Care din dipuri Carping Club sau SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Carping Club
Puncte: 0

Re: Care din dipuri Carping Club sau SBS

Mesaj de Carping Club »

tibi nicolae scrie:
Carping Club scrie:@tibi
Victor, departe de mine dorinta de polemica, era o intrebare pur orientativa si multumesc pentru raspuns. Suna frumos raspunsul dar da-mi voie sa consider ca nada de calitate vine tot din Anglia ! Mai ales substantele de genul Nutramino-Multimino .
Felicitari pentru rezultatele Carping, foarte buni pescari.
Tibi, da-mi voie sa-ti citez:

"Minamino nu este nici cel mai bun, nici cel mai slab lichid nutritiv. Pur si simplu, este unul dintre cele mai comune. Produs de o companie de farmaceutice, Minamino a fost luat de pe raftul unei farmacii si incercat in retetele de boilies si, surpriza, a prins peste. Asa s-a intamplat cu foarte multe produse care acum, dupa ani de succes, par scoase din laboratoarele speciale ale firmei de nada X sau Y . Minamino prinde pentru ca prin semnalele chimice pe care le emite in apa “gadila” organele chemoreceptoare ale crapilor. Avand un continut mare de elemente nutritive ( in engleza aceasta categorie de produse se numeste liquid food adica hrana lichida) crapii le asociaza cu hrana si sunt tentati sa apuce momeala care le include.
Pentru ca lichidele nutritive sunt diferite ca profil aminoacidic si nu stiu vreunul care sa fie complet, se obisnuieste ca retetele de boilies sa contina 2-3-4 lichide diferite." -Marian Oprea

Cristi Rudeanu ( Carping Club ): "Complexul de aminoacizi propus de Carping Club, este un produs absolut original si care fost conceput special pentru pescuitul si hranirea crapului. Formula a fost testata si definitivata pe parcursul a doua sezoane de care membrii clubului nostru si contine 11 aminoacizi intre care toti cei 8 esentiali, plus minerale, iar solventii utilizati permit o difuzie optima a aminoacizilor atat la folosirea in ape “calde” cat si “reci”. Productia efectiva a MEAT AMINO si SWEET AMINO se face special pentru Carping Club de catre una dintre cele mai importante companii din domeniul chimic si alimentar din Europa.
O diferenta fata de produsele cu destinatie farmaceutica este concentratia de pana la 7 ori mai mare in aceiasi cantitate de lichid. Desemenea, un plus este si faptul ca incepand de la lansarea pe piata produsul nu a lipsit si nici nu va lipsi din stoc. Nu sunt impotriva aminoacizilor care provin din industria farmaceutica pentru ca si noi i-am folosit multi ani in productie si chiar ii recomand, dar noi am preferat sa avem produsul nostru propriu in care avem incredere 100%."
..este vorba de un articol de pe site-ul pvtv.

In plus de asta adaug si eu cateva randuri scrise se dimineata la capitolul magazine partenere:
"...toata lumea se raporteaza la Anglia, produse, pescari, tehnici etc fara a lua in considerare faptul ca tot ce se produce si se gandeste/testeaza acolo este facut 90 % pentru baltile de acolo -diferite de ale noastre- si pentru un pescuit la crap pe care, cel putin la noi, il practica foarte putini pescari ( eu stiu doar vreo 10 ), acela dupa capturi.
Pescarul roman de crap vrea sa prinda sute de kilograme de peste si sa aiba prezentari la 10 minute. Pentru asta avem boiliesurile solubilele sau alternativa momelilor rapide provenite din Anglia si folosite in Romania, porumbul flotant.
Carping Club a incercat intotdeauna sa se raporteze la realitatea de aici, la baltile de la noi, la stilul de pescuit etc lansand produse testate mult timp in concursuri."

alex coman

Mesaj de alex coman »

@popa viorel
scz k ma bag in seama dar citeste cu atentie ce scrie aici !!!
...................................................................................................................................................
Sal la toata lumea

cu venirea primaveri ma pregatesc pe punctul de momel ... si am ajuns la faza dip`uri diferite arome ...

voi ce experiente aveti cu sbs sau carping club sau stiti unele mai bune tot in gama asta de pret ??

Tu crezi ca este vorba de TV ?
ALEX COMAN

alex coman

Mesaj de alex coman »

Eu am folosit un dip foarte bun de la SBS cu aroma S&O si este senzational
ALEX COMAN

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

alex coman scrie:@popa viorel
...................................................................................................................................................
Sal la toata lumea

cu venirea primaveri ma pregatesc pe punctul de momel ... si am ajuns la faza dip`uri diferite arome ...

voi ce experiente aveti cu sbs sau carping club sau stiti unele mai bune tot in gama asta de pret ??

Multumesc pentru interventie Alex, chiar daca nu te cunosc personal :)
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

alex coman

Mesaj de alex coman »

Am urmarit ce spune Alin si cam are dreptate doza de robin red este intradevar bogata se vede pe flacon in poza

Cu siguranta o sa-l incerc
Fişiere ataşate
17__010.jpg
17__010.jpg (137.52 KiB) Vizualizat de 1648 ori
ALEX COMAN

alex coman

Mesaj de alex coman »

Stef 12 scrie:
alex coman scrie:@popa viorel
Sal la toata lumea

Multumesc pentru interventie Alex, chiar daca nu te cunosc personal :)

Sal nu treb sa multumesti, mai mult ca sigur este un lingusitor... :lol:
ALEX COMAN

crapistulbacauan

Mesaj de crapistulbacauan »

Bai fratilor terminati cu promovarea si cu aceste postari la obiect , se vede din avion ca vreti sa promovati ceva ! Omul a intrebat ceva si cred ca dorea sa-i raspunda cei care au folosit produsele de care intreaba dansul.

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Victor, impreuna cu partenerul meu Claudiu am pescuit de multe ori (chiar si la Tancabesti ) cu nada voastra. Nu comentez nimic, dar pe viitor ar fi bine sa-i lasi pe alti sa te laude daca este cazul, ia exemplu Select Baits.
Si nu uita nici tu si nici "altii" care promoveaza alte nade ca mai sunt si pescari care au studiat atent fenomenul si stiu cu ce se mananca substantele nutritive.
Apropo, Magic Bait Stef de ce trebuie ca un dip sa contina RR ? (sau ma rog boia...ca probabil ca este mai buna decat RR de provenienta Anglia) :mrgreen:
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

tibi nicolae scrie: Apropo, Magic Bait Stef de ce trebuie ca un dip sa contina RR ? (sau ma rog boia...ca probabil ca este mai buna decat RR de provenienta Anglia) :mrgreen:
Dar Robin Red-ul de ce se foloseste in boilies?

As vrea sa precizez ca fieldtester-ul nu este cel care se ocupa cu vanzarile la o companie de nada, ci cel care le foloseste produsele!
Si nu inteleg de ce sariti asa, omul a intrebat ce-i recomandam intre cele doua dip-uri SAU daca cunoastem alt dip in aceasta gama de pret mai bun/la fel de bun.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Stef 12 scrie:
tibi nicolae scrie: Apropo, Magic Bait Stef de ce trebuie ca un dip sa contina RR ? (sau ma rog boia...ca probabil ca este mai buna decat RR de provenienta Anglia) :mrgreen:
Dar Robin Red-ul de ce se foloseste in boilies?

As vrea sa precizez ca fieldtester-ul nu este cel care se ocupa cu vanzarile la o companie de nada, ci cel care le foloseste produsele!
Si nu inteleg de ce sariti asa, omul a intrebat ce-i recomandam intre cele doua dip-uri SAU daca cunoastem alt dip in aceasta gama de pret mai bun/la fel de bun.
Da, le foloseste, le incearca si apoi prezinta un raport companiei de nada care contine reusitele sau insuccesele cu acele nade si ce trebuie schimbat la o nada, daca este necesar. Insa ca fieldtester trebuie sa ai si niste cunostiinte, destul de abundente despre nada, pentru a reusii sa o intelegi si sa o folosesti cat mai corect. Din acest motiv sunt putini fieldtesteri la noi in tara care sunt capabili sa faca un astfel de raport despre o nada, iar ceilalti asa zisi fieldtesteri de la noi sunt doar simpli utilizatori (sa le spun asa) de nada sau pescari sponsorizati cu nada. Daca ai o astfel de titulatura de fieldtester la o companie de nada ar fi trebuit sa fi capabil sa raspunzi la o intrebare despre produsele pe care le folosesti si nu sa raspunzi prin alta intrebare, adica sa nu dai nici un raspuns :lol: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”