APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
govo
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de govo »

miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale :wink: . Ce zici? Esti deschis la negocieri?

IUDA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C.S. Friends Carp Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:
Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Care pescari domn" presedinte?
Care rezultate si care experienta?
Ia vezi matale ce scriai mai devreme :idea: :idea:
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.
Pai despre ce rezultate si despre ce experienta e vorba acum domn" presedinte :mrgreen: :mrgreen:
Ovidius Constanta

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

miyagi scrie:
Ovidiu Oancea scrie:
miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale :wink: .

Stiam eu... :lol:
Poi oricum m-a prins Cezar :lol: . Domnu` Cezar :D .
Ai vazut, Ovidiu, cum l-am prins pe Iudeu ! :lol: :lol: :lol:
Il mirosisem de mult, mai precis, de cand si-a arătat brevetul de antrenor ! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stiam eu... :lol:[/quote][/quote]

Poi oricum m-a prins Cezar :lol: . Domnu` Cezar :D .[/quote]

Ai vazut, Ovidiu, cum l-am prins pe Iudeu ! :lol: :lol: :lol:
Il mirosisem de mult, mai precis, de cand si-a arătat brevetul de antrenor ! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nu e mah de antrenor ci e doar un atestat de instructor sportiv luat la una din sectiile ANFS-ului :D . Da` vreau sa-i fac o oferta pe care n-o poate refuza. Nu fac rau nimanui si nici nu ma vand. Vreau sa-mi dea mie federatia s-o primenesc :D .
Urban culture.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Dan Badarcea scrie:
Popescu Stefan scrie:
Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Care pescari domn" presedinte?
Care rezultate si care experienta?
Ia vezi matale ce scriai mai devreme :idea: :idea:
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.
Pai despre ce rezultate si despre ce experienta e vorba acum domn" presedinte :mrgreen: :mrgreen:
Păi, mă gândeam la Tata Nițu, la Maty, fosti campioni naționali într-un sistem care nu le-a recunoscut niciodată munca și talentul de pescari sportivi și nici contribuția la dezvoltarea pescuitului sportiv din România. Și ca ei sunt mulți alții. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
PS Vă considerați un mare sportiv al României?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
iti repet a mia oara sa nu te mai bagi in istoria si culisele acestei discipline.
esti ca baba care nu le aude dar le potriveste

in primul rand cand a antrenat tata nitu lotul greciei nu au iesit deloc vicecampioni mondiali.
in ceea ce priveste individul care l-a facut tradator de tara, poate o sa ai ocazia sa-i predai decenta la demisol, la sedintele federale. si - totodata - sa-i testezi caracterul.
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:. Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
iti repet a mia oara sa nu te mai bagi in istoria si culisele acestei discipline.

in primul rand cand a antrenat tata nitu lotul greciei nu au iesit deloc vicecampioni mondiali.
in ceea ce priveste individul care l-a facut tradator de tara, poate o sa ai ocazia sa-i predai decenta la demisol, la sedintele federale. si - totodata - sa-i testezi caracterul.
Sunt obligat să mă bag în această istorie, măcar pentru a fi scrisă, pentru că până acum nimeni nu s-a învrednicit să o facă. Culisele nu mă interesează. Disciplina este îscrisă ca atare în statutul federației, care o va și organiza și administra.
PS Federația este reprezentantul cluburilor, nu a persoanelor fizice. Ședințele se țin în săli capabile să găzduiască asemenea evenimente. Apropo, de ce nu ai fost la AG a AGVPSR? Ai ceva semnale?

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:
andrei vladeanu scrie:

Sunt obligat să mă bag în această istorie, măcar pentru a fi scrisă, pentru că până acum nimeni nu s-a învrednicit să o facă. Culisele nu mă interesează. Disciplina este îscrisă ca atare în statutul federației, care o va și organiza și administra.
PS Federația este reprezentantul cluburilor, nu a persoanelor fizice. Ședințele se țin în săli capabile să găzduiască asemenea evenimente. Apropo, de ce nu ai fost la AG a AGVPSR? Ai ceva semnale?
daca te simti obligat, documenteaza-te bine. nu mai incurca anii si personajele.
totusi, nu uita o vorba mare - istoria o scriu invingatorii...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
The One Team

Popescu Stefan

Unde o pot citi și eu? :roll: La federația română de fotbal?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”