APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Popescu Stefan »

Domnule Oancea,
Cred că acum realizați diferența între un participant la o competiție și atribuțiile celor care administrază federația. Pentru competiții federația are o comisie special constituită. Prioritatea pentru mine este să asigur bugetarea federației pentru a susține activitatea competițională. Indiferent din ce surse, atâta timp cât acestea sunt legale.
PS O să rămâneți surprins ce venituri aduce o asemenea activitate, mai ales că investiția nu ne costă nimic.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Ovidiu Oancea scrie:În plus, mulțumită vicepreședintelui Petru Diaconița, pe o suprafață de 1 ha, înființăm o fermă de râme, pentru a realiza și altfel de venituri necesare federației.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasati-le dreak de bile, treceti rapid pe rame (rosii, serpesti sau de roua), ca vi le pune popescu la dispozitie, la pret de oferta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mare, ti-este, Doamne, gradina ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manager de manager ! :wink: :wink: :wink:

Pe cand o crescatorie de viermusi ?

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

cezar.ch scrie:
Ovidiu Oancea scrie:În plus, mulțumită vicepreședintelui Petru Diaconița, pe o suprafață de 1 ha, înființăm o fermă de râme, pentru a realiza și altfel de venituri necesare federației.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasati-le dreak de bile, treceti rapid pe rame (rosii, serpesti sau de roua), ca vi le pune popescu la dispozitie, la pret de oferta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mare, ti-este, Doamne, gradina ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manager de manager ! :wink: :wink: :wink:

Pe cand o crescatorie de viermusi ?
Vezi, asta este diferența dintre unul care gândește și un sicofant care bagă de vină. Scapi din vedere faptul că pescuitul nu se reduce doar la crap. Ce te deranjază că pescarii, de exemplu de la staționar beneficiază de momeli gratuit? Nu fi dezamăgit că intenționăm să facem și un atelier pentru nade și momeli pentru pescuitul sportiv la crap pentru a le pune la dispozitie, gratuit, loturilor naționale. Tu, faci ceva pentru pescuitul sportiv?
PS Pentru viermuși îți sugerez să te scobești în anus. :lol: :lol: :lol:

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Popescu Stefan scrie:Domnule Oancea,
Cred că acum realizați diferența între un participant la o competiție și atribuțiile celor care administrază federația. Pentru competiții federația are o comisie special constituită. Prioritatea pentru mine este să asigur bugetarea federației pentru a susține activitatea competițională. Indiferent din ce surse, atâta timp cât acestea sunt legale.
PS O să rămâneți surprins ce venituri aduce o asemenea activitate, mai ales că investiția nu ne costă nimic.
Mai maestre... e minunat ca avem rame si realizez diferenta de care vorbiti. Acum ramele rezolvate, pe noi ne intereseaza daca avem program competitional pentru anul 2012 si care este acesta. Ca mai sunt 3 luni pana incepe sezonul si a trecut 1 an de cand ne spuneti ca va aparea respectivul program...

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie: PS Pentru viermuși îți sugerez să te scobești în anus. :lol: :lol: :lol:

Asa presedinte , sa tot ai !
Nea PopyCa, in ultima perioada te exprimi cu o eleganta iesita din comun ...
Pescar de rând

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

miyagi scrie:
stefanmuraru scrie:@miyagi

tu stii cu cine stai de vorba?
uite ...iti arat eu:

Ştefan Popescu
Profil:
Născut: La 25 august 1956 în comuna Albeni, judeţul Gorj
Educaţie: Facultatea de Mecanică, Institutul Politehnic Bucureşti şi master în management în Elveţia
Ocupaţie: administrator firmă de consultanţă
Familie: căsătorit, un copil
Treaba buna pana aici, da` mai bine sa-l consilieze pa Isarescu si sa nu indrazneasca sa cuteze la banu` din carpfishing. Unde-i sunt studiile juridice de sa pricepe atat la legi? Da` alea sportive de stie sa bage pumnu pa gura unor oameni care desfasoara niste activitati liber consimtite, de placere etc?
Nu inteleg postarea ta!? Studiile lui nu ma impresioneaza ca am vazut oameni mai doxati decat el si inca-i mai vad, care stau in banca lor, dau la peste, mananca din ceaun si mai merg si la cate un concurs.
Nu ai ce sa intelegi in postarea mea. Eu doar am aratat cine este Stefan Popescu - sunt convins ca peste 60% din cei ce citesc acest topic nu stiu cum arata si cine este.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

stefanmuraru scrie:
miyagi scrie:
stefanmuraru scrie:@miyagi

tu stii cu cine stai de vorba?
uite ...iti arat eu:

Ştefan Popescu
Profil:
Născut: La 25 august 1956 în comuna Albeni, judeţul Gorj
Educaţie: Facultatea de Mecanică, Institutul Politehnic Bucureşti şi master în management în Elveţia
Ocupaţie: administrator firmă de consultanţă
Familie: căsătorit, un copil
Treaba buna pana aici, da` mai bine sa-l consilieze pa Isarescu si sa nu indrazneasca sa cuteze la banu` din carpfishing. Unde-i sunt studiile juridice de sa pricepe atat la legi? Da` alea sportive de stie sa bage pumnu pa gura unor oameni care desfasoara niste activitati liber consimtite, de placere etc?
Nu inteleg postarea ta!? Studiile lui nu ma impresioneaza ca am vazut oameni mai doxati decat el si inca-i mai vad, care stau in banca lor, dau la peste, mananca din ceaun si mai merg si la cate un concurs.
Nu ai ce sa intelegi in postarea mea. Eu doar am aratat cine este Stefan Popescu - sunt convins ca peste 60% din cei ce citesc acest topic nu stiu cum arata si cine este.
Acum am inteles Stefane. Eu stiam toate astea ca "lauda-te gura ca sa-ti dau friptura" a avut grija sa tot epateze o perioada. Am luat-o un pic personal ca n-are nimic impresionant la capacitatiile socio-profesionale care sa aiba legatura cu ceea ce face inafara faptului ca s-a bagat tare-n schema fara a tine cont de tot ce presupune sportivitatea pescuitului.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

N-are cum sa inteleaga Oancea asta ca nu-i mecanic sa se bage. Nici facultatea de mecanici n-o are. Astia de la mecanica se pricep la de toate.
Da macar o tematica a pregatirii antrenorilor de bagat rame in ac ca sa prinzi crap are cine sa ti-o faca :roll: ?
Ultima oară modificat Lun Noi 21, 2011 12:33 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:@miyagi

este randul tau sa postezi. ce ai facut TU ptr pescuitul autohton ? :roll:
Ca ce chestie?! Nu ca n-o sa ma laud dup-aia ca sint unul dintre cei care l-ancurcat pa Fane sa strice ce au facut altii inaintea mea, sau ca am dezvoltat cateva paliere ale unui proiect pentru un complex piscicol, deocamdata si asta numai de un an jumate de cand a-nceput sa-mi placa si mie pescuitul asta competitional si fara a pune piedici oamenilor care vor sa faca ceva in continuare.
Tu cate concursuri ai zbarcit in ultima vreme :roll: ? Sau cate relatii ai stricat?
Urban culture.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

miyagi scrie:
N-are cum sa inteleaga Oancea asta ca nu-i mecanic sa se bage. Nici facultatea de mecanici n-o are. Astia de la mecanica se pricep la de toate.
Da macar o tematica a pregatirii antrenorilor de bagat rame in ac ca sa prinzi crap are cine sa ti-o faca :roll: ?
Miyagi, daca te mai iei de Ovidiu, ne supărăm !
Nu te mai lua de oameni, dacă nu-i cunoşti ! :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”