Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Relaxati-va oameni buni!gaby 11 scrie:O MARE PORCARIE.
RUSINEEEEE!
Hert scrie:nu m-a dus nimeni cu forta, insa aveam niste asteptari! si da, ma simt furat pentru ca a trebuit sa platesc bilet de intrare la marele targ! pentru ce am platit biletul? sa vad ce? tot ce s-a expus e vechi. din pacate am vazut multi oameni, incepatori in ale pescuitului, pacaliti de marii expozanti.
eu stiu asa: ideea unei expozitii este sa vina cu ceva nou, sa prezinte idei, lansari, inovatii, eventuale reduceri pentru produsele care ies din gama sau pentru cele care de-abia intra pe piata. investitia in metrii patrati de la targ ti-o scoti pe termen mediu - lung, nicidecum in trei zile cat dureaza targul (din raspunsul celor de la baracuda am inteles ca pe langa amortizarea costurilor cu targul, mai vor s faca si profit). nimic din toate astea nu s-a intamplat. de-aia am si propus sa nu se mai cheme "Expozitie" - e prea mare cuvantul pentru talciocul asta.
comparatia cu celelalte expozitii este inutila in cazul meu din mai multe motive: nu sunt interesat, nu am vizitat si nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele. in schimb, am fost in decursul anilor la mai multe expozitii atat in tara cat si in strainatate. ceea ce se intampla la marele talcioc expoaventuri poate fi comparat, cu indulgenta, cu targul de vechituri care se tine la fiecare sfarsit de saptamana pe blvd. Timisoara. cu o mare diferenta: la targul de vechituri nu se plateste intrarea!!!!
Vladut, standul Senzor a fost singurul care nu a dezamagit ! Felicitari !Vladut Mateianu scrie: Sper ca Senzor Planet nu te-a dezamagit........chiar daca standul a fost mic, au fost prezente noutati 2012 (extract soia, extract pancreas, extrcat ficat, n-butyric, atrcti spray, amestec porumb la punga, pelete, etc) si toate au fost cu promotia 2+ 1 !!!!
de alte standuri nu comentez, nu este treaba mea !
vladut, la voi am cheltuit cei 20% din bugetul alocatVladut Mateianu scrie:Hert scrie:nu m-a dus nimeni cu forta, insa aveam niste asteptari! si da, ma simt furat pentru ca a trebuit sa platesc bilet de intrare la marele targ! pentru ce am platit biletul? sa vad ce? tot ce s-a expus e vechi. din pacate am vazut multi oameni, incepatori in ale pescuitului, pacaliti de marii expozanti.
eu stiu asa: ideea unei expozitii este sa vina cu ceva nou, sa prezinte idei, lansari, inovatii, eventuale reduceri pentru produsele care ies din gama sau pentru cele care de-abia intra pe piata. investitia in metrii patrati de la targ ti-o scoti pe termen mediu - lung, nicidecum in trei zile cat dureaza targul (din raspunsul celor de la baracuda am inteles ca pe langa amortizarea costurilor cu targul, mai vor s faca si profit). nimic din toate astea nu s-a intamplat. de-aia am si propus sa nu se mai cheme "Expozitie" - e prea mare cuvantul pentru talciocul asta.
comparatia cu celelalte expozitii este inutila in cazul meu din mai multe motive: nu sunt interesat, nu am vizitat si nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele. in schimb, am fost in decursul anilor la mai multe expozitii atat in tara cat si in strainatate. ceea ce se intampla la marele talcioc expoaventuri poate fi comparat, cu indulgenta, cu targul de vechituri care se tine la fiecare sfarsit de saptamana pe blvd. Timisoara. cu o mare diferenta: la targul de vechituri nu se plateste intrarea!!!!
Sper ca Senzor Planet nu te-a dezamagit........chiar daca standul a fost mic, au fost prezente noutati 2012 (extract soia, extract pancreas, extrcat ficat, n-butyric, atrcti spray, amestec porumb la punga, pelete, etc) si toate au fost cu promotia 2+ 1 !!!!
de alte standuri nu comentez, nu este treaba mea !