15-18 MARTIE Targ AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
SENZOR PLANET
CS SENZOR

Re: 15-18 MARTIE Targ AVP

Mesaj de SENZOR PLANET »

Multumim pentru aprecieri si multumim tuturor clientilor care au venit la targ.

Va asteptam si maine, ultima zi, cu aceleasi promotii.

Maine la ora 14:00 are loc extragerea celor 3 premii de la MAREA TOMBOLA SENZOR.

Va asteptam!
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (56.84 KiB) Vizualizat de 856 ori
4.jpg
4.jpg (70.17 KiB) Vizualizat de 856 ori
5.jpg
5.jpg (68.92 KiB) Vizualizat de 856 ori

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

...
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (66.83 KiB) Vizualizat de 856 ori
2.jpg
2.jpg (67.8 KiB) Vizualizat de 856 ori

claudiue
Puncte: 0

Mesaj de claudiue »

gaby 11 scrie:O MARE PORCARIE.
RUSINEEEEE!
Relaxati-va oameni buni!
Te-a dus cineva cu fortza la targul asta?
Era cineva dator sa iti ofere targul targurilor asa cum vrei tu?

Postati pe aici de parca v-a furat cineva nu stiu ce drept de a avea un targ nu stiu cum !

P.S. Vezi ca a fost si targ de ambarcatiuni si targ de Turism...
De aia de ce nu te iei ca nu au existat oferte in Madagascar si ca nu a fost pezent si iahtul lui Abramovici?

Hert

Mesaj de Hert »

nu m-a dus nimeni cu forta, insa aveam niste asteptari! si da, ma simt furat pentru ca a trebuit sa platesc bilet de intrare la marele targ! pentru ce am platit biletul? sa vad ce? tot ce s-a expus e vechi. din pacate am vazut multi oameni, incepatori in ale pescuitului, pacaliti de marii expozanti.

eu stiu asa: ideea unei expozitii este sa vina cu ceva nou, sa prezinte idei, lansari, inovatii, eventuale reduceri pentru produsele care ies din gama sau pentru cele care de-abia intra pe piata. investitia in metrii patrati de la targ ti-o scoti pe termen mediu - lung, nicidecum in trei zile cat dureaza targul (din raspunsul celor de la baracuda am inteles ca pe langa amortizarea costurilor cu targul, mai vor s faca si profit). nimic din toate astea nu s-a intamplat. de-aia am si propus sa nu se mai cheme "Expozitie" - e prea mare cuvantul pentru talciocul asta.

comparatia cu celelalte expozitii este inutila in cazul meu din mai multe motive: nu sunt interesat, nu am vizitat si nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele. in schimb, am fost in decursul anilor la mai multe expozitii atat in tara cat si in strainatate. ceea ce se intampla la marele talcioc expoaventuri poate fi comparat, cu indulgenta, cu targul de vechituri care se tine la fiecare sfarsit de saptamana pe blvd. Timisoara. cu o mare diferenta: la targul de vechituri nu se plateste intrarea!!!!
Bogdan Chiriac

pycostef

Mesaj de pycostef »

Mai praf de atat nu se putea...in afara de senzor, magic bait si claumar in rest de 0 lei...un mare minus pt bigfish, care nici macar firele ultima nu le aveau la ei...mult rapitor si ffff putin pt crap...lume ca la balamuc...noroc cu micii si berea, ca in rest pulbere...mare dezamagire
<*)))))><{
Ene Stefan

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hert scrie:nu m-a dus nimeni cu forta, insa aveam niste asteptari! si da, ma simt furat pentru ca a trebuit sa platesc bilet de intrare la marele targ! pentru ce am platit biletul? sa vad ce? tot ce s-a expus e vechi. din pacate am vazut multi oameni, incepatori in ale pescuitului, pacaliti de marii expozanti.

eu stiu asa: ideea unei expozitii este sa vina cu ceva nou, sa prezinte idei, lansari, inovatii, eventuale reduceri pentru produsele care ies din gama sau pentru cele care de-abia intra pe piata. investitia in metrii patrati de la targ ti-o scoti pe termen mediu - lung, nicidecum in trei zile cat dureaza targul (din raspunsul celor de la baracuda am inteles ca pe langa amortizarea costurilor cu targul, mai vor s faca si profit). nimic din toate astea nu s-a intamplat. de-aia am si propus sa nu se mai cheme "Expozitie" - e prea mare cuvantul pentru talciocul asta.

comparatia cu celelalte expozitii este inutila in cazul meu din mai multe motive: nu sunt interesat, nu am vizitat si nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele. in schimb, am fost in decursul anilor la mai multe expozitii atat in tara cat si in strainatate. ceea ce se intampla la marele talcioc expoaventuri poate fi comparat, cu indulgenta, cu targul de vechituri care se tine la fiecare sfarsit de saptamana pe blvd. Timisoara. cu o mare diferenta: la targul de vechituri nu se plateste intrarea!!!!

Sper ca Senzor Planet nu te-a dezamagit........chiar daca standul a fost mic, au fost prezente noutati 2012 (extract soia, extract pancreas, extrcat ficat, n-butyric, atrcti spray, amestec porumb la punga, pelete, etc) si toate au fost cu promotia 2+ 1 !!!!

de alte standuri nu comentez, nu este treaba mea ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Vladut Mateianu scrie: Sper ca Senzor Planet nu te-a dezamagit........chiar daca standul a fost mic, au fost prezente noutati 2012 (extract soia, extract pancreas, extrcat ficat, n-butyric, atrcti spray, amestec porumb la punga, pelete, etc) si toate au fost cu promotia 2+ 1 !!!!

Vladut, standul Senzor a fost singurul care nu a dezamagit ! Felicitari !
Clubul Sportiv Green Lake

Hert

Mesaj de Hert »

Vladut Mateianu scrie:
Hert scrie:nu m-a dus nimeni cu forta, insa aveam niste asteptari! si da, ma simt furat pentru ca a trebuit sa platesc bilet de intrare la marele targ! pentru ce am platit biletul? sa vad ce? tot ce s-a expus e vechi. din pacate am vazut multi oameni, incepatori in ale pescuitului, pacaliti de marii expozanti.

Sper ca Senzor Planet nu te-a dezamagit........chiar daca standul a fost mic, au fost prezente noutati 2012 (extract soia, extract pancreas, extrcat ficat, n-butyric, atrcti spray, amestec porumb la punga, pelete, etc) si toate au fost cu promotia 2+ 1 !!!!

vladut, la voi am cheltuit cei 20% din bugetul alocat :lol: !!! am si scris ca faceti senzatie. aveti noutati, aveti promotii, o numeroasa echipa care sa explice ce si cum....de la voi ar trebui sa invete multi ce inseamna participarea la o expozitie! Felicitari si succes in continuare!
Bogdan Chiriac

Hert

Mesaj de Hert »

vladut, la voi am cheltuit cei 20% din bugetul alocat :lol: !!!

la cata nada senzor am acum in casa, pot sa deschid lejer o franciza senzor :lol: asta, bine inteles daca ne intelegem :lol:
Bogdan Chiriac

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Stiu romanii sa faca afaceri? D-asta vin germanii si i-au pamantu' sa puna grau pe el, ca la romanii le cade parul de pe picioare. Din ce am citit pe mai multe forumuri, doar Senzor a fost cu oferta si cred ca si-au scos profit, nu bun, dar bunicel. Cam asa ar trebui sa se desfasoare un targ, ca daca la om ii convine ce a cumparat, fii sigur ca data viitoare vine la tine la magazin si e constient ca nu vor mai fi reduceri. Bine, acum nu o reducere de 50% dar una de 10-30%, cred ca atragea clientii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”