miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale. Ce zici? Esti deschis la negocieri?
IUDA

Moderator: gor965
miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale. Ce zici? Esti deschis la negocieri?
Pai despre ce rezultate si despre ce experienta e vorba acum domn" presedintePopescu Stefan scrie:Care pescari domn" presedinte?Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Care rezultate si care experienta?
Ia vezi matale ce scriai mai devreme![]()
![]()
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.
Ai vazut, Ovidiu, cum l-am prins pe Iudeu !miyagi scrie:Poi oricum m-a prins CezarOvidiu Oancea scrie:miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale.
Stiam eu.... Domnu` Cezar
.
Păi, mă gândeam la Tata Nițu, la Maty, fosti campioni naționali într-un sistem care nu le-a recunoscut niciodată munca și talentul de pescari sportivi și nici contribuția la dezvoltarea pescuitului sportiv din România. Și ca ei sunt mulți alții. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.Dan Badarcea scrie:Pai despre ce rezultate si despre ce experienta e vorba acum domn" presedintePopescu Stefan scrie:Care pescari domn" presedinte?Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Care rezultate si care experienta?
Ia vezi matale ce scriai mai devreme![]()
![]()
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.![]()
iti repet a mia oara sa nu te mai bagi in istoria si culisele acestei discipline.Popescu Stefan scrie:. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
Sunt obligat să mă bag în această istorie, măcar pentru a fi scrisă, pentru că până acum nimeni nu s-a învrednicit să o facă. Culisele nu mă interesează. Disciplina este îscrisă ca atare în statutul federației, care o va și organiza și administra.andrei vladeanu scrie:iti repet a mia oara sa nu te mai bagi in istoria si culisele acestei discipline.Popescu Stefan scrie:. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
esti ca baba care nu le aude dar le potriveste
in primul rand cand a antrenat tata nitu lotul greciei nu au iesit deloc vicecampioni mondiali.
in ceea ce priveste individul care l-a facut tradator de tara, poate o sa ai ocazia sa-i predai decenta la demisol, la sedintele federale. si - totodata - sa-i testezi caracterul.
daca te simti obligat, documenteaza-te bine. nu mai incurca anii si personajele.Popescu Stefan scrie:Sunt obligat să mă bag în această istorie, măcar pentru a fi scrisă, pentru că până acum nimeni nu s-a învrednicit să o facă. Culisele nu mă interesează. Disciplina este îscrisă ca atare în statutul federației, care o va și organiza și administra.andrei vladeanu scrie:iti repet a mia oara sa nu te mai bagi in istoria si culisele acestei discipline.Popescu Stefan scrie:. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
esti ca baba care nu le aude dar le potriveste
in primul rand cand a antrenat tata nitu lotul greciei nu au iesit deloc vicecampioni mondiali.
in ceea ce priveste individul care l-a facut tradator de tara, poate o sa ai ocazia sa-i predai decenta la demisol, la sedintele federale. si - totodata - sa-i testezi caracterul.
PS Federația este reprezentantul cluburilor, nu a persoanelor fizice. Ședințele se țin în săli capabile să găzduiască asemenea evenimente. Apropo, de ce nu ai fost la AG a AGVPSR? Ai ceva semnale?