Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Mesaj de Dan Serban »

cristi30 scrie: Inteleg sa ti faci 2 seturi de bete ptr ca inca nu s a inventat lanseta perfecta,rapida in aruncare si parabolica in drill,insa 2 seturi de mulinete chiar nu le vad rostul
Daca tie iti face placere sa pescuiesti ciortani(2-3 kg)cu niste mulinete de peste 700 gr sau mai bine zis cu un ansamblu apropiat de greutate pestelui din carlig , este alegerea ta . A mea a fost ultegra xtb 5500 :D
Pescar de rând

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cristi30 scrie:
Dan Serban scrie:
tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .
Inteleg sa ti faci 2 seturi de bete ptr ca inca nu s a inventat lanseta perfecta,rapida in aruncare si parabolica in drill,insa 2 seturi de mulinete chiar nu le vad rostul
Ba s-a inventat aia perfecta numai ca nu-i rapida numai in aruncare, iar parabolica n-are de ce sa fie, da` e prea scumpa pentru ciortaniada.
Parerea mea.
Urban culture.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Dan Serban scrie:
cristi30 scrie: Inteleg sa ti faci 2 seturi de bete ptr ca inca nu s a inventat lanseta perfecta,rapida in aruncare si parabolica in drill,insa 2 seturi de mulinete chiar nu le vad rostul
Daca tie iti face placere sa pescuiesti ciortani(2-3 kg)cu niste mulinete de peste 700 gr sau mai bine zis cu un ansamblu apropiat de greutate pestelui din carlig , este alegerea ta . A mea a fost ultegra xtb 5500 :D
Nu la asta m am referit ci la faptul ca banii de pe 2 seturi de mulinete(unele mari si grele si altele usurele ptr ciortan)ii investesti intr un set de mulinete mari si mai usoare,intradevar un pic mai scumpe,eu am ultegra ci4 10000 care sunt mai grele cu 40-50 gr decat 5500xtb

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

cristi30 scrie:
Dan Serban scrie:
Nu la asta m am referit ci la faptul ca banii de pe 2 seturi de mulinete(unele mari si grele si altele usurele ptr ciortan)ii investesti intr un set de mulinete mari si mai usoare,intradevar un pic mai scumpe,eu am ultegra ci4 10000 care sunt mai grele cu 40-50 gr decat 5500xtb
Setul tau de mulinete este in valoare de aprox 800eur , fix banii pentru 4 BBRLC_uri si 4 XTB-uri :lol:
Pescar de rând

cristi30

Mesaj de cristi30 »

4 bbrlc + 4 xtb costa 800 € probabil SH ca noi sunt mai scumpe de 800€

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”