Tibi, da-mi voie sa-ti citez:tibi nicolae scrie:Carping Club scrie:@tibi
Victor, departe de mine dorinta de polemica, era o intrebare pur orientativa si multumesc pentru raspuns. Suna frumos raspunsul dar da-mi voie sa consider ca nada de calitate vine tot din Anglia ! Mai ales substantele de genul Nutramino-Multimino .
Felicitari pentru rezultatele Carping, foarte buni pescari.
"Minamino nu este nici cel mai bun, nici cel mai slab lichid nutritiv. Pur si simplu, este unul dintre cele mai comune. Produs de o companie de farmaceutice, Minamino a fost luat de pe raftul unei farmacii si incercat in retetele de boilies si, surpriza, a prins peste. Asa s-a intamplat cu foarte multe produse care acum, dupa ani de succes, par scoase din laboratoarele speciale ale firmei de nada X sau Y . Minamino prinde pentru ca prin semnalele chimice pe care le emite in apa “gadila” organele chemoreceptoare ale crapilor. Avand un continut mare de elemente nutritive ( in engleza aceasta categorie de produse se numeste liquid food adica hrana lichida) crapii le asociaza cu hrana si sunt tentati sa apuce momeala care le include.
Pentru ca lichidele nutritive sunt diferite ca profil aminoacidic si nu stiu vreunul care sa fie complet, se obisnuieste ca retetele de boilies sa contina 2-3-4 lichide diferite." -Marian Oprea
Cristi Rudeanu ( Carping Club ): "Complexul de aminoacizi propus de Carping Club, este un produs absolut original si care fost conceput special pentru pescuitul si hranirea crapului. Formula a fost testata si definitivata pe parcursul a doua sezoane de care membrii clubului nostru si contine 11 aminoacizi intre care toti cei 8 esentiali, plus minerale, iar solventii utilizati permit o difuzie optima a aminoacizilor atat la folosirea in ape “calde” cat si “reci”. Productia efectiva a MEAT AMINO si SWEET AMINO se face special pentru Carping Club de catre una dintre cele mai importante companii din domeniul chimic si alimentar din Europa.
O diferenta fata de produsele cu destinatie farmaceutica este concentratia de pana la 7 ori mai mare in aceiasi cantitate de lichid. Desemenea, un plus este si faptul ca incepand de la lansarea pe piata produsul nu a lipsit si nici nu va lipsi din stoc. Nu sunt impotriva aminoacizilor care provin din industria farmaceutica pentru ca si noi i-am folosit multi ani in productie si chiar ii recomand, dar noi am preferat sa avem produsul nostru propriu in care avem incredere 100%."
..este vorba de un articol de pe site-ul pvtv.
In plus de asta adaug si eu cateva randuri scrise se dimineata la capitolul magazine partenere:
"...toata lumea se raporteaza la Anglia, produse, pescari, tehnici etc fara a lua in considerare faptul ca tot ce se produce si se gandeste/testeaza acolo este facut 90 % pentru baltile de acolo -diferite de ale noastre- si pentru un pescuit la crap pe care, cel putin la noi, il practica foarte putini pescari ( eu stiu doar vreo 10 ), acela dupa capturi.
Pescarul roman de crap vrea sa prinda sute de kilograme de peste si sa aiba prezentari la 10 minute. Pentru asta avem boiliesurile solubilele sau alternativa momelilor rapide provenite din Anglia si folosite in Romania, porumbul flotant.
Carping Club a incercat intotdeauna sa se raporteze la realitatea de aici, la baltile de la noi, la stilul de pescuit etc lansand produse testate mult timp in concursuri."