu ca celelalte, unde si eu si partenerul muncim destul de mult. La Crapmania am scos 400kg din balta si am mai fi stat o saptamana in noroi pe stand sa pescuim... Aici am scos 100 kg si de abia ma mai tineam pe picioare. Vremea urata, ciortanul de Doripesco care zici ca e pe etnobotanice (eu credeam ca Vali glumeste cu mine cand imi zicea ca facea ski nautic cu ciortani de 3 kg. Eu m-am oprit in timpul unui drill si am fumat o tigara cu pestele in lanseta ca m-a lasat efectiv mijlocul... cand il scot pe mal monstrul avea 5 kg), etc etc.
Deci Tata Nitu a creat aici intr-adevar cel mai greu concurs care se poate imagina (pana in prezent cel putin).
Vreau si eu sa transmit felicitari pentru organizarea impecabila. Multumiri arbitrilor - super adevarati. Multumesc vecinului de pe B9 pentru vinul ars (parca asta era licoarea). Felicitari lui Martin si Pista - incredibil cum pescuiesc oamenii astia in regim individual. Merci Vali ca esti mereu super baiat si deschis sa dai un sfat si sa ajuti daca poti si felicitari pentru podium. Multumiri lui Tata Nitu pentru nada si sfaturi - cred ca nu mai iese mirosul de usturoi din masina![]()
....sa ne vedem cu bine la urmatoarele concursuri baieti
Ma bucur ca ti-au fost de folos unele sfaturi si ai obtinut un rezultat bun