FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
codrut floricel

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de codrut floricel »

pai nu asta este rezolvarea.....atunci care este diferenta intre pescarul C&R si cel obijnuit
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

codrut floricel

Marius Georgescu scrie:............si daca Fantanele este locul vostru (P.F.) de antrenament,putem veni si noi sa va privim printre gard cand va antrenati(cum priveam pe U" Craiova la Luncã)? .........si daca tot veni vorba de U" Craiova ,poate aveti si voi soarta ei........(oamenii inteligenti au simtul umorului ,"ceilalti" se supara).
sunteti asteptati :lol: :lol: :lol: :lol: poate eliberam si ceva abonamente pt locurile din fata :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Marius Georgescu
Puncte: 0

Mesaj de Marius Georgescu »

codrut floricel scrie:
Marius Georgescu scrie:............si daca Fantanele este locul vostru (P.F.) de antrenament,putem veni si noi sa va privim printre gard cand va antrenati(cum priveam pe U" Craiova la Luncã)? .........si daca tot veni vorba de U" Craiova ,poate aveti si voi soarta ei........(oamenii inteligenti au simtul umorului ,"ceilalti" se supara).
sunteti asteptati :lol: :lol: :lol: :lol: poate eliberam si ceva abonamente pt locurile din fata :wink:
Noi ne antrenam pe National Arena (Calugareni-Selnice) ca doar suntem si noi Elita.Voi sa eliberati abonamente cum ati eliberat si crapii-adica tot in apa.Va trimitem poze cu noi de pe National Arena cu apa de la dusuri si sampoanele de marca.Pentru o baie de ierburi marine voi nu trebuie decat sa faceti doi pasi de la picheti in fata.Sa nu uitati sapunul de casa.Umbrelutele din paharele pline cu coctail vi le pastram sa faceti colectie cum faceati cu tijele si timbrele cand erati mici.Abtibildele cu noi ,la Calugareni o sa fie ca cele de la Euro "85.Parca va si vad si aud la nea Doru in fata magazinului: Ba,care are abtibild cu "ãla" ca îi dau la schimb cu "ãsta"?
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

codrut floricel

Marius Georgescu scrie:
codrut floricel scrie:
Noi ne antrenam pe National Arena (Calugareni-Selnice) ca doar suntem si noi Elita.Voi sa eliberati abonamente cum ati eliberat si crapii-adica tot in apa.Va trimitem poze cu noi de pe National Arena cu apa de la dusuri si sampoanele de marca.Pentru o baie de ierburi marine voi nu trebuie decat sa faceti doi pasi de la picheti in fata.Sa nu uitati sapunul de casa.Umbrelutele din paharele pline cu coctail vi le pastram sa faceti colectie cum faceati cu tijele si timbrele cand erati mici.Abtibildele cu noi ,la Calugareni o sa fie ca cele de la Euro "85.Parca va si vad si aud la nea Doru in fata magazinului: Ba,care are abtibild cu "ãla" ca îi dau la schimb cu "ãsta"?
pt ce?

cam scumpe antrenamentele la calugareni :!: :!: :!: :idea:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Marius Georgescu

Ne antrenam ca sa fim pregatiti , ca nu se stie......poate aveti si voi soarta Craiovei si ramnem si la pedcuit fara echipa ca la football.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Ne antrenam ca sa fim pregatiti , ca nu se stie......poate aveti si voi soarta Craiovei si ramnem si la pescuit fara echipa ca la football.

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Cel mai mult au comentat " bogatii " ...ca nu mai pot pescui la juma' de pret sau ca nu-si mai permit felul doi la restaurantul de lux unde-si servesc pranzul invitati chiar de patroni sau ca nu mai pot cumpara hectare de pamant dupa bunul lor plac sau ca nu mai pot sta la masaj decat o juma' de ora pe zi sau ca nu-si mai permit spada si sunt nevoiti sa ia somon :lol: :lol: sau ca nu-si mai permit nici macar o vizita la dentist si sunt nevoiti sa puna mana la gura cand vorbesc pentru ca ...nu-i asa ...pasta de dinti nu vor sa o cumpere decat la juma'de pret . Scarbele astea vor sa duca acasa 15 kg de crap cu 75 lei . SICTIR !!!! :evil: :evil:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Marius Georgescu scrie:
codrut floricel scrie:
Din Albumul Rusinii 2010-2011, singurele schimburi cu abtibilduri care le fac pescarii de crap sunt: Marius Georgescu cu Show-Man,Farmacie cu Brancardieru,Scorleanu cu Nea Ilie. :lol: :lol: :lol:

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Doru Ionica scrie:Cel mai mult au comentat " bogatii " ...ca nu mai pot pescui la juma' de pret sau ca nu-si mai permit felul doi la restaurantul de lux unde-si servesc pranzul invitati chiar de patroni sau ca nu mai pot cumpara hectare de pamant dupa bunul lor plac sau ca nu mai pot sta la masaj decat o juma' de ora pe zi sau ca nu-si mai permit spada si sunt nevoiti sa ia somon :lol: :lol: sau ca nu-si mai permit nici macar o vizita la dentist si sunt nevoiti sa puna mana la gura cand vorbesc pentru ca ...nu-i asa ...pasta de dinti nu vor sa o cumpere decat la juma'de pret . Scarbele astea vor sa duca acasa 15 kg de crap cu 75 lei . SICTIR !!!! :evil: :evil:
personal cred ca gresesti. se pare ca vom pescui cu abonament pe calugareni, iar acest abonament este 1000 ron, nu 600 ca la fantanele si culmea , jur ca nu-mi trebuie peste din balta aia pentru ca administratorul merita toata stima. noi, cei bogati te vom lasa in cloaca in care esti bagat pana la gat. nu ne purta tu sambetele.in locul tau m-as analiza ca si comportament si demnitate si mi-as pune streangul de gat.
p.s. nu meriti nici macar un sut in fund, pentru ca m-as murdarii pe pantofi , i-as arunca si n-am bani sa-mi cumpar altii :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Dragos Demetrian ? Cine esti tu ? Iti spun eu ....NIMENI !!!! :lol: :lol:

Analizeaza-ti BA tie demnitatea ZERO-ule . Ce ...te-ai simtit cumva bogat ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu n-ai fost in calculele male...si n-ai sa fii niciodata VID - ule !!!!!!!

Reamintesc faptul ca aici este un forum pentru pescari de crap . TU NU EXISTI !!!!!!!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”